Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pupiiiiiiiiiici
Ina nu stiu ce sa-ti zic, la noi eu sunt stilista casei, adica ma tund si pe mine si pe mutzu. Si jur ca iese superb.
Pe mine ma manaca sa ma duc sa incerc alta coafura, una mai scurta. pana la urma ce poate sa iasa rau??? oricum creste altu'!!! Am vazut ce iese din mana unui tip, are salonul lui personal.... mama si cum tundeeeeeeeee..... exact cum trebuie, adica niciodata la fel, alege in functie de conformatia fetei si de tipul de par.... pare sa stie ce zice. cred ca risc si ma arunc in gura... "foarfecii"!

Am vesti mari de pe frontul de angajari, astazi am definitivat ... intelegerea, salariul.... e peste asteparile meledeci e totul ROOOOOOOOOOZ!!!! acum mai lipseste un termen clar, adica 1 sau 2 luni
Mutzu a primit deja de ieri cadiul de 1 iunie, un garaj superb cu 3 usi cu cheite si cu 3 masinute in el.... vaaaaai cat i-a placut!!! A iesit cu el in brate afara, a dormit cu el langa pat, si azi dimineata la 6 se juca pe jos in dormitor cu el pana l-am convins sa se culce la loc ca-l asteapata tot acolo cand se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, pfui, ce ma enerveaza fazele astea cu tunsul!( si noi suntem patiti)

Azi mi-am anulat toate meditatiile si am tras un pui de somn cu fiu-meu, sa fiu odihnita maine, ca ma asteapta o zi luuuunga: festivitatea de absolvire ( care la noi e destul de pompoasa) si, seara, banchetul. Azi am fost anuntata ca marti am inspectia pentru echivalarea doctoratului cu gradul I, asa ca tot week-endul voi roboti la planuri de lectii, fise si alte minuni. Totusi, ma bucur ca scap, profele universitare din comisie au fost foarte dragute ca au acceptat sa vina in inspectie, desi cinci iunie este ultima zi din acest an ascolar in care se poate face asa ceva si desi aveau deja alt program.

Alexandra, la banchet ma imbrac cu o rochie neagra, de dantela. Am mers pe cea mai simpla alegere, n-am avut timp de multe cautari. Nu-s multumita, dar nici nemultumita...atat am putut, atat am facut. Adaug ca m-am vopsit roscat, un rosu destul de turbat, ca ma plictisisem de culoarea pe care o aveam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

de ce nu incercati sa-i tundeti voi? eu pe mutzu il tund la foarfeca, nu cu masina, si tare frumusel iese. Asa l-am tuns de la un anisor dupa motz, si s-a obisnuit. Am avut doar o tentativa sa ajungem la frizerie si nu i-a placut deloooooooc in frizerie, la zgomotul ala de masinute, muzici, televizoare....., asa ca avand varianta "eu" nici nu am insistat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

de ce nu incercati sa-i tundeti voi? eu pe mutzu il tund la foarfeca, nu cu masina, si tare frumusel iese. Asa l-am tuns de la un anisor dupa motz, si s-a obisnuit. Am avut doar o tentativa sa ajungem la frizerie si nu i-a placut deloooooooc in frizerie, la zgomotul ala de masinute, muzici, televizoare....., asa ca avand varianta "eu" nici nu am insistat.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
APRILIE 2011

Eu il tund pe Vladimir cu masina, pentru ca termin mai repede decat cu foarfeca. Acum mi-a spus sa ii las parul sa creasca pentru ca el vrea sa fie rock. Mai nou este fan Mettalica si imi cere sa ii pun concerte (ii place de Lars- stiti doar ca si el a avut tobe:D).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Draga Dyana,

Dar niste poze mai recente unde putem viziona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Va multumesc mult de tot pentru complimente

Si eu m-am tinut sa o intreb pe Simona, de ce nu mai intra pe la noi, dar nu am reusit ca m-am luat cu altele.

Pe mine m-au apucat mustrarile de constiinta, plecam chiar de ziua copilului la bulgari singurei, dar promitem ca ne luam revansa.Sper sa rezist fara ei trei zile , dar chiar avem nevoie si de timp petrecut impreuna la ce viata agitata traim.
Sebi pleaca cu clasa sambata in excursie la Bucuresti la Antipa si la gradina zoologica.

Gata mi-a expirat timpul, ma duc sa fac bagajele.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetelor, va rog sa imi spuneti ce beti voi la petrecere. Trebuie sa iau bauturile pt party, si cum e primul party de acest gen din viata mea de adult, habar nu am.
Deci, pentru ce votati:
1. Campari in combinatie cu Santal de ceva
2. Gin tonic
3. Votka si suc de mere/porto etc
4. Disaronno/Amareto
5. Altceva (ce?)

Vin o sa am oricum. Pt barbati am luat whiskey.

Dintre astea, CAMPARI ORANGE rulz! ] Ocazional gin tonic, niciodata vodka!

Io beau si bere...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Draga Dyana,

Dar niste poze mai recente unde putem viziona?

promit ca ma ocup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Pe mine m-au apucat mustrarile de constiinta, plecam chiar de ziua copilului la bulgari singurei, dar promitem ca ne luam revansa.Sper sa rezist fara ei trei zile , dar chiar avem nevoie si de timp petrecut impreuna la ce viata agitata traim.
Sebi pleaca cu clasa sambata in excursie la Bucuresti la Antipa si la gradina zoologica.

Simona, este extraordinar cum reusiti voi sa plecati impreuna, doar voi 2, fara copii sau doar cu unul... noi nu am reusit sa plecam fara Adela decat de 2ori.. cate o noapte, la congrese, cand ea era mai mica, acum am lansat mersul la congrese/conferinte cu copilul de gat!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Noi am cumparat masina de tuns, tocmai pentru ca ni s-a parut ca asa tunsul ar fi mai putin traumatizant pentru el; H. s-a tuns in fata lui, sa-i arate ca nu se intampla nimic rau etc., dar in continuare ii este frica de tuns, plange pana se invineteste, se zbate....e un moment tare urat pentru noi toti. De obicei, il tund eu, cat si cum pot, cu foarfeca.

Mergi la inceput