Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
poop fetele dragi!!
astazi am oameni care au inceput sa lucreze la foisor acum pregatesc materialele...
ally ca sa iti raspund, avand in vedere ca azi am facut papa +dulce si pt cei care lucreaza am facut asa: ciorbica de pui cu legume si verdeturi (din gradinuta mea ), ceafa si piept de porc marinate la gratar cu cartofi natur (cu unt si patrunjel din gradina mea ) si cu sos de smantana marar (sa ma repet idem parantezele de mai sus ) iar la desert chec cu stafide, migdale, cioco alba si neagra....
mai am de terminat cartofii natur si gata papa!!!
poooooooooooooop
MaryM85 spune:
La noi e cu cruce rosie e SF IOAN DE LA SUCEAVA de asta doar la noi e cu rosu, orcum eu azi frec menta!
IONY_82 spune:
bine v-am regasit
in sfarsit am reusit sa-mi fac timp sa scriu si eu un mesaj
noi ne-am intors de vreo luna in Italia
suntem toata ziua afara in casa intram la nani si papa
Sara e plina de energie si-mi ocupa tooot timpul
tati e la munca si sunt doar eu cu ea asa ca mult timp ptr mine nu prea am
partea buna este ca si-a schimbat programul acum nu rezista mai mult de 23 si la nani
se mai trezeste noaptea din cauza dintilor ,dar e bine fata cum era inainte
are 3 maselute acum sta sa iasa si a patra
acum ne pregatim ca joi plecam la Londra in vizita la sora mea,abia astept
o sa pun cateva pozici cu Sara
sper sa mai intru zilele astea pana plecam
ma bucur ca am reusit macar sa va salut
va pup pe toate si pe fluturasi si bineanteles burticile noastre
va doresc un week-end minunat
strumphitza spune:
Buna seara !
Se vede treaba ca s-a inseninat si a iesit soarele in Romania nu mai da nimeni pe aici, ati iesit toate la soare lca gazele nu ?
Noi am fost azi lelea prin oras si la festival, cand am plecat de acasa era frig si batea vantul si cand am ajuns in centru a iesit soarele nu prea am stat la festival ca tocmai cand am ajuns se terminase ceea ce voia Nick sa vada si era multa lume si foarte cald si nu am mai stat ca pierdusem mult timp la restaurant cu pranzul si piscoata era obosita si se maraia, am strabatut cam pe la toate scenele, cred ca au fost vreo 5-6 oricum imens si cand m-am lamurit despre ce e vorba am spus hai sa plecam ca nu e de noi aici am iesit de acolo, ne-am mai plimbat prin parc, apoi am fost putin pe Oxford street si mi-am blestemat decizia ca nu stiu cine naiba m-a pus sa ma bag pe Oxford street cand stiam calr ca va fi omor de lume si asa a si fost, o nebunieeeee!!! am luat autobuzul si am venit acasa ca nu mai rezistam, ma calcam pe picioare
Ajunsa acasa am avut o surpriza la care nu ma asteptam nu stiu cine ziua in amiaza mare mi-a furat o floare de la geam din fata casei mi-a luat-o pe xcea mai frumoasa, o muscata creata roz/lila si era superba, toata flori, nu avea frunze cate flori avea.. off i-am urat de bine aluia care a pus mana, de obicei mi-s pocita la gura nu stiu daca si ce i se va intampla da sigur ceva tot pateste pai cum sa pui mana sa furi asa ziua in amiaza mare ? plus ca lasasem jaluzelele la living trase si se vedea in casa, daca eram acasa si vedeam si ieseam dupa cel/cea care mi-a luat floarea? pai nu-l faceam una cu gardu` ? Nick a incercat sa ma impace si mi-a promis ca imi cumpara el alta, da nu e de bani, e de dragul cu care am avut grija de ele toata primavara, din martie era acolo pe pervazul geamului si nu mi-a luat-o pana nu a inflorit toata, ca pana sa vina caldura nu inflorise tare , avea numai cateva floricele ca a fost frig si a plouat, de cum a dat soarele si caldura era o splendoare de floare.... si piscoata de fiecare data cand iese/intra in casa le admira , ca am amulteee ghivece cu flori in fata casei... alt ghiveci nu mi-a luat, foar muscata aia frumoasa... panselutele nu i-or placea ?
Uff mi-am varsat oful, ar cam trebui sa ma duc sa ma culc ca maine iesim iar in centru sa o vedem pe Regina pe Tamisa si flotila , o mie de barci sper sa nu se adevereasca ce spun astia la vreme, adica non stop ploaie... ca nu ma duc daca toarna cu galeata ma uit la BBC si tot o vad pe
Ailed mi-ai adus aminte de mosii de vara , cirese si iasomie... dulceata de cirese negre si apa rece de izvor, asa ne primea bunica mereu
Mary sa stii ca nu vin cu batzu daca imi trimiti si mie ceva cirese dupa ce s-or coace are mama 3 copaci si in anii roditori si buni li se rup crengile atat de multe cirese fac si-s atat de buneeeeeee aici nu gasesc soiul asta, am vazut de alea rosii, sunt import spania parca si numai 6 lire pe kil nu am cumparat inca, mai astept sa scada pretul, sar mai bine sa apara astea de aici locale din UK
Yasmi gata foisorul? sa ne spui cum a iesit si vrem si pozici nu te recunosc cand spui ce gatesti, la mai mare
Yony scumpa Sara si a crescut, e toata tati ati stat mult in ro, eu am mai intrebat de tine dar tu mai rarut pe la noi, dar sa stii ca nu-i mai dragut La Londra cat stai ? si in ce zona vei fi? poate am timp sa ne vedem, noi sambata dimineata plecam intr-o minivacanta deci nu o sa fim acasa si ne intoarcem pe 13 seara... tu sper sa stai mai mult de cateva zile , da?
