Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
ina.click spune:
..ah, baietelul s-a redresat prin masaj + kineto + incaltaminte. nici vorba de ghips. si nu era cracanici, avea tal valgus destul de serios.
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pishko Gata am pus si pozele cu bakfiets-ul Puisorii mei iubiti Mihai si Emma gata pozele! |
superbeeeeeee poze, copilasi, flori... mamica de se ascunde dupa ochelari ochii cand ti-i vedem ? ai 2 copilasi frumosi, dulci si cu niste ochi..ollaallaaaaaa Rochita ca Emma avem si noi de la Zara, da i-am luat-o de 18 luni si nu i-am dat-o inca , desi e cumparata din februarie cred
ai fost la Keukenhof fara mine ...ahh te urasccccc!!! vreau si eu de mult imi doresc sa ajung, poate im viitorul apropriat, ca doar e la o aruncatura de batz Olanda
MaryM85 spune:
INA ce am ras cu Dr Gips, nu stiu probabil o sa merg la un control sa vad ce spune, faza ca dupa ce ii dau pampe jos merge bine normal!
pishko spune:
Cami diferenta e 1 an, 4 luni si 2 saptamani ... si cred ca mai avem un caz asemanator noua aici
gata pozele!
pishko spune:
ai fost la Keukenhof fara mine ...ahh te urasccccc!!! vreau si eu de mult imi doresc sa ajung, poate im viitorul apropriat, ca doar e la o aruncatura de batz Olanda |
Mai a fost superb, am facut excursie de o zi acolo ca e destul de departe de noi, cam o ora de mers cu masina... mai dar aglomerat!
Abia am vazut ceva ca a trebuit sa fim cu ochii in patru dupa copii... emma nu a stat o clipa in carut, asa ca aveam grija sa nu se piarda in multime ca placerea lor cea mare a fost sa alearga printre oameni...
Oricum, acum stii ce plan ai pentru primavara viitoare... si dac-om mai fi pe-aici poate facem intr-un fel sa ne si vedem printre floricele pe-acolo
gata pozele!
alina06st spune:
Aha!!!!
Pishko, gata, mi-am adus aminte la ce subiect ne-am mai intersectat! La gravidute prin FIV . Hai ca nu m-a lasat memoria chiar asa. Io nu pot sa vad pozele, cica e interzis .
De fapt mai suntem 2 "cazuri": eu si pisuc .
Amandoua cu fertilizare si gravide, eu la 7 luni, ea la 8 dupa nastere .
Yasmi, tu intrebai cand naste. Pai, cred ca pe la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie, ca asa a anuntat, cam la o luna dupa mine, o luna jumate, cel mult. Dar nu stiu nici eu ce mai face...
Pishko si eu voiam sa te intreb, ca si Cami, cum te-ai descurcat... Eu mai am 2 luni si nasc. Va fi o diferenta de 1 an si aproape 4 luni... Ma bazez pe faptul ca sunt o tipa organizata... si sper sa-mi dea Doamne Doamne o fetita ceva mai linistita decat Luca. El a fost tare plangacios...
Delia, pup micuta ochioasa... sa faca nani linistita!
Legat de ortoped, eu am fost cand avea Luca vreo 7 luni, ne-a trimis pediatrul pt un tal valg. La Pitesti a vrut sa-i puna picioarele in ghips, dar n-am fost de acord. Citisem pe net ca numai pe la noi pe la romani se mai practica asa ceva. Si-am mers la Bucuresti la Catalin DUmitrescu de la Marie Curie, e vicepresedinte la asociatia ortopezilor pediatri din Romania. Mi-a confirma tal valg, dar mi-a spus ca se va corecta. Cica mersul se formeaza pana la 4 ani. Sa-l las descult mult prin iarba, nisip, pamant, sa-i fac masaj inainte de baie si atat. Nici ghete speciale, nici kineto... Asa a fost in cazul nostru. Stiu ca asta este tendinta si in tarile mai dezvoltate. La noi diagnosticul asta de tal valg e asa de des si piciorusele gipsate, la fel. Prin Occident nu prea se vorbeste de asa ceva, si Slava Domnului, n-am vazut sa fie pe la ei multi copii cu picioarele strambe
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 31+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mandreeac spune:
Seara buna mamicilor!
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa Printesei mele!
ALLY ni s- a inflamat gingia si nu e bine,plange,in seara asta i- am dat cu un gel si nurofen si am reusit cu greu sa il adorm desi era rupt de obiseala.Chiar m- am gandit la voi ieri,ati resimtit cutremurul?Tin pumnii sa fie totul bine.Il duceti la o cresa?
STRUMPHY Da sunt toata ziua pe drumuri,in Parc,si de calculator nu prea ma pot apropia cat e printul trea ca vra si si se urca pe toate cele.Nu am reusit sa citesc tot,sper ca ati ajuns la dr si i- a dat un tratament frumoasei Sophia(am vazut pozele)pt eczema
MADUTA off nasol rau.Are cine sa te ajute?
