Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
ailed_dota spune:
pe o prietena o serbam Mary, a fost ziua ei in timpul saptamnii, dar a zis ca mai bine vineri sa nu ne stresam de timp
cami_antonia spune:
pishkomercic mult de cele spuse
despre oalanda
daca iti mai vin idei le ascult cu placere
da cat e diferenta intre copilasi?
si cati aani au fiecare?
si la mine e diferenta mica
2 ani si 2 luni
si nu mi-a fost usor
acu e mai bine
ca se joaca impreuna
cami_antonia spune:
delia puppp
ce mai faci?
ai terminat curatenia?????????
yasmi ce te-ai mai hotarat cu marea?
ai sunat la vila adriano sa intrebi?
mada tu cum mai esti cu mana??
roxyazi te-am dat disparutaaa
pe unde umbli???????????
ally despre cutremure cate ceva geografic vorbind
e mult mai bine sa fie multe si mici decat unul singur si puternic
Terra e ca o oala care fierbesi are capac
cum reuseste sa dea putin capacul la o parte cum iese din abur
si tremura incet capacul la fiert ulterior
daca nu dam capacul la o parte cade singur
si rau si atunci iese si mult abur
deci cam asta e mecanismul
sa de-a Dumnezeu sa fiti bine
cum merge cu interviurile?'
ai mai mers?
ailed_dota spune:
da cami, e frumos si ordine in casa, ca pe noi dezordinea ne omoara.... cu aspiratorul dau la 2 zile si cand nu dau dau cu matura....de curat e mereu curat, cu ordinea e pb... tb sa facem un pic de feng-shui.....Andra azi a scos chilotii sora-sii de 4 ori din sertar si i-a insirat prin casa, venea la mine imi dadea 2 perechi si fugea razand... intre timp mai punea unii pe jos prin casa , asa ca-n Hansel si Gretel...Arunca azi carlige prin plasa de la balcon, pac-pac.Asa si inainte sa se culce amm avut spectacol... lua bibe de apa si-l intorcea cu vf in jos si apa curgea in patutz... il l-am luat urlete, il dadeaam facea asa, de vreo 3 ori, am luat-o in patul mare a luat bibe de unde-l ascunsesem si facea asa in patul mare...si il l-am luat, am pus-o in patutz si sa veziconcert... se mai oprea sa vada daca are feed-back, pana la urma s-a oprit m-am dus la ea... a suspinat de 2 ori si s-a culcat
MaryM85 spune:
DELIA pup mica nazdravana, ce le are la toate, poze cu ea nu ne mai arati, mi-e dor sa ii vad ochisori aia scumpi si curiosi!
MaryM85 spune:
Piu sa nu o deochi pe chiscoasa mica ce bine a mancat azi, m-a speriat, ma uitam la ea si nu imi venea sa cred, si a acceptat din nou lingurita sper sa tina minunea .Apropo de mancare in seara asta i-am dat branza de oaie cu mamaliguta oare are ceva, voi ati dat la copii?
cami_antonia spune:
delia ce tare e andra ta
imi place de ea ca e asa
si petra e la fel
antononia in schimb a fost o cuminte
acu realizez ahahahahha
da imi plac ca sunt mai indraznete
e mai bine asa
cami_antonia spune:
mary acu din cate stiu eu branzele de oricare ar fi trebuie sa fie pasteurizate
adica nu de la tarani
cel putin eu antoniei i-am dat de la tara cam dupa 2 ani jumate
despre cea de oaie nu am citit nimic in mod expres
deci nu stiu
MaryM85 spune:
Delia acum ma uit la un film croat, ce limba comica au, se aseamana unele cuvinte cu rusa!
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Ina ai hotarat unde il dai pe Alex? sau inca studiezi piata ? |
Da, vom incerca o cresa de stat, din toamna, sa vedem daca incapem.
E destul de laudata, cica au prins niste fonduri UE si au amenajat-o f frumos. Si feedbackul despre personal e pozitiv din ce am googalit pe ici pe colo. Sa speram ca va fi totul ok.
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana O mamica din parc a mers cu fetita ei de un an si 3 luni la ortoped si i-a zis ca daca nu se indreapta in curand ii face operatie si ea e chiar mai putin cracanata decat L!!! Mi s-a parut ca exagereaza doctorul respectiv, chiar asa operatie?!? Eu chiar sint panicoasa si daca imi zice asa ceva o sa merg din doctor in doctor si o sa ma stresez aiurea! As merge cu ea la un ortoped OK daca as sti ca este pregatit si stie despre ce vorbeste, nu sa ma sperie aiurea! |
O fi ticnitul ala de Dr Ghips, cum ii zicem eu si prietena mea unuia. S-a dus si ea cu baietelul cand avea vreo 10 luni si nici nu s-a uitat bine la el si "operatie si in ghips!"
Apoi cand sa plece daca tot era la ortoped a intrebat maica-sa "stiti domnul doctor, ma supara un genunchi de cateva zile, nu stiu, poate am calcat stramb..."
"Operatie si in ghips! "
Barbat-su a zis acasa "bine dracu ca n-am zis si io ca ma durea capul. asta ne face pe toti statui.