Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
MaryM85 spune:
buna! IPARPALA ai aflat ce este bebe, si eu am visat-o pe Anda cand eram insarcinata, era exact asa cum e acum, poznasa si vesela, si am visat si numele.
strumphitza spune:
Buna seara mamici si pitici!
Ne-am adunat si noi de pe drumuri, deh... tati a fost acasa azi ca si-a luat liber sa mai stea cu noi si am fost aiurea prin oras.. in centru, sa vedem pregatirile de marea sarbatoare, Jubileul de Diamant!! Frumos, peste tot numai steaguri, embleme, bandane, palarii ... uff frumos, sper sa tina si vremea cu noi de maine incolo, ca aici e lumea libera si luni si marti, al meu sot si miercuri ca deh, el e mai cu motz ...deci sa inceapa distractia!!! Maine mergem la festivalul din Hyde park unde am castigat cele 2 bilete, sper sa fie frumos si vreme buna, adica sa nu ploaie, ca in rest nu ma intereseaza, poate sa nu fie soare, dar sa nu ne ude Duminica vrem sa mergem sa vedem barcile si Regina pe Tamisa, mare festivitate mare... dar au anuntat ploaie si va fi omor de lume, foarte multi turisti din Uk dar si din afara, va fi macel la transportul public, metrou/autobuze/overground nci nu vreau sa imi imaginez, numai cand imi aduc aminte ce nasol a fost cand am fost la artificii la sfarsitul anului trecut... om vedea, nu stiu, nu as vrea sa ma bag in asa aglomeratie, plus ca s-a anuntat ploaie... mai bine stau in casa in fata Tv ului si pe Regina o sa o vad cu alta ocazie
Am fost dimineata si mi-am luat flori, multe rasaduri de floricele si niste muscate, sa le pun in ghivece si prin gardina ca doar e Iunie si sa facem frumos pe terasa in spatele casei piscoata acum doarme, nu a apucat sa doarma deloc cat am carat-o prin oras cu noi si cum am ajuns cum a cazut la datorie sigur am show cu ea cand o sa trebuiasca sa o pun la nani pentru noapte mai tarziu dar dupa ce se trezeste o scot la o sesiune de shopping de-ale gurii la supermarket si sper sa o oboseasca destul Dimineata in drum spre florarie m-am oprit la Mall si mi-am mai luat o pereche de sandale, deh.. fac stoc, sa am ce schimba sapt viitoare cand plecam in vacanta nu m-am putut abtine, sunt frumoase si foarte comode saptamana ce vine mai vreau sa merg putin la shopping sa imi cumpar niste pantaloni si bluzite ca toate hainele de vara de anul trecut sunt foarte largi si stau ca pe gardul politiei si eu inca mai vreau sa slabesc, deci ar trebui sa nu arunc prea multi bani pe multe haine, sa mai astept sa mai slabesc nu ?
Uff iar am trancanit mult despre mine, deh... piscoata doarme si alta treaba n-am adica as avea dar nu am chef, ma dor picioarele de la atata plimbareala azi, stau comod pe pat si tastez
Ahh uitasi sa ma laud cu dcotorii si ce rozolvazi o consultatie prin telefon si indicatie de paracetamol si/sau ibuprofen dupa caz vai cat m-am mai certat si cu dr si cu receptionera la telefon si Nick la fel ca a sunat si el si le-a facut cu ou si otet ... m-am chinuit cu nu stiu cate telefoane si rugaminti sa imi dea reteta sa imi iau pastilele ca duminica e ultima zi si aici luni si marti e tot inchis pentru ca-s zile libere nationale cu ocazia Jubileului... deci mama lor de idioti cati nervi mi-am facut am fost si mi-am luat reteta de la receptie si am fost la farmacie si mi-am luat pastilele, mi-a mai dat pentru 3 luni... si iar o sa ma cert cu proastele alea a inceput de august sa imi dea reteta sau sa ma programeze sa ma vada und r si sa vorbesc cu el ca noi plecam pe 11 si ne intoarcem pe 25 din croaziera si dupa calculele mele pe 30 august termin pastilele si daca sun la ei cand revin de peste mari si zari iar imi spun ca nu au cum sa ma programeze asa din scurt ca e totul fully booked deci o sa ma duc la inceput de august ca sa fiu sigura ca au loc si pentru mine
strumphitza spune:
Mai trancan oleak si dupa ma duc sa trezesc piscoata sa mergem la supermarket ca frigiderul nostru e tare sexy si gol
Pisuc ma bucur ca ne-ai scris si sunteti bine poate ne mai pui ceva pozici recente cu voi sa va mai vedem cum ati evoluat
Yvyana, I couldn`t agree more in ceea ce priveste doctorii si ortopedia in Romania
Lalely imi pare rau de infectie, sa va faceti bine repede
Lidia cum a fost la eco ? ai aflat ce ascunzi in burtica ? ma bucur ca rezultatul pentru Diana e negativ
Yasmi imi place sa aud ca va petreceti timp impreuna ct despre doamna cu cola, deh... aia nu-i nimic pe langa ce mi-a fost dat mie sa vad aici o fetita de vrep 10 ani ii indesa sora-sii in carucior, care nu avea mai mult de 5-6 luni , nici in fundic nu statea un baton de ciocolata ra saracul bebe murdar juma de fata de ciocolata i-am aratat lui Nick si numa nu si-a facut si el cruce mare ti-e gradina .... si cand te gandesti ca fratiorul lor de vreo 3-4 ani era cu doza de pepsi la gura ....
