Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 18
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Michelle, acum ne am trezit, mancam si plecam catre Careffour. Multumim de info! Am sunat rapid si 2 cumnate de le am spus Baby, ce faci? Cum te mai simti? Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
multumim ...suntem bineee....Bebelina creste si misca iar Tudor ne ocupa tot timpul Pe 25 incepem cresa si speram ca va fi un succes
Chiar te rog sa imi spui daca la voi sunt reduceri pentru ca la Constanta nu e nici o reducere nici la haine nici la jucarii ...L-am trimis pe sot si a venit dezamagit dar cu tolba plina de alte dulcegarii
Cum merge cu bona? V-ati facut reguli satisfacatoare? E mai bine? S-a adaptat cerintelor tale?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Tina, dar nu m-a deranjat. D-aia am si spus ca nu ma simt cu musca pe caciula. Si nici in plus nu m-am simtit vreodata Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Alice tu ne esti mult prea draga si bine ca asta simti
Nu ai mai spus nici o picanterie de soacra....Ii duc dorul
S-a dat pe brazda sau e plecata????
28+
baby78 spune:
Elena, e tare rau cand vezi ca nu vrea sa manance nimic....Si eu iti admir puterea si perseverenta si cred ca iti este tare greu mai ales ca nu ai nici un fel de ajutor...E normal sa ai momente cand clachezi ca doar si tu esti om
28+
baby78 spune:
Cristina multumesc pentru reteta si implicit ii multumesc si Mycyei
28+
Alice_Elena spune:
:) iuliana, chiar veneam sa o laud.
Marius s-a apucat sa schimbe tapetul, cum va ziceam, si a zis sa varuiasca si tavanul. Pt asta a trebuit sa il curete pee ala vechi. Eh, a muncit soacramea cot la cot cu el. Nu stiu frate de unde are atata putere!!
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena :) iuliana, chiar veneam sa o laud. Marius s-a apucat sa schimbe tapetul, cum va ziceam, si a zis sa varuiasca si tavanul. Pt asta a trebuit sa il curete pee ala vechi. Eh, a muncit soacramea cot la cot cu el. Nu stiu frate de unde are atata putere!! Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Bravo ei...Are o bulina rosie
Aveti o metoda usoara de scos tapetul vechi? Si mama vrea sa faca operatiunea asta dar ....e vechi tapetul si nu stie cum il poate scoate mai usor
28+
bumblebee spune:
Cand am mult de recuperat, pe masura ce citesc imi vin tot felul de idei, de ganduri, care atunci cand postez efectiv, se mai disipa.
Acum sunt usor nostalgica, usor rusinata de faptul ca nu mai scriu atat de des, desi mi-as dori. Vroiam sa fac iar un mesaj luuuung, dar ideea e in felul urmator, pe multe am avut onoarea sa va cunosc, pe multe imi doresc sa va cunosc, mamicile dragi si delfinasii sunt de suflet si chiar cred ca ce nu ne zdrobeste ne face mai puternici.
S-a intors si Lalique, , ma bucur din suflet!!
Mi-as dori sa ma stiu cate ceva despre Shery, despre CD (m-am gandit mereu ca era intr-o situatie grea inainte de nastere), despre Carmen Albu (desi am ramas cu impresia ca a fost o alegere de a nu ne mai 'vizita'), despre multe alte mamici care au fost in delfinariul nostru frumos.
Ce fain era contul nostru comun, cu poze cu noi gravidute!
Cum ajunsesem sa cunoastem atatea detalii medicale privind sarcina. Multe emotii, multe lacrimi, muuuulte ecografii.
Ca nu exista chimie si o iubire absoluta intre toti si toate mi se pare normal, important e ca la sfarsitul zilei sa ne impacam si cele bune sa se adune, cele rele sa se spele.
Sotul chiar ma intreba de MI3, ca se vroia in mai. Pana la urma, pe cand?
Imi pare tare rau ca nu mai sunt atat de prezenta ca inainte, dar dragostea asezata si adevarata trebue sa invinga si sa nu ne despartim asa usor.
Adriana, ce spaima ai tras!!! Imi pare rau pt toate problemele, sper totusi sa se aseze lucrurile si sa ai un rezultat cat mai pozitiv in sanatate!
Nicole, tratamentele facute de strumf nu influenteaza si ficatul? Poate si alimentatia, intocmai pt ca era mai concentrata caloric? (ex, eu stiam ca oul seara este otrava pt ficat)
Evident ca toate pe fondul unei sensibilitati.
Cu anemia, am o prietena care i-a facut transfuzii puiului ei din cauza anemiei severe, dur, dar are un flacau mare si frumos.
In orice caz, mami, sterge lacrimile, ca sigur un medic bun va va da cele ma bune sfaturi.
Puiutz, draga mea, imi pare rau ca te chinui, ca va chinuiti. Ia cedarea de azi ca pe o resetare, ai luat-o din nou, cu mai multa putere. Va imbratisam cu drag si plini de speranta ca va veti lamuri situatia cat mai curand!
Tina, bravo mami!! Asa, daca ai nevoie de consiliere anti-fumat, call me!! Vorbesc f serios. M-am 'oferit' si Paulei, dar au pradat-o tigarile.
baby78 spune:
bumblebee ce frumos ai spus in mesaj....chiar ai exprimat extraordinar de bine ce simt si eu in legatura cu delfinariu
Ne e tare dor de tine Cum esti? Te-ai mai obisnuit cu serviciul? Pe cand este negocierea finala si semnarea contractului? Sa dea DD sa fie bine pentru tine si chiar daca nu este sa o iei ca pe o experienta ce iti va prinde bine in viitor
Victor cum este? S-a acomodat cu programul tau? Soacra se descurca?
Si o ultima intrebare....cum e buricul? E de poza playboy?
28+
rubia spune:
Hai sa va spun mai intai ce surpriza mi-a facut fii-mea:e prima data cand a vb legat ,gen fraza...Nu veau patu meu,mami nani. de obicei cand mergeam la somn zicea doar "patu meu" ca ea acolo vroia.
Bineinteles cand am auzit-o am cedat si am adormit-o in patul nostru,pe urma am transferat-o,sper sa nu devina obicei ca eu nu pot dormi cu ea in pat se misca ff mult si eu ma trezesc ff usor.In seara asta am vb ca doi oameni mari,asa de tare m-a surprins.
In alta ordine de idei vroiam sa va zic ca faza cu new entry e relativa,ca poate unele urmareau topicul(si cunosc mamicile bine de tot) dar n-au scris decat mai tarziu...
puiutz off stiu cum e cu enervatul si eu am tipat la ea sapt asta,ceea ce nu-mi sta in fire;nu mai mananca nici carne,nu mai vrea nici peste,decat daca e snitel,nici lactate(decat iaurt),mananca doar ciorbe ,pilaf,paste,,paine cu gem,fructe si legume.
Intrebarea mea (pt pufescu sau carla) este ce as putea sa-i dau pt aport de proteina???
histamina sper sa se remedieze situatia.
tina_80 spune:
Baby, am fost la Carrefour si nu aveau reduceri, dar am intrebat un lucrator comercial si mi a spus ca maine, dar asa cu jumatate de gura ca incerca sa convinga niste parinti sa ia o casuta de jucarie. Aia cand au auzit au spus ca vor veni maine
Bumblebee, multam mult dar sunt ok!
Puiutz, multa putere mami!
Noapte buna delfinariu!
....hai ca inchid eu lumina ca e f tarziu