Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**
Raspunsuri - Pagina 7
denisamada spune:
Am fost azi la Bookfest/Kidex/Tibco, am lua pt copkil carti, acadele si turta dulce (de la "producatori"), pt mami bluzitze indieneze, iar pt tati niste carti... am fost cuminte
Maine avem petrecere la gradi, iar daca tati e valid dupa garda, poate plecam la Tgv, sa sarbatorim si sambata ziua copilului (din noi) la un gratar si o bere! Si un tobogan... daca l-om mai gasi... Daca nu... plecam sambata dimineata, ca ne sarbatoriti nu ramanem!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Hello !!!
Raportam control cu succes la Cluj, de acum incolo trebuie sa mergem la doi ani doar pt ca e regresat nevul si e linistit ceea ce e f bine !! cu ocazia asta ne-am inventariat si noi alunitele si sunt de treaba toate
De bucurie ne-am oprit drept la mall unde evident ca i-am cumparat Adei niste hainute ca nu m-am putut abtine : o salopeta mortala fistic , un tricou rosu cu niste aplicatii de danteluta ff frumoase, niste body-uri cu bretelute subtiri tip maieu pt luat sub rochite si multe prostioare
Am sarbatorit deja de azi ziua de maine, s-a dat in toate minunatiile de acolo si m-am simtit tare fericita cand i-am vazut ochii mariti de bucurie si incantare
Apoi am mancat si am plecat catre casa, maine lucrez din pacate dar sarbatorim noi mai pe seara
Georgiana, ff frumos gestul in primul rand si buchetul in al doilea rand !!bravo sotului !
Anaan, vreau poze cu noua culoare !! si de la banchet musai !!
Dyanna, felicitari !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
De dimineata am fost la locul de joaca unde ne-am intalnit si cu Olga (care arata de milioane ) & Leon , care dormea dus spre bucuria Adei care ii veghea somnul , maine abia astept sa ne vedem cu toata familia lor minunata
novus spune:
Petrecere frumoasa maine tuturor ghioceilor gradinari !! Ada si Andi vor sarbatori maine printr-o vizita in parcul cu animale probabil si dupa-masa sa vedem cum va fi vremea, poate mergem la caluti la conac !!
georgiana310 spune:
ina, cheful e dupa gradi, care se va termina mai repejor - in jur de 3.30. Asadar, pana la 4 am picii pe plantatie!
Mai stiti cand ziceam ca nu mai iau jucarii ca avem casa plina si Bris se joaca cu cuvintele?! Ei, hainute ii luasem deja 3 rochite si ceva sandalute. Azi m-am mai scapat intr-o pereche pentru ea, ca mi-am luat si eu si era o super promotie la Otter. Si... am luat-o pe Licorna Sparkle care zice ceva poveste si e... dragutzica. Un unicorn cu bagheta magica... Buuun, am luat ceva atentii si pentru copiii care vin maine. Zici ca o pregatesc de alegeri pe Bris.
Cu toate asta, azi am incercat sa fac orice care sa ma faca vesela si nu mi-a iesit. Sunt foarte foarte foarte trista. Si neputincioasa. Si mahnita! Si speriata. Si abatuta, ingrijorata, frustrata. Am vrut sa zic ceva. Cuiva. Si zic aici. Poate o sa mai zic.
novus spune:
Neataaaa !!!
La multi ani tuturor copiilor !!
De ziua mea dau o cafea sau un fresh, cornulete cu nuca si galuste cu prune care mi le-a adus mama de ziua copilului !
Eu azi nu am niciun chef de munca dar din pacate o sa trebuiasca sa-mi vina pe parcurs
Sa aveti o zi minunata pe care sa o petreceti in limita timpului disponibil cu minunile voastre
bebe_shtrumf spune:
La multi ani, copilasi! sa va faceti mari si sanatosi, cu pofta de viata si sa va faceti ce vreti voi
raportam o serbare/spectacol foarte frumos, cu copilasi veseli si cu multe progrese in tolbemai ca mi-au dat lacrimile.
Evident, sunt foarte mandra de fata mea
Ah si acum am vazut si cine ii ia clamele de par si bentitele
Azi avem surprize in program la gradi , le da tort si pizza, si o fiesta dupa-amiaza+multe cadouri, in general Frumoasa balerina si tot ce tine de pictat
deci..sa bemeu vreua bere neagra
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
anamariame spune:
La Multi Ani puiutilor nostri dragi! Sa le ramana toata viata sufletul pur de copil!