Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 13
Alice_Elena spune:
Salutare!
Eu cred ca rodica e doar foarte ocupata. Sau daca are putin liber probabil se plimba prin niste locuri frumoase. Ne arata ea poze
Paula, pana la urma aia era? Ce a zis pufescu? Of.. Macar lapte mananca??
Baby, nu stia nici metoda. L-a rupt pur si simplu de pe perete si pe unde a ramas hartia aia lipita, a pulverizat apa s-a inmuiat si s-a curatat tot cu mana.. A fost o nebunie in casa la noi si mult praf oricum.
Odeta, mara tipa voit. Tipa pt ca sperie Radu si plange iar soacramea ii spune mereu "nu mai tipa ca plange radu". Bineinteles ca mai rau face, dar eu vb eu aud iar de faza cu urlatul la imbracat am scapat. A avut-o acum cateva luni, a fost groaznic, nu puteam sa pun nimic pe ea ca urla..
baby78 spune:
Paula,e cumplit!!!! Fratele meu a avut afta bucala si 2 saptamani nu a putut manca nimic...A fost groaznic dar el macar avea 17 ani. Imi amintesc ca pastilele i learuncam in fundul gurii si bea lichide cu un pai bagat cat mai adanc in gura ca nu suporta nimic
Imi amintesc insa ca in gura isi dadea cu glicerina boraxata si ii mai atenua din dureri. Oare nu ii poti da si tu lui Raul?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
lauri_ca spune:
Paula, multa sanatate lui Raul. Ce se mai chinuie bietul de el!
Pupam si pe tunsulicul Vladut, sa se faca si el bine repede.
Noi am fost la plaja azi. Vreme super, apa cam rece, dar daca nu mai ploua intr-o sapt. sau 2 o sa fie buna. Chiar si azi Radu a stat cam jumatate de ora in apa, nu era chiar gheata. Iar daca nu e f. calda e si mai curata, cum vin caldurile in iulie-august se transforma in ciorba de alge.
racusor2010 spune:
Paula din cate imi aduc aminte Sara a lui Maurice a avut o boala asemanatoare, cu multe afte in gurita, pe gat, pe la gurita nu imi aduc aminte cum au scapat, dar poate mai intra ea pe aici sa ne scrie....
glicerina boraxata poate ajuta intr-adevar, nu mai ai alt doctor care sa il vada pe Raul? bietul de el, cat sufera
daca incerci sa ii faci compot sau supa clara sau laptic, poate sa bea? cu paiul....
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
in alta ordine de idei si eu sunt stresata cu Andrei, abia astept sa se intoarca pediatra si sa vina sa il vada, ca pana acum am vorbit doar la telefon...
buun, a trecut febra, au aparut bubitele, a trecut diareea, dar e in continuare slabit si nu prea vrea sa manance...ieri dimineata abia se tinea pe picioare si acum isi pierde echilibrul ma gandesc numai sa nu fie ceva mai grav, ma cam sperie starea lui
de mancat, mananca numai pacalit, incerc sa nu il fortez, dar macar sa ii aiba ceva in stomacel...el pare mai vioi, dar daca alearga, cade din picioare, isi pierde echilibrul....off, tot caut pe internet despre rozeola dar toti zic de primele faze, cu febra, apoi nu zic cum ar trebui sa fie copilul dupa episodul de febra....l-as duce maine la urgente, sa il vada cineva, nu stiu cum e mai bine, sper doar sa fie din nou in forta si pe picioarele lui
azi noapte pe la 2 s-a trezit plangand, a cerut lapte, l-am dus la bucatarie, l-am pus in scaunel si i-am dat laptic...la 4 s-a culcat...dar de dimineata tot crize cand sa pape...si a dormit de la 12 la aproape 4 , foarte mult pentru el...
a facut kk normal, dar cam verde...am citit pe internet ca e normal, daca e rar, ca e de la fructe si legume, dar acum nu stiu daca mai e normal sau nu...daca e asociat cu stare de voma, atunci e infectie..
aaa, si de 3 zile imi arata ca are buba la stomacel, undeva in capul pieptului, dar imediat cere la olita, face kk si apoi zice ca nu mai are buba.....nu stiu ce e cu el....
racusor2010 spune:
de fapt cred ca asta a avut sara lui Maurice...
Herpangina
Mai putin cunoscuta, aceasta angina este cea mai frecventa dintre viroze.
Simptome: debutul este brutal, copilul face febra (39 oC). Apar vezicule mici in fundul gatului la inceput, apoi acestea dispar si reapar pe palme si picioare.
Tratament: se combate doar febra.
Perioada de incubatie: foarte scurta si variabila de la un copil la altul.
Durata bolii: 10 zile.
Copilul trebuie sa bea multa apa, pentru a combate febra.
baby78 spune:
offf racusor ce mai trage si delfinasul sef ...Nu cred ca este normal sa isi piarda echilibrul...Mai bine vorbeste cu un doctor si ii spui exact simptomele si reactiile lui
sanatate multa
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
ochidut spune:
Racusor, Larisa cand a fost odata bolnavioara mai rau si nu a mancat 2 zile, febra, nesomn.....etc si-a pierdut echilibrul a doua zi, ba din pacate a si cazut destul de rau. E normal sa fie slabit, insa treptat treptat trebuie sa inceapa sa se puna pe picioare. O poti intreba pe pediatra cat dureaza starea asta de convalescenta in mod normal.
de Larisa Ioana 24.06.2010
racusor2010 spune:
tot citind pe internet, am mai gasit ceva la o mamica, ca dupa cele 3 zile de febra, fetita ei nu isi mai tinea bine echilibrul...
in seara asta parea mai bine si pentru prima data nu a mai zis nu papa, nu papa...a zis el ca nu papa, dar cu jumate de gura,asa
speram sa fie mai bine maine...
baby, ochidut
Ochidut, Oana, Paula, Victo, Cris, Odette cum sunt puii vostri?
sper ca nu am ratat pe nici unul, desi deja prea multi delfinasi bolnaviori
Paula ma gandesc la voi, sper ca Raul e mai bine si poate papa si dormi
Rodipe unde umbli?