Pishko ma bucur ca a fost totul ok la gradi totul va fi bine!!! si ce faceti voi cu atata liber, vreo idee ceva ? [:P] mi-a placut povestea Emmei, daca pot sa ii spun asa, si cum a aparut ea imediat dupa fratiorul ei
Cami a iesit soarele ? ati fost la plaja ? la plimbare pe undeva? te pregatesti cu ceva bun, dai petrecere Luni?
Ailed ma doare capul, stii cumva de ce ? nu e de la nemancat ca am prea servit-o in oras azi glumesc, sper sa te simti mai bine azi
Andreea imi pare rau de nepotica, off asa mica si in gips?! de ce ? ce a patit ? sanatate va doresc, ca-i mai buna decat toate
Ally ai un Duracell scump foc, i-as fura carliontii aia si eu am vrut la piscoata da nu a iesit, poate la urmatorul
Alina06 pe cand ne arati pozici cu burtica?
Madutza ma bucur ca ai ajutoare, mai nasol e ca trebuie sa stai cu gipsul si atelele pentru 2 sapt sper sa scapi de ele pana la ziua ta , ca nu-ti trebuie asa cadou
Mary da ce-ti trebuie domle gel de par pa chiscoasa, las-o asa ca asta e tot farmecul ei, sa fie zburlici nu mai stii cum era piscoata de zburlita cand era mai mica, zici ca era punkista , asa avea o creasta
Catank, vezi, se poate scrie si de pe telefon, numai ca trebuie sa mai scurtezi unghiile sa nu cumva sa apesi gresit pe taste ca s-a dus naibii bucuria dupa ce scrii un roman si la final vezi ca s-a dus pe apa sambetei heheh... sigur vii cu batul dupa mine, si ce rau mi-o parea cum se mai simte Ioana, tot maraici ? mie a mea piscoata mi-a scos o tona de par alb ieri, ca niciodata de maraiata de mofturoasa si nu a vrut nimic sa pape... nici tzita nu i-a trebuit..
Roxy, hai gata treaba? ce mai faci? ceva ciorbite sau lucrezi la bb2 ? ca si asta tot treaba sa cheama nu ? a trecut ploaia, ati iesit afara ?
Irinuka, vreau si eu la Moldaviaaaa!!! vin si euuuuu distractie placuta la mami acasa
Gata, am trancanit destul, ma duc sa trezesc piscoata, doarme de aproape 2 ore si acusi se face ora 7, deci prea tarziu si trebuie sa plecam si la supermarket la cumparaturi de papa... ca maine plecam la festival nu avem timp... deci pe cai ca se filmeaza !!
O seara buna si un weekend frumos si mai trec eu pe aici cand am timp
MaryM85 spune:
SRTUMPHY am si eu pitici mei, cand se scoala zici ca a bagat degetele in priza asa electrizat ii sta parul! pomeneai de cirese of tot ma uit la citesul meu si nu e chip sa se coaca imi trece pofta pana se coc, glumesc abia astept sa stau toata ziua ca o maimuta agatata la cirese!. gata nu mai pove ca vii dupa mine cu batu!
pishko spune:
Citat: |
Ahh uitasi sa ma laud cu dcotorii si ce rozolvazi o consultatie prin telefon si indicatie de paracetamol si/sau ibuprofen dupa caz |
Ti-am zis eu ca-ti da paracetamol
bb_yasmi spune:
am intrat sa va salut!
revin dupa ce pun la culcare kinderimea....ca de abia acu' juma de ora am ajuns acasa...
cami_antonia spune:
SALUTARE FETELEEEEEEEEEEE
azi am fost si noi plecati
pe la plimbare prin vizite si pe la creatoarea mea de moda
si stiti ce voi face?
mi-am rupt putin rochita jos
si ca sa nu imi inlocuiasca materialul si sa o mai pot purta
o voi taia pana la genunchi
imi pun ceva dsa o infoaie
si fac o noua rochie
pt botezul din vara care ma asteapta
asa ca am luat decizia cam cu inima stransa
ca mi-a placut f mult asa lunga cum era
dar asta e
mai facem altele
strumph mercic de felicitare
a ajuns deja
daaaaaaaaaaaaa
as vrea sa facem un gratar cu finii si nasii
sa vedem cum va fi vremea
ce frumos povestesti tu de toate cele
imi place mult sa te citesc
pai eu zic ca nu va ploua sa fie frumos si pt regina si pt toti cei care vin sa o vada
mai da are gene genetice zdravene regina
de e bine asa la o asemenea varsta
yasmi ce frumos ca v-ati distrat si astazi
mada plimbare placuta cu socrii
ce frumos ca va ajuta
alexina azi am vazut si eu pozele cu bebelina ta draguta foc
fug la nani ca imi este ffffff somnicccccc
bb_yasmi spune:
nimeni....nimeni....cucu-bau...
mary, nu stiu cum ceri la farmacie, mie mi-a adus-o cineva....dar cred ca poti spune vaselina preparata (se foloseste la bebei si pt cojitele de pe cap).
strumf...tot mai socata sunt de ce am auzit eu decat de ciocolata aia.... distractie placuta maine!!! doamne....dar ce au dr astia de la voi cu paracetamolul???
mada, cat rasfat pe tine pacat ca e cu asa o ocazie nefericita... dar...tot raul spre bine!
pishko multa bafta cu gradi!! stii cum se spune...vei observa adevarata reactie dupa vreo cateva zile- o saptamana asa cand realizeaza cu adevarat ce se intampla! tu incepi serviciul??
bb_yasmi spune:
cami, apropo de rochia ta! prima oara cand am vazut-o m-am imgainat pe mine cum ar sta asa de multi mi-a placut-o dar o vedeam scurta (deasupra de genunchi) si fara maneci asaca, cu siguranta o sa arate fff bine si mai scurta! apropo cat ar costa asa o rochie?? de curiozitate...