Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

, ceai, lapte, fresh de portocale
Neatza!
Ne-a topit Andra ieri... cand am ajuns la tort si am inceput sa-i cantam sarbatoritei zicea si ea " La mu a!" cu intonatie ca in La multi ani!... e tare fiica-mea nu zice kk sau nani, ham dar zice faze gen aide, data(gata), cine ?( asta a repetat de vro 2 ori dupa noi)
Va pup ma duc sa fac si cafeau reala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna! Azi e sarbatoare asa ca mamici repaos si plimbarici la inghetata daca e cald!

Yasmi mersi!
MANDREEAC multumesc de compliente, mami da tu la ora aia nu dormi, eu sunt satula de somn la ora aia!
CAMI ma intrebai cum e vremea pe la noi, pai a fost frumos, a mai ploat dar putin si noaptea! in alte parti am vazut ca a ploat de au fost inundatii!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Delia multumesc de cafea! eu am baut una la 9 acum as mai bea una ca nu am energie, ma simt adormita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

Buna! Azi e sarbatoare

Azi? Nu maine? Eu asa stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!

Ce sarbatoare este astazi ca eu nu stiam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Azi e cu cruce neagra dar luni e cruce rosie , Sfanta Treime daca imi aduc bine aminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Azi e cu cruce neagra dar luni e cruce rosie , Sfanta Treime daca imi aduc bine aminte
Am verificat si eu intre timp si asa este...Eu am zi de curatenie astazi+mancare si rufe la spalat. Voi ce program aveti astazi? Cum a dormit piscotica dulce aseara?

Mergi la inceput

Azi sunt Mosii de vara, adica ar fi indicat sa nu spalati...In mod normal azi se impart vase cu orez cu lapte, cirese si cani de vin legate cu flori la coditze

Mergi la inceput

Delia, m-ai bagat in ceata ! pup

Mergi la inceput

E sambata mortilor Ally, adica fa curat, man\care , dar spala si tu marti

Mergi la inceput