Eu sunt trista ca printesa noastra are niste probleme la picioruse si i- au pus gips la ambele,asa ca e maraita si sora mea plange si eu am o stare oribila, si Rares e marait si planga ios, toate s- au adunat.
DEEA mami, ziceai ca esti grasa si cand ne- am intalnit in parc si aratai super.hai fruntea sus ca toate vor fi bune.
Marti l- a vazut si dna dr pe print si urechile sunt bine slava Domnului
Eu am o problema cu hemoroizii trebuie sa fac un tratament,dar nici pana acum nu am ajuns la farmacie.sunt o o obosita ca voi toate de altfel,dar incerc sa ma tin pe pozitii.Cel mai tare ma oboseste cand il tinin brate pe print si e greu tare,nu l- am mai cantarit dar cred ca a depasit 14kg sau eu am slabit dramatic si nu mai am forta
Va pup pe toate cu mare drag si imi e asa bine cand va citesc,ma linistesc si ma incarc cu energie,chiar daca nu apuc decat noaptea
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
yvyana spune:
citat din mesajul lui alina06st Aha!!!! Pishko, gata, mi-am adus aminte la ce subiect ne-am mai intersectat! La gravidute prin FIV . Hai ca nu m-a lasat memoria chiar asa. Io nu pot sa vad pozele, cica e interzis . De fapt mai suntem 2 "cazuri": eu si pisuc . Amandoua cu fertilizare si gravide, eu la 7 luni, ea la 8 dupa nastere . Yasmi, tu intrebai cand naste. Pai, cred ca pe la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie, ca asa a anuntat, cam la o luna dupa mine, o luna jumate, cel mult. Dar nu stiu nici eu ce mai face... Pishko si eu voiam sa te intreb, ca si Cami, cum te-ai descurcat... Eu mai am 2 luni si nasc. Va fi o diferenta de 1 an si aproape 4 luni... Ma bazez pe faptul ca sunt o tipa organizata... si sper sa-mi dea Doamne Doamne o fetita ceva mai linistita decat Luca. El a fost tare plangacios... Delia, pup micuta ochioasa... sa faca nani linistita! Legat de ortoped, eu am fost cand avea Luca vreo 7 luni, ne-a trimis pediatrul pt un tal valg. La Pitesti a vrut sa-i puna picioarele in ghips, dar n-am fost de acord. Citisem pe net ca numai pe la noi pe la romani se mai practica asa ceva. Si-am mers la Bucuresti la Catalin DUmitrescu de la Marie Curie, e vicepresedinte la asociatia ortopezilor pediatri din Romania. Mi-a confirma tal valg, dar mi-a spus ca se va corecta. Cica mersul se formeaza pana la 4 ani. Sa-l las descult mult prin iarba, nisip, pamant, sa-i fac masaj inainte de baie si atat. Nici ghete speciale, nici kineto... Asa a fost in cazul nostru. Stiu ca asta este tendinta si in tarile mai dezvoltate. La noi diagnosticul asta de tal valg e asa de des si piciorusele gipsate, la fel. Prin Occident nu prea se vorbeste de asa ceva, si Slava Domnului, n-am vazut sa fie pe la ei multi copii cu picioarele strambe Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 31+ Ilinca Maria Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
Alina, mami, mersi mult pentru informatii
Am tot citit si eu pe diverse site-uri si forumuri din afara si tot asta e tendinta: lasi copilul sa mearga cat mai mult mereu si pe cat posibil descult ca sa-si dezvolte mersul si abia dupa 3 ani te impacientezi daca vezi ca persista problemele. La noi sar toti repede cu purtarea ghetutelor ortopedice, kinetoterapie, pusul de atele gipsate si operatie
strumphitza spune:
Hey fetele trezireaaaa!
Haideti la cafeluta, v-am facut cate un espresso la fiecare sa va inviorati nitel
Trebuie sa o intind, revin acusi de pe laptop sa scriu mai multe, acum na chinui de pe telefon
Zi frumoasa
AllyLaur spune:
Buna ziua!!!
Andreea, da mami am simtit cutremurul . Da, pe Edu il ducem la un fel de cresa atunci cand incep si eu munca. Multa sanatate Nataliei si Doamne ajuta se se rezolve totul repede!!!
Cami, multumesc mult de tot pentru informatiile cu referire la cutremur. Din cate am inteles o sa mai tot fie. Pup printesele!
Catank, intr-adevar este foarte bine si frumos cand ne adunam cu totii.Nimic nu poate fii mai frumos de atat! Pupam mult frumoasa Ioana sa ii treaca durerile de gingiute cu care ne luptam si noi perioada asta.