Delfinasi jucausi de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Oana si mara e cam rea cu radu de vreo doua trei zile ( de cand a venit mami). Si ea chiar nu o alinta, dar de obicei cand e lume multa pe langa ea asa face. Poate se gandeste ca asa va atrage atentia, desi imi inchipui ca oricum o are..

Denisa, da, schimbam vigantolul la 4 sapt. Cum mai e Carla cu mana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

analizele sunt facute la privat iar diagnosticul este de talasemie,dar nu beta,ca nu factorul beta a iesit modificat.
intrucat imediat cu intrerupeam administrarea de fier sau tratamentul naturist cu fier, cadea fierul.
ideea e ca ,pe langa hemoleucograma obisnuita i-am cerut de la mine putere electroforeza de hemograma sa vad si eu unde se pierde sau unde nu se fabrica fierul.
acolo sunt 3 factori:alfa,beta,gama.cand sunt alfa si beta modificati,crescuti,e talasemie majora.cand sunt doar beta e talasemie minora c enu necesita tratament medicamentos,e strict interzisa administrarea de fier,se papa carnita,ficat,galbenus d eou.
bun.
lui sebastian i-a iesit modificat alfa.
e rau,dar, eu,dupa ce mi-am revenit mi-am limpezit mintea si am sunat in toate partiel.pe scurt azi am fost la Insitutul de Hematologie la unul dintre cei mai tari hematologi d ela noi.cand a vazut a zis ca analizele duc la diagnosticul de talasemie(nu se stie de care,dar sunt sigura ca nu majora0,insa,pt a fi un diagnostic corect i le-am repetat la ei.mi-a luat si mie sange si sotului meu,pt ca ambii avem rude cu asa ceva,plus ca si mama lui si mama mea sunt grecoaice,iar la greci aceasta boala are o incidenta mai mare.

eu sper ca analizele de la privat sa fie gresite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Ochidut, cunoastem si noi... azi dimineata puneam rufe la spalat. De obicei ea apasa pe butoane sa punem programul si start. Acum a facut atata scandal ca vroia ea sa puna detrgentul. I-am spus sa dea drumul la masina, tot plangea si se tanguia. Pana la urma i-am spus ca daca nu vrea, dau eu drumul la masina. Imediat s-a bagat la butoane si i-a trecut...

Noi avem o alta 'problema', saptamana asta tot cu scandal am plecat dimineata la munca.
Pana acum ii spuneam ca trebuie sa plec, bla, bla, ca vin dupa amiaza acasa... acum pot sa-i povestesc cate-n luna si in stele, tot nu accepta sa plec.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

racusor, cum stati cu febra?

lalala, nu cred ca e cazul sa iti faci griji cu vorbirea. Sunt copilasi (ca Rebeca de exemplu) care, daca nu sunt siguri ca stapanesc un cuvant, nu il spun.

saddie, ma bucur ca a fost o zi usurica la gradi. Poate incepe sa si manance, dai timp de acomodare.

ramona, foarte frumos nume ati ales pentru bebelina.

ochidut, Si Rebe are perioade in care se aduna praful pe toate jucariile, dar isi revine dupa o perioada. Bravo cu olita.

paula, bine ca ai revenit la sentimente mai bune. Eu nu imi pot inchipui forumul asta fara tine (si alte cateva fete dragi)

michelle, sa mor de nervi zilele trecute cand am vazut ca de la 800 lei au scazut pretul la 600 lei. Si acu' imi spui ca ai luat-o la 360 lei? Uf! Fac afaceri baguboase.

mama, alice, 8300g?!

maurice, un pup la buzita cu bubita. Mie imi e frica de loviturile astea cu mult sange.

puiutz, of mai mami! te cred ca ti-i pierdut rabdarea.

bamboletta, inca mai alaptezi?! Bravo mami. Sincer mie mi s-ar parea ciudat sa o alaptez pe Rebeca.

cris, ma bucur ca e bine burtik. Si cu raul... ehe! mie la Natalia mi-a fort rau pana tarziu, spre 20 sapt.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

salutare!
Cri2010, merci de raspunsul cu magazinul, din pacate nu am ajuns, am trecut intr-o zi pe langa dar era deja tarziu. E tare greu cu despartirea de dimineata, eu cand plecam la servicu era bine ca Bogdan inca dormea. Acum nu stiu cum o sa fie...Ma bucur ca e totul in regula cu sarcina
Histamina, sper si eu sa fie gresit rezultatul de la privat.

