Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna! Am fost la doctor, viroza s un pic de rosu in gat, nu ne-a dat antibiotic a spus sa mai lasam cateva zile sa vedem cum evolueaza.

IPARPALA felicitari mami ce frumos o sa ai pereche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello!

Lidia felicitari pentru baietelul din burtica!!! Ma bucur ca au iesit bine analizele pentru Borrelia!

Mary imi pare rau ca e Anda bolnava! Da, trebuie neaparat tratament antibiotic profilactic dupa o muscatura de capusa atat la adulti cat si la copii, minim 10 zile, la adulti chiar 21 de zile!!! Uite, chiar ieri in parc zicea o mamica despre sotul ei ca a fost muscat de capusa acum o luna si de 2 saptamani se simte foarte rau, e foarte obosit, il dor articulatiile si i-a aparut si eruptia aia caracteristica de Lyme, deci clar e infectat cu Borrelia si el nu vrea sa mearga la doctor ca cica nu are nicio legatura cu muscatura de capusa !!!

Catank mami sper ca ai scapat de infectie!

Am pus cateva poze cu pitica de zilele astea!

Ailed, Yasmi, Roxy, Mada si restul fetelor

Merg ca s-a trezit pitica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Delia Saru`mana fetita, ce prompta ai fost! Vaaaai! Abia astept sa-mi cumpar niste drojdie sa le fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo
dorina la multi ani!!
lparpala felicitari!!! wooww, ce frumos!
spiridusha, da stiam ce ai scris atunci dar apoi nu ai mai intrat....nu mai stiam de tine! noi venim la mare pe 24-25-26 undeva pe acolo, depinde de vreme...
pishko, unde la mare mergeti??
mary, multa sanatate micutei!
yvy fetele!

maine avem sarbatorite !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Pai in Constanta ca acolo e casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Capitol nou aici!

Mergi la inceput