Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 6

MaryM85 spune:
CATANK! eu mai tot timpul fac mancare si curatenie alaturi de chiscoasa!

pishko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MaryM85LA MULTI ANI DRAGOS!!!Bine ai venit la noi Pischo, ai niste copii foarte frumosi si tu arati superb, ce peisaje cu flori frumoase aveti![]() ![]() ![]() mami de ![]() |
Mary multumesc, fetita, am reusit si eu sa mai slabesc ca inaite sa o nasc pe emma am avut 100 de kg, am fost enorma, nu-mi mai incapea fundu` in masina in scaunul din fata, ce sa zic, a fost horror.. si acum sunt in plina dieta sa scap de tone si de sunci ca nu ma mai suport... sa stii ca de mult vroiam sa-ti spun ca am impresia ca fetitele noastre seamana mult, aveai tu o poza in avatar, bai, si cand o vedeam acolo parca o vedeam pe emma

gata pozele!

ailed_dota spune:
DRAGOS
pishko super copilasii! si tu
cami, pupici mami, draga, ce frumos ai sfatuit-o pe lalely, lalely, una peste alta sa stii, ca putini soti se implica pe bune, nici n-ar tb sa te streezi e in y ala din ADN....fa ceva sa fii echilibrata si fericita/linistita... in felul asta copilul va fi linistit, si o sa fie bine. cum au iesit rezultatele?

ailed_dota spune:
mary, sa-ti spun ca tot ma gandesc cand sa fac covrigi si eu fac treaba cu ANdra impreuna

MaryM85 spune:
DELIA NU TE MAI GANDI FAII! SI EU CRED CA O SA II FAC CURAND, NU ITI SPUN CA SAMBATA AM FACUT SI EU CORNULETE, CA NU M-AM PUTUT ABTINE!

ailed_dota spune:
poate in wee, ca azi tb s amergem la cump la Metro, maine avem o iesire cu niste prieteni, vineri avem o dubla aniversare... deci timp nema... si de abia e facut curat azi in casa...

MaryM85 spune:
YASMI cu ce il dadeai pe par pe LUCAS ca A e tare ciufulita si as dao cu ceva spuneai tu candva dar m-a lasat memoria!