Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

De la.....?
FELICITARI!

De la husband!

Dar cand m-a sunat dupa ce am vorbit tot felul de nimicuri zice: nu ai primit nimic?! Iar eu: aaa, ba da... dar nu m-am gandit ca ar putea fi de la tine!

Cica in semn de apreciere a eforturilor de sustinere morala . Io m-am gandit ca ori are o amanta si asa a citit el in Codul Sotilor Inselatori ori e gravid! Bine, ar mai fi si varianta ca asa i-a traznit lui dar... mai "studiez" situatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

hello!!!

in sfarsit soare!!! yuppi!!!
azi are Amalia pseudo serbarea, abia astept macar tura asta e fara scena, ca am experimentat statul langa ea pe scena la serbarea de Craciun, tura asta il trimit pe tat-su daca se lasa cu bocete

Gia, ce buchet frumoas, bravo husbandului, nu-l mai suspecta si tu, o fi avut si omul un acces de romantism

vazut poze frumoase, cu familii implinite si copii voiosi, like, like, like

Anamariame, eu beau campari si vodca cu suc de mere si mai nou bere Ciuc de asta noua. Spor la organizat si la petrecut

Nu-mi vine sa cred ca se apropie concediile si ca plecati la mare, super tare, bravo fetele, distractie cat incape Noi plecam pe 25 iunie, dar inca mi se pare ca mai este o gramaaada

Anaan, cu ce te imbraci la banchet? Distractie placuta si tie

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iar sunt pe maxima graba. Admirat gest romantic huzband Georgiana
Anamariame, la Real sau Fuckland sunt sticlute de Baccardi Breeze (cele mai bune zic io ca-s de lime si gref, dar si de pepene rosu) si Campari Mix. Cred ca e intre 7 si 8 lei sticlutza, garantat din 2 se "bine-dispun" toate doamnele Is suuuper bune...ma inviti si pe mine?:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simona, multumim pentru poze; imi era dor de Adrissimo si de Dragos al ei; oare de ce nu mai intra? Pe Mariuca era sa nu o recunosc ; e, parca, mai frumoasa!

Imi plac mult pozele in care rizi si-mi place ca, in mijlocul familiei, uiti de serviciul cel urit! Sper sa gasesti (si tu!) ceva dupa pohta inimii.

Mergi la inceput

Anaan, ma bucur mult ca si pentru tine 1 Iunie e o zi plina de sens. Sint si eu de acord ca ziua copilului e in fiecare zi dar 1 Iunie parca e...1 Iunie Imi place ca ai luat si hainutze pentru bucuria ta. Si eu fac la fel. Sa nu crezi ca-mi place pentru ce ne asemanam. Imi place pentru ca ma bucura sa te stiu bucuroasa.

PS. Am facut si eu azi pregatirile pentru 1 Iunie, desi, cum inca sint acasa, noi avem "chef" zilnic Astept ziua de miine si sper sa fie insorita. Ma enerveaza ca miine am 2 examene, de la 14 si de la 14 si sper sa vina profii la timp sa fiu acasa cind se trezeste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Chato, ma inscriu si eu la tinut pumnii!

Azi la coafor m-am intalnit cu Rodi, una dintre ingrijitoarele de la gradinita - preferata lui Andrei. Mi-a povestit ca Andrei este cel mai cuminte copil. Eu m-am cam minunat, ca-i stiu potentialul, dar Rodi mi-a spus ca ele stiu cum sa procedeze cu el: il lasa sa faca tot ce vrea si atunci este foarte cuminte! Sa stiti ca si eu as fi foarte cuminte, daca as fi lasata sa fac tot ce-mi trece prin cap, parol!

Cumintenia si la noi are la baza aceleasi principii. Si in cazul lui dar si in cazul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Neata!

Lasat copil la gradi, ajuns la birou. Si-acum, daca voi abeti problema cu alcoalele, eu am problema cu cheful picilor, de maine!

Am luat suc, iau doua feluri de salate, sushi daca vin si adulti, fursecuri de la o cofetarie organica si mai un fel de prajiturele, fructe si... gata, m-am blocat!

Daca va vin idei... dau o cioco calda!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Depinde si de intervalul orar in care va avea loc petrecerea: la ora mesei, intre mese?

Mergi la inceput

Cred si eu ca Vladimir se distreaza la bairamuri; as paria si ca e sufletul petrecerii!

Bebe, serbare fara emotii si sa te intorci cu tolba plina de poze!

Va mai zic doar ca azi am reusit sa-l conving pe Ian sa mergem la tuns: a stat cuminte fara sa zic "pis" minim o jumatate de ora (conducea masina si se uita la T&J); in tot acest timp Her Stilista lu' peshte l-a ciopirtit roata si nici nu i-a terminat "coafura"; ar fi trebuit doar sa-l indrepte, sa-l tunda "rotund"; Ian arata ca de la Scoala de Corectie si eu sint nervoasa foc. Solutii??? Intreb aiurea, o sa incerc sa-l tund cu masina dar sint ffff. ssuparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Cred si eu ca Vladimir se distreaza la bairamuri; as paria si ca e sufletul petrecerii!

B

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Sa stii ca se distreaza de nu se poate. E atat de bucuros si ii plac foarte mult petrecerile, respecta sarbatoritul, ii pune pe cap palaria de sarbatorit...chiar e ok. Eu ma mir de cat de bine ne intelegem. Poate pentru ca nu l-am tratat ca pe un copil si tot timpul l-am carat dupa noi (foarte mult in wrap si in brate:( si avea doar 9 kile de la 4 luni:))) si ii vorbim ca unui om mare si ii cerem parerea de fiecare data....

Am trimis pe mailul comun niste poze de aseara.

Mergi la inceput

Bianca, fara suparare, la capitolul "distractie" cred ca si-a mostenit parintii Se vede ca e in elementul lui si ca "voia buna" nu-i e deloc straina.

Si noi ne intelegem cu Ian de ma mir -cu jale - unde mi-a disparut bebelusul.

Mergi la inceput