Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 21
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
oana in ce sens a fost traumatizant ca sunt deja destul de turata, mi s-a spus ca se face anrstezie si imi e groaza de chestia cu anestezia, poti sa imi dai mai multe detalii, te rog! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
in cazul baietelului nasilor a fost vorba de o infectie din cauza ca nu se decalota, probabil ceva mizerie stransa
la medic decalotarea s-a facut manual!!!
urmand ca parintii sa repete "procedura" timp de 3-4 zile seara
pai nasa-mea zicea ca ii venea sa planga cand vedea ca e ora de decalotare si copilul fugea si tipa de durere
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
multumesc oana, am crezut ca s-a intervenit chirurgical, decalotare manuala i s-a facut si lui Vlad la un an jumatate si am facut manevrele respective si eu, acum practic ii face o circumcizie!
paula_m spune:
NU am sa uit niciodata un articol, postat de Andreea, scris de Pediatru Cluj, unde scria ca daca se face decalotare manuala, creste riscul infectarii, si cel mai bine e sa lasi copilul in pace. Si am mai retinut ca diagnosticul de fimoza se poate pune, doar tarziu, in adolescenta, pana atunci se poate decalota oricand.
Si eu am zis ca-i fac circumcizie, dar chiar nu vad de ce l-as chinui in plus, daca nu e nevoie...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m NU am sa uit niciodata un articol, postat de Andreea, scris de Pediatru Cluj, unde scria ca daca se face decalotare manuala, creste riscul infectarii, si cel mai bine e sa lasi copilul in pace. Si am mai retinut ca diagnosticul de fimoza se poate pune, doar tarziu, in adolescenta, pana atunci se poate decalota oricand. Si eu am zis ca-i fac circumcizie, dar chiar nu vad de ce l-as chinui in plus, daca nu e nevoie... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
nu inteleg ce vrei sa spui, mie medicul mi-a spus ca nu are nici o legatura cu decalotarea se poate intampla pur si simplu si nu i se cunoaste cauza!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad multumesc oana, am crezut ca s-a intervenit chirurgical, decalotare manuala i s-a facut si lui Vlad la un an jumatate si am facut manevrele respective si eu, acum practic ii face o circumcizie! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
si voi sunteti mari, si constientizeaza ce se intampla
te cred ca iti e groaza de anestezie dar macar nu il doare...
EDIT: nasa mea nu a decalotat puza baietelului niciodata!! si la 8 ani, din cauza infectiei zona era rosie si umflata, plus ca durea ingrozitor
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
anca_vlad spune:
da asa este, sper sa treaca repede, macar am reusit sa fac aranjamentele o sa fie bine dar ma enerveaza cel mai tare ca nu se stie ce se intampla si de ce se intampla?
paula_m spune:
Anca, s-ar putea sa fi fost eu pe langa subiect. Nu m-am uitat ce presupune diagnosticul lui Vlad. Doar ca eu am o pb mare cu dr care recomanda decalotarea.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
anca_vlad spune:
decalotarea nu are nici o legatura cu diagnosticul lui Vlad cu sau fara decalotare se intampla!
eu sunt pro decalotare din motive de igiena, dar fiecare cu parerea lui nu vreau sa se deruleze o discutie pro sau contra decalotare!
ooana spune:
Anca pe cand sunteti programati la interventie?
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2