Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 19
carla_2008 spune:
PUIUTZ te cred ca e tare greu.am trecut si noi prin faza cu nemancatul. Ce pot sa iti spun e ca acum am descoperit o noua metoda. Le place la nebunie sa fie independenti,sa pape singuri,si,mai nou cand e ceva de papi de care stiu ca nu sunt extaziati,fac asa: ii pun in scaunelele de masa,le pun papica in boluri si le pun pe masa si plec de acolo,nu le spun nimic,ba eventual le povestesc ceva,de tati,de pasarele etc.... si plec sa spal vase(mesele lor sunt in bucatarie cumva ,la 2 metri de chiuveta.)Si nu ii bag in seama,si incep sa pape singuri. si papa pana ma vad ca ma uit la ei sau ii bag in seama,asa ca imi fac de lucru si ei papa aproape tot.Incearca asa cu ignoranta totala si cu zambetul pe buze dar nu pomeni nimic de papat etc....vorbiti de altceva. si o sa-l tenteze speeeer. Sau papa si tu cu el ,dar ma gandesc ca asta ai incercat-o deja.
Inca ceva, voi sunteti cu restrictii cu LP fara lactoza etc,pai Colostrum cu probiotice nu e ok mi-a spus homeopata ca are proteina de vaca deci si lactoza. si ca cel mai ok e Jaro baby ca e din plante.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Alice ce grasunel ai tu acolo. si eu dau ulei de cod alternat cu ulei de in. Tu schimbai sticluta de vigantol la 30zile?
Paula da la asta ma refeream,ma bucur ca nu a mai avut acele caderi,sigur e ok. dar ce sexi freza are Raul
Crispro ma bucur ca s-a mai rezolvat cu somnul!
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Bumbleeee nu te-am mai vazut postand de ceva vreme.....cum e V?cu despartirea de mami cu lucrul etc?
la faza cu certurile astea puerile si impacarile,e ca in casnicie la noi in delfinariu....ne certam ca sa ne impacam,ca sa nu ne plictisim numai de acelasi subiecte: kk,papi,olita, progrese etc....
Rubia, cele mai bogate in proteine sunt 1.leguminoasele: naut(in top),linte,mazare,soia,fasole.Daca ii plac ciorbitele poti sa le pui in ciorbite de legume felurite. sau sa faci papici propriu-zise. 2.cerealele:Quinoa este cereala mama cu proteina completa,o poti pune in amestecuri de legume cu dovlecel,morcov,sau in ciorbite de legume,si mai ales la cea de rosii merge f bine in loc de orez. Eu am noroc ca ai mei sunt innebuniti dupa ciorbite si atunci alternez,le fac tot felul de ciorbite de legume in care pun,ba naut pasat (ca mateo nu papa boabele decat pasate),ba fasole,ba mzare,ba quinoa. Si in generalce leguma nu o papa in mod normal,daca e sub forma de ciorbita imediat o haleste.
alte cereale:amaranth, mei,porumb,orez
3.Polenul si pastura sunt produse apicole ce contin toti aminoacizii esentiali si multe proteine.(pastura contine si B12)
4.nuci,seminte,oleaginoase
5.fulgi de drojdie inactiva
6.legume cu frunze verzi si nu numai ex:spanac...
Iar pt calciul, susanul e in top si apoi migdale,soia,nuci,frunze verzi,...
eu cand stiu ca nu au mancat din majoritatea nutrientilor intr-o zi,le fac cate un mic coktail bomba de vitamine : suc de orz,miere,polen,seminte chia,canepa,in,susan,suc de porto.Gustul lasa de dorit intr-adevar...
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
bamboletta spune:
Neata....poftiti la
Sunt zombi imi vine sa ma duc in lume David toata noaptea a vrut sa suga...asa prin somn scancea si ma tragea de bluza...daca nu-i dadeam se punea pe plans offff imi face asa pt ca am vrut sa-l intarc si cand a vazut ca nu mai vreau sa-i dau mai tare vrea...parca in ciuda imi face...nu stiu cum sa mai fac.
