Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 21
histamina spune:
pai depinde.
cel mai bine e sa fie gresit sau sa fie minora.adica produce insuficient fier din motive genetice si il suplinim cu alimente bogate in fier, vit B,sau varianta naturala strict:cereale taratze,ficat,galbenus d eou,pt a tine hemoglobina in limite decente.
fierul daca scade mult apar probleme de confuzie neurologica, de respiratie, de memorie.dar asta daca parintii nu sunt atenti si nu monitorizeaza si nu hraneste copilul corect.
cu toate elentelor lor alfa iesite rau eu ma agat cu toata forta mea de faptul ca analizele sunt gresite.
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina analizele sunt facute la privat iar diagnosticul este de talasemie,dar nu beta,ca nu factorul beta a iesit modificat. intrucat imediat cu intrerupeam administrarea de fier sau tratamentul naturist cu fier, cadea fierul. ideea e ca ,pe langa hemoleucograma obisnuita i-am cerut de la mine putere electroforeza de hemograma sa vad si eu unde se pierde sau unde nu se fabrica fierul. acolo sunt 3 factori:alfa,beta,gama.cand sunt alfa si beta modificati,crescuti,e talasemie majora.cand sunt doar beta e talasemie minora c enu necesita tratament medicamentos,e strict interzisa administrarea de fier,se papa carnita,ficat,galbenus d eou. bun. lui sebastian i-a iesit modificat alfa. e rau,dar, eu,dupa ce mi-am revenit mi-am limpezit mintea si am sunat in toate partiel.pe scurt azi am fost la Insitutul de Hematologie la unul dintre cei mai tari hematologi d ela noi.cand a vazut a zis ca analizele duc la diagnosticul de talasemie(nu se stie de care,dar sunt sigura ca nu majora0,insa,pt a fi un diagnostic corect i le-am repetat la ei.mi-a luat si mie sange si sotului meu,pt ca ambii avem rude cu asa ceva,plus ca si mama lui si mama mea sunt grecoaice,iar la greci aceasta boala are o incidenta mai mare. eu sper ca analizele de la privat sa fie gresite. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Histamina, si eu am o anemie hemolitica din nastere. Nu e talasemie. Investigata pana la capat nu e...Oricum...ce vroiam sa spun e ca... slava domnului daca nu e talasemie majora... se traieste cu ea. Eu una ma simt sanatoasa tun din toate punctele de vedere... Doar tenul e mai galbior asa..ca la chinezi... Va pup. Putere mami!
bamboletta spune:
nu-mi vine sa cred am pierdut mesajul l-am scris de pe tel si mi-a sunat telefonul si l-am pierdut