Ally sa stii ca dimi am scris scurt de pe telefon si dupa am plecat afara si de aia nu am mai raspuns piscoata azi noapte s-a trezit pe la 2 jumate urland si eu dimi eram cam chiauna ca m-a durut si urechea si nu prea am dormit, sper noaptea asta sa nu mai am probleme, daca ma mai supara o sa ma duc la spital la urgente ca dupa sfatul dr de deunazi su paracetamolul ei, care sa si-l bage exact in dos sa nu dau in alta mai grava
Gata trancaneala si ma duc la dus rapid si apoi nani ca piscoata doarme deja de o ora si cine stie ce trezire la ce ora are ea fata in program...sper sa nu si noaptea asta sa fie fara nici o trezire, dar cred ca o supara rau o maseluta, mai bine spus cred ca e un canin ca in partea de jos stanga se tot zgnadare si degetelul numai acolo il baga si suge
Noapte buna si ne mai auzim, maine cu vesti de la Regina
MaryM85 spune:
BUNA! Of asa ma oftic ca a racit ciscoasa, a luat-o de la tacsu of cred ca si eu o sa racesc, aseara era sa lesine saraca ce temperatura mi-a facut, 39,4 tremura toata ca avea frisoane si o stare de somnolenta, asa a luat-o deodata. trebuie sa o sun pe doctorita sa vad daca este de garda sa merg sa o vada, cine stie ce cocobaur a mai luat..Colac peste pupaza cu capusele astea, a muscat-o una pe nepotica si culmea parinti nu vreau sa ii dea antibiotic, YVY este obligatoriu antibioticul sau nu? SI pe mama era sa o muste i s-a urcat in cap si o manca cand pune mana o capusa mare, noroc ca nu s-a infipt in piele, e de groaza cu capusele astea.
MaryM85 spune:
Strumpy o sa iti trimit si tie cirese ca sunt asa bune, distractie placuta azi sa o vezi pe regina pe tamisa, si la noi la stiri vorbesc despre asta, eu una nu mi-as dori sa fiu aclo in momentul asta, ma oboseste asa tare aglomeratia si inghesuiala.
ailed_dota spune:
mmm Strumph, miros de iasomie.....off, ca orez cu lapte am eu pe aragaz acum
off Mary, si noi am fost la gratar ieri si cand am venit am cautat fetele prin toate colturilede capuse...
strumphitza spune:
Morning de la Londra unde ploua marunt, des si linistit, deci mocaneste ...asta insemnand ca stam acasa si mergem s ao vedem pe Regina, o sa o admiram de la TV Pacat ca ploua ca ma gandesc ca multa lume ar fi mers dar asa pe ploaie nu stiu cati oameni vor fi dornici sa stea sa-i ude dar precum englezii sunt invatati cu ploaie si au fel de fel de pelerine si cizme de cauciuc, mai stii ?
Piscoata mea s-a trezit de 2 ori azi noapte, la 1 si la 3 prima data doar am pus-o la loc in patut si a adormit fara paracetamol sau tziti dar a 2 a oara i-am dat 2 ml de paracetamol si un pic de tziti si a dormit pana la 8 mici nu stiu cand s-a trezit, s-a dus Nick la ea.. nici nu stiu cand s-a trezit abrbatu de langa mine, nu am auzit nimic, dormeam lemn
Uff ma doare spatele, aseara dupa ce am venit de la plimbari din oras mi-am pus rasadurile cu flori in gradina si ghivece si ma doare spatele rau si se duce durerea pe un picior in jos, dreptul... aseara inainte de nani am luat un ibuprofen... si peste noapte nu m-a maio durut , dar acum de dimineata iar vad ca m-a luat... asa-mi trebuie, daca ma apuc de sapat gradina si stat cu fundu in sus la pus flori ... macar astea-s in spatele casei pe terasa si nu o sa poata sa mi le fure
Mary multa sanatate chiscoasei, ai grija cu febra , sa nu iti faca convulsii, sunt cele mai rele si foarte periculoase
Ailed , am uitat de dulceata de trandafir pe langa cea de cirese negre amare, stiu ca-ti place si tie
Ma duc sa pap ceva ca am baut doar o cafeluta si ma roade stomacul Nick e jos cu piscoata si eu am fugit sus putin la laptop am pus jos in living stegulete si fel de fel de chestii cu drapelul si parca-i sarbatoare si la noi in casa, frumos
O duminica frumoasa va doresc
cami_antonia spune:
salutare fetele
vb de sarbatori
si azi si maine sunt sarbatori mari de tottttttttttttt
deci sa nu faceti nimic
va urez zile minunate de sarbatoare
la mine vor fi cu siguranta asa ca sotul face n ani de la hirotonie
cand l-a facut preot
maine e si ziua mea
si azi acu un an o botezam pe petraaaaaa
deci superbe motive de sarbatoareeeeeeeeee
ailed_dota spune:
cami, nici papica? eu am facut orez cu lapte si fac covrigi...mai am poate sa fac ceva la pranz.....