Duminica am facut ciuperci cu usturoi si mamaliga...normal ca a vrut si el sa guste ciuperci si nu stiu cum a mestecat el si a inghitit intreg...a facut o indigestie de toata frumusetea cu voma si diaree
Noroc de David uite asa mai scriu si eu sa ma plang
o zi frumoasa cu mult soare
crispro spune:
Neata! Ce smecher David de Bambo!Stie el ce vrea
Cu mancarea are dreptte Denisa. Si la noi functioneaza metoda lasatului singur. De regula la pranz mancam toti la masa. Mananca si el singur, ii place. Apoi zice ca nu mai vrea. Intre timp noi terminam, Vasi merge la birou, eu incep sa spal vasele. El ramane la masa, si mananca aproape tot singurel. Sau daca vreau sa ii dau fructe, ii pun pe masa in living un mar, o banana, dar nu ii zic nimic el vede fructul si zice extaziat "anaaaa"-banana si vrea sa o pape. Daca il intreb inainte de fruct, uneori ma refuza.
Bumblebee, ce fain ai scris!
Sa-l ajutam pe Alex
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! Ce smecher David de Bambo!Stie el ce vrea Cu mancarea are dreptte Denisa. Si la noi functioneaza metoda lasatului singur. De regula la pranz mancam toti la masa. Mananca si el singur, ii place. Apoi zice ca nu mai vrea. Intre timp noi terminam, Vasi merge la birou, eu incep sa spal vasele. El ramane la masa, si mananca aproape tot singurel. Sau daca vreau sa ii dau fructe, ii pun pe masa in living un mar, o banana, dar nu ii zic nimic el vede fructul si zice extaziat "anaaaa"-banana si vrea sa o pape. Daca il intreb inainte de fruct, uneori ma refuza. Bumblebee, ce fain ai scris! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
si la noi se aplica cu succes metoda asta!!!
lalala13 spune:
bumblebee ca de obicei imi place tare mult cum scrii!!!
sincer rodi m-a "zgarmanit" nitel si decizia paulei
ochidut spune:
Eu imi vreau copilul inapoi Asa crize de nervi, incapatanare si nemultumire din orice nu am mai vazut. Cum nu-i dai/ nu faci ce vrea ea, cum se pune pe plans
Ne-a capiat, nici nu mai stim ce sa-I facem, ca nu functioneaza mai nimic. Sper sa renunte in cateva zile...... Mama se tot jura ca nu a alintat-o....
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Eu imi vreau copilul inapoi Asa crize de nervi, incapatanare si nemultumire din orice nu am mai vazut. Cum nu-i dai/ nu faci ce vrea ea, cum se pune pe plans Ne-a capiat, nici nu mai stim ce sa-I facem, ca nu functioneaza mai nimic. Sper sa renunte in cateva zile...... Mama se tot jura ca nu a alintat-o.... Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
cunoastem, cunoastem
Edit: ieri am fost la ziua bunicii mele care sta la casa...nu am putut sta linistiti la masa ca Matei vroia numai si numai afara
intr-un fel l-am inteles ca dupa atatea de zile de stat in casa...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
Am mai citit printre picaturi, dar n-am reusit sa postez...
Paula, ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune, desi eu mor de curiozitate care a fost motivul.
Am avut ieri o zi plina. Dimineata am fost toata gasca la pasapoarte. Foarte repede am rezolvat. M-a socat pretul pasaportului. Zici ca traim in Anglia, nu in Ro.
Dupa -amiaza am fost la primul control de sarcina. Totul e in regula pana acum, la 6s. Deja am auzit si inimioara.
In alta ordine de idei, mi-e rau de numa, mai ales dimineata, in fiecare dimineata de vreo trei zile. Azi sper ca a fost punctul culminant, mai mult de atat nu vreau. Parca data trecuta nu mi-a fost asa rau...
Sa va spun drept, nu mi-era deloc dor de perioada sarcinii (greata matinala, zeci de mii de analize, teste, controale, pipi des, miscare greoaie, etc). De-as putea sa nasc maine, ce bine ar fi.
Deja avem si numele, Anastasia sau Anton.
de Solnushka Natali - 13.07.2010