Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
MaryM85 spune:
CATANK! eu mai tot timpul fac mancare si curatenie alaturi de chiscoasa!
pishko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MaryM85LA MULTI ANI DRAGOS!!!Bine ai venit la noi Pischo, ai niste copii foarte frumosi si tu arati superb, ce peisaje cu flori frumoase aveti!mami de Alexandra Mirela |
Mary multumesc, fetita, am reusit si eu sa mai slabesc ca inaite sa o nasc pe emma am avut 100 de kg, am fost enorma, nu-mi mai incapea fundu` in masina in scaunul din fata, ce sa zic, a fost horror.. si acum sunt in plina dieta sa scap de tone si de sunci ca nu ma mai suport... sa stii ca de mult vroiam sa-ti spun ca am impresia ca fetitele noastre seamana mult, aveai tu o poza in avatar, bai, si cand o vedeam acolo parca o vedeam pe emma
gata pozele!
ailed_dota spune:
DRAGOS
pishko super copilasii! si tu
cami, pupici mami, draga, ce frumos ai sfatuit-o pe lalely, lalely, una peste alta sa stii, ca putini soti se implica pe bune, nici n-ar tb sa te streezi e in y ala din ADN....fa ceva sa fii echilibrata si fericita/linistita... in felul asta copilul va fi linistit, si o sa fie bine. cum au iesit rezultatele?
ailed_dota spune:
mary, sa-ti spun ca tot ma gandesc cand sa fac covrigi si eu fac treaba cu ANdra impreuna
MaryM85 spune:
DELIA NU TE MAI GANDI FAII! SI EU CRED CA O SA II FAC CURAND, NU ITI SPUN CA SAMBATA AM FACUT SI EU CORNULETE, CA NU M-AM PUTUT ABTINE!
ailed_dota spune:
poate in wee, ca azi tb s amergem la cump la Metro, maine avem o iesire cu niste prieteni, vineri avem o dubla aniversare... deci timp nema... si de abia e facut curat azi in casa...
MaryM85 spune:
YASMI cu ce il dadeai pe par pe LUCAS ca A e tare ciufulita si as dao cu ceva spuneai tu candva dar m-a lasat memoria!