Mergi la inceput

Histamina, iti doresc si eu sa fie gresite analizele. Nu stiu cu ce se mananca talasemia, sper sa nu fie ceva grav daca se confirma.

Ochidut, mi-am adus aminte cum ai povestit de comemorarea ingerasilor. Mi-au dat si mie lacrimile. Si ce bine ne simt astia micii.

Anca, ma bucur tare mult de rezultatele bune de la analize.

Lala, bine ai revenit. Ca tot a pomenit Bumblebee de Carmen, mai stii ceva de ea? Tin minte ca prin ea aveam informatii despre voi acum doi ani de zile. Eu sper ca sunt foarte bine.

Adriana. O mamica care se tine tare pe pozitii! Tinem pumnii sa fie bine cu analizele.

Puiut, fi tare mamaico! Eu tare admir mamicile care se descurca singurele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Bogdan s-ar putea sa aiba conjunctivita, au facut deja cativa copii la gradinita. Bine ca nu e si Sasha acasa...

Si Sasha are accese de incapatanare, tipa si face taraboi. E normal la varsta asta.

Mergi la inceput

Alice, chiar, e in top Raducu al tau. Ce bine ii merge.

Ieri eram toti trei in pat. O intreb pe SN 'vrei sa avem un bebe in casa?'. Ea 'Nuuu!', asa raspicat. Stie ce inseamna bebe.

Racusor, cum mai sunteti? Multa sanatate!

Ramo, deci ti-a dat Riana emotii?? Ma bucur ca si hotelul asta e ok. Dar nu-mi pare rau ca am ales Delphin pana la urma. Numai sper sa-mi treaca raul asta, sa nu ne compromita vacanta.

Baby, ma bucur ca bebelina e ok. Ce putin mai aveti tu si Michelle

Maurice,pupam fetele, sa treaca mai repede buba.

Denisa, cand scapati de gips?

SN inca nu mananca bine singura si se plictiseste repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata fete dragi
Bambo, multumim de cafea… Wow bambo (si fetele care mai alaptat) sunteti de apreciat ca ati rezistat atat sa alaptati. Nu e deloc usor. Succes cu intarcatul. Pup.
Cris 2010, felicitari pentru sarcina!!! Sa creasca mare si sanatos bebelusul si tu sa ai o sarcina usoara! Ce harnici sunteti…aveti déjà si nume…Foarte frumoase amandoua.
Oana, si noi avem aceeasi problema cu crizele de isterie. Totul e bine si frumos, ne intelegem, numai daca facem ce vrea ea… Uff…numai ca pe mine ma cam lasa nervii si cam cedez din pacate numai sa nu o mai aud…ufff.
Eu ma pregatesc sa plec o fuguta la unul din finuti cu cadouri de 1 Iunie. Maine programez s-o vad pe finutza. Va pupik si o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mara vrea sa manance singura mereu. Si cand mananca ciorba dar atunci mananca din 2 linguri, ca ii dau si eu
Iar cand nu mai are chef sau e satula, impinge farfuria si zice "dataaa to,to,to" (gata tot tot tot)

Radu e grasun. De fapt e greu ca tot mai grasa imi parea mara la varsta lui, dar ea era mai pufoasa mai falcoasa. Oricum in ultima luna n-a mai luat decat 450-500 gr. Doc. ma intreba cand vreau sa incep diversificarea, i-am zis ca dupa 6 luni, dar cred ca voi incepe sa testez primele alimente putin inainte, sa nu ma grabesc, sa le testez pe rand. Ca la 6 luni deja sa incep cu piureuri

Mergi la inceput