Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota cami, nici papica? eu am facut orez cu lapte si fac covrigi...mai am poate sa fac ceva la pranz..... mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Mami Delia, azi e Duminica Mare a Rusaliilor, e sarbatoare foarte mare...ma gandesc a e pacat sa coci la cuptor...eu asa stiu de la bunica mea. Apropo, tot de la bunica stiu ca numele meu se serbeaza in Duminica mare...
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
Mami Delia, azi e Duminica Mare a Rusaliilor, e sarbatoare foarte mare...ma gandesc a e pacat sa coci la cuptor...eu asa stiu de la bunica mea. Apropo, tot de la bunica stiu ca numele meu se serbeaza in Duminica mare... |
pishko spune:
Delia, lasa fetita ca te iarta DD, se fac pacate mai mari, si tot se iarta . Auzi, dar acum tei ntreb si eu ceva, taaare pofta mi-e de covrigi d-aia ce se gaseau pe la covrigarii... cum ii faci tu, maimica?
lparpala spune:
It's a boy!
Hello fetele,
Scuze ca nu am intrat pana acum sa va spun ce si cum, dar abia acum am un pic de ragaz. Bebe mic este bine, creste si este baietel. se pare ca pe aici pe la noi se completeaza perechile
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 18+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
spiridusha spune:
Buna, dragele mele!
Imi pare rau ca nu am mai apucat sa scriu. Dar va citesc, pe bucati, cate putin... Yasmi, cu testul ala de sarcina cred ca am scris atunci...dupa ce mi-am facut beta hcg..ca a iesit negativ. Probabil n-ai vazut mesajul ala al meu. Din pacate nu eram. :) Dar am lucrat ca niste parinti silitori si luna asta si astept...in jur de 15 ar trebui sa ma testez.
In rest suntem foarte bine, Cristi a avut niste zile mai grele acum vreo 2 saptamani, cand abia il adormeam ziua...plangea, mult mult pana vomita...acum saliveaza iar, cred ca ii iese vreo maseluta ceva.
Momentan doarme lemn Cristi al meu pentru ca am fost azi de dimineata la o conferinta la o maternitate privata cu el dupa mine, si in timp ce vorbea domnul doctor..profesor conferentiar Suciu de la Polizu (poate fetele din buc il stiti), Cristi al meu vorbea, si il imita, si tot "da, da, nu, nu, apa, ham ham " si am iesit cu el de acolo si ne-am dus direct pe plaja...
La plaja a fost interesant pentru ca a fost chiar prima data pentru el...Ii era frica sa puna piciorusele in nisip...nu vroia in apa (era cam rece oricum)..dar s-a dat pe brazda dupa ce am stat eu langa el sa se obisnuiasca cu nisipul.
:)) Aud in baby phone ca nu mai doarme. O sa urc la el. Va pup si va astept si eu la mare. Deci care veniti dati-mi si mie un pm ceva, ca sunt chiar in Constanta...ne deplasam unde veniti voi...sau vedem.
Duminica frumoasa!!!
P.s: Yasmi, vazusem ca ai scris despre copiii abandonati, vazusei un documentar. Pe 1 iunie am fost la cei din spitalul judetean de aici(cei pana intr-un an). Le-am strans cate ceva-uri necesare de la prieteni si le-am dus. A fost emotionant tare, ei erau tare happy sa ne vada, dar era un ceva apasator in aer, un gol, brrr. Mereu ma intrebam cine se duce la ei sa-i tina in brate cand plang...ca ii doare un dinte, burtica, ca sunt singuri....si asa am hotarat sa ma duc mai des la ei...
Gata, chiar plec.
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011
Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!
pishko spune:
citat din mesajul lui lparpala It's a boy! Hello fetele, Scuze ca nu am intrat pana acum sa va spun ce si cum, dar abia acum am un pic de ragaz. Bebe mic este bine, creste si este baietel. se pare ca pe aici pe la noi se completeaza perechile la si Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 18+ cu Cine?Cu cine?Ce? Diana cea grabita Poze |
Felicitari!!! Cred ca sotu` e in al 9lea cer
pishko spune:
citat din mesajul lui spiridusha Buna, dragele mele! Imi pare rau ca nu am mai apucat sa scriu. Dar va citesc, pe bucati, cate putin... Yasmi, cu testul ala de sarcina cred ca am scris atunci...dupa ce mi-am facut beta hcg..ca a iesit negativ. Probabil n-ai vazut mesajul ala al meu. Din pacate nu eram. :) Dar am lucrat ca niste parinti silitori si luna asta si astept...in jur de 15 ar trebui sa ma testez. In rest suntem foarte bine, Cristi a avut niste zile mai grele acum vreo 2 saptamani, cand abia il adormeam ziua...plangea, mult mult pana vomita...acum saliveaza iar, cred ca ii iese vreo maseluta ceva. Momentan doarme lemn Cristi al meu pentru ca am fost azi de dimineata la o conferinta la o maternitate privata cu el dupa mine, si in timp ce vorbea domnul doctor..profesor conferentiar Suciu de la Polizu (poate fetele din buc il stiti), Cristi al meu vorbea, si il imita, si tot "da, da, nu, nu, apa, ham ham " si am iesit cu el de acolo si ne-am dus direct pe plaja... La plaja a fost interesant pentru ca a fost chiar prima data pentru el...Ii era frica sa puna piciorusele in nisip...nu vroia in apa (era cam rece oricum)..dar s-a dat pe brazda dupa ce am stat eu langa el sa se obisnuiasca cu nisipul. :)) Aud in baby phone ca nu mai doarme. O sa urc la el. Va pup si va astept si eu la mare. Deci care veniti dati-mi si mie un pm ceva, ca sunt chiar in Constanta...ne deplasam unde veniti voi...sau vedem. Duminica frumoasa!!! P.s: Yasmi, vazusem ca ai scris despre copiii abandonati, vazusei un documentar. Pe 1 iunie am fost la cei din spitalul judetean de aici(cei pana intr-un an). Le-am strans cate ceva-uri necesare de la prieteni si le-am dus. A fost emotionant tare, ei erau tare happy sa ne vada, dar era un ceva apasator in aer, un gol, brrr. Mereu ma intrebam cine se duce la ei sa-i tina in brate cand plang...ca ii doare un dinte, burtica, ca sunt singuri....si asa am hotarat sa ma duc mai des la ei... Gata, chiar plec. Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011 Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza! |
Noi! Noi! Venim noi! Abia astept! Sa mai venim si noi la plaja! Pe 25 aterizam si speeer din tot sufletul sa fie vremea buna , ca de ploi, vant si frig suntem satui aici...
Bafta multa sa va dea cu egal luna asta
ailed_dota spune:
http://www.e-retete.ro/retete/covrigi-pretzel, pishko, uite aici iubita! sfatul meu dupa cei scoti din apa e sa-i pui pe o hartie absorbanta si dupa in tava pe hartia de copt
iti urez vreme buna la mare!
Spiridusho, tinem pumnii!
Lidia, felicitari