Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna seara mamicilor!
Intru si eu in miez de noapte sa urez la multi ani tuturor copilasilor nostri minunati si frumosi!
Ally imi pare rau ca ai batut drumul de pomana!Data viitoare sa fie cu noroc!pup 2 frumosi!Multumim pentru cuvintele frumoase
STRUMPHY nu a retinut sora mea cum se numeste exact,cert e ca tinea labutele picioarelor ciudat si ea nu statea precum o broscuta ci picioarele f drepte si intinse.Off ce cretini englezii astia cu sistemul lor de sanatate
MADUTA bine ca ai ajutor mami,ca altfel era nasol rau.Cum mai e Cristinelu si- a dat drumul la vb?
IRINUCA da te plimbi mami nu gluma.Felicitari Dariei pentru progrese.In parcul unde merg eu e o fetita cu acelasi nume si e argintul viu,nu sta locului o secunda si e mica si pricajita.Ideea e ca ma gandesc la voi
Noi suntem toata ziua in parc,iesim de 2 ori,intram sa papam si sa dormim si apoi iar.Rares e super incantat.De vb nu spunem multe,zice nana la nani,mama toata ziua,apiu care nu stiu ce inseamna si pe limba lui acolo bodogane toata ziua.
LAVI mami asa cred ca peste 14 ,posibil sa ma insel ca nu l- am mai cantarit,cert e ca am facut muschi,Felicitari lui Lucas pentru progrese,dar Yasmi ce mai face?Catelusul e prietenul ei cel mai bun?
Nu am apucat sa vad nicio poza,incerc sa intru acum de pe tel

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

DELIA SI MARY multa sanatat mamicilor,aveti grija de voi
PISHKO intrarea a fost mai grea,ca acum ne tot scrii.Bine ai venit in caduts noastra
PISUC SI ALINA06 ma bucur ca ne mai scrieti si ca sarcinile decurg bine
CATANK M- ai imbolnavit cate torturi faci.Nasol ca stai asa departe ca te vizitam

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Andreea, ce ma bucur ca ai intrat si ai mai scris despre voi. Acelasi program il avem si noi ziua...cat cuprinde afara si in casa doar pentru papa si somn.Multi pupici pentru Nati si Rares cel minunat!

Mergi la inceput

Am vazut poze superbe,nu nominalizez!
MADUTA superb foisorul,iar mana ta vai vai
Cami ai aratat superb ca nasica
Ally e delicios printultau
Lavi ai 2 copii minunati
Viss sunt scumpi rau nazdravanii tai
Deea fi- ta e mortala si f expresiva
Alexina ,mamma ce a crescut Teea
Mary printesa ta e f dulce
Yvyana ,e f haioasa Larisa ta si are niste ochi superbi
Alina06 wow ce burtica frumoasa si mare si ce bine ii sta lui luca asa tuns
Roxy Anastasia e neschimbata,o blonda frumoasa
Catank Ioana a ta e delicioasa
Simo,s- a schimbat enorm Arsenie,e mai barbatel asa,dar tot la fel de frumos
sper ca nu am omis pe nimeni, daca da rusine mie
Irinuca e dulce rau Daria
Lparpala e frumoasa foc Diana a ta si burticuta la fel

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Madutza, sa aveti un week-end frumos in familie si ai grija cu mana.
Strumpitz, trimitem cativa carlionti de la Edu special pentru piscotica ta frumoasa si dulce. Si noua ne place maxim parul lui mare,des si fffffff cret.
Lavinia, ce va mai plimbati si voi...foarte bine! Ce vrei sa mai bucataresti zilele astea?
Roxy, ai zis ca mai intrii astazi si nema...ne-ai dat uitarii.

Mergi la inceput

Merg sa mananc o felie de pepene rece si sa ma bag la somnolenta!
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

[quote]

pishko multa bafta cu gradi!! stii cum se spune...vei observa adevarata reactie dupa vreo cateva zile- o saptamana asa cand realizeaza cu adevarat ce se intampla! tu incepi serviciul??

[quote]

Daaa, asa e... treaba buna e ca deocamdata ii ducem numai 2 zile pe saptamana, adica miercurea si vinerea... mai e pana data viitoare... poate uita necazul si se bucura sa fie printre copii, ca o vedeam ca vrea si ea acolo la gramada, dar cu mine de mana Serviciul inca mai are de asteptat ca aici e destul de complicat sa te angajezi, iti trebuie permis de lucru, e mai complicat... mi-e tare dor de meseria mea, am inceput s-o practic asa ca un hobby, apoi am luat-o in serios ca viata e prea scurta sa ti-o petreci in birou daca nu simti ca e pentru tine treaba asta (nu ca ar fi un lucru rau sa lucrezi la birou )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:

PISHKO intrarea a fost mai grea,ca acum ne tot scrii.Bine ai venit in caduts noastra

Asa e... multumesc de primire

Mergi la inceput

Ca nu nominalizez si v- am scris fiecareia cate un mesaj.
ALLY pai e frumos sa inghit in sec de pofta ...tu cu pepenele tau,glumesc mami.E mortal Eddy in poza aia cu centura pusa

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Pisko sa pui mami poze pe picasa sa iti vad si eu comorile ca la cum intru eu din an in Paste nu am apucat sa va vad.Casuta voiam sa scriu in mesajul anterior, dar am scris aiurea, bine ca ai inteles

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput