Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
histamina spune:
lalala, iti multumesc pt sprijinul de atunci.
am scris pt ca si eu sunt new entry,asa cum orice fata new entry a scris.
de ce musai se invarte totul in jurul meu?
cum au reactionat celelalte,am rectionat si eu.
atat.
restul tine de viata mea si cum nu cer socoteala nimanui,nici nu dau.
doar strumfului,cand ma ia in brate si nu ma lasa sa plec la job.
in rest,analize strumf.recoltat azi dimineata.asistent medical idiot, a spart venea strumfului,nu si-a schimbat manusile.in fine.noroc ca am cel mai cuminte strumf.nici macar nu zice au la intepatura.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saddie/saddie.jpg)
saddie spune:
Poze am reusit sa fac numai vreo doua ca n-a vrut sa stea. Tragea de aparat si zicea "nu poshe, nu poshe!!".
https://picasaweb.google.com/106151631916560321475/LaCresa
Per ansabmlu a fost binisor ieri. E cam greu dimineata ca nu-i place s-o trezesc, nu vrea sa se imbrace etc. Ieri de ex. a plecat in totosi! N-a fost chip s-o conving sa-i scoata.
Acolo a fost ok, n-a plans cand am plecat ca deja se luase cu joaca, in schimb mi-au spus ca vreo jumate de ora ceva mai tarziu nu prea s-au inteles cu ea. Cand m-am dus s-o iau a dat sa planga putin cand m-a vazut dar i-a trecut repede. Eu ziceam "Hai ca a venit mami si mergem acasa!" iar ea "nu, nu, caia piii!" (adica urca scara sa mearga la copii
).
In schimb n-a vrut sa manance nimic nici la MD, nici la pranz. A mancat numai marul de la gustare. Sper ca azi sa fie mai bine. O iau tot la pranz.
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Alice, e de bine cu somnul. Nu zic mai multe.
Lala, v de putina vreme a inceput sa lege 2 cuvinte. Eu zic ca nu e motiv de ingrijorare , e bine ca stie cteva cuv, se face inteles. Si ce frumos arata el 2 anisori!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Saddie, pt o prima zi a fost foarte bine, bravo! Lasa ca va fi tot mai bine pe zi ce trece.
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
Subscriu la ce spune Oana
Racusor SANATATE LU SEFU!
Saddie ti-am vazut frumoasa!dar asa frig e la voi?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saddie/saddie.jpg)
saddie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Saddie ti-am vazut frumoasa!dar asa frig e la voi? |
Ieri dimineata imi arata 13 grade pe masina cand am iesit din casa. Azi 17 grade. Ieri dupa-masa a fost cald si azi cred ca va fi chiar mai binisor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Odeta ti-am vazut printesa, frumoasa foc...pai se asorteaza mami papucii cu haina
1an +
![](copilas.gif)
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Va citesc si eu, si spre sfarsit m-am intrebat daca sa mai pun postarea mea sau nu. Ma gandesc ca poate nici eu nu-mi am locul pe aici, poate ca din cauza ca scriu rar sunt privita tot ca “new entry”. Cu toate astea m-am hotarat sa scriu, din respect pt voi toate si pentru ca atunci cand reusesc chiar imi face placer sa va citesc si sa raspund. Pentru mine chiar e o relaxare sa-mi petrec putin timp cu voi.
Asa ca am sa zic ce am de zis…
Baby ma bucur pentru vestile bune, sa fie sanatoasa in continuare bebelina si sa creasca mare pana la termen. Va fi bine si cu cezariana, ai sa vezi!
Ramona, sa va fie de bine vacanta. Wow….. te-ai hotarat la numele Riana pentru beblina???? Super!!! Aaa, déjà citesc ca ai raspuns ca o va chema Riana. Pup.
Racusor, sanatate lui Andrei. Speram sa nu fie roseola! Apropos, am vazut cateva pozici cu el. E un scump, s-a facut asa mare…. E mortal cu ochii aia albastri si blondutull frumos din par. Il pupam!
Saddie, e o scumpica Medeea. Constat cu placer cat de mari si frumosi s-au facut delfinasii nostril intre timp… Acomodare rapida si usoara!
Din pct de vedere al vorbirii, noi suntem tot la faza cu cuvinte. Spune multe cuvinte, unele ii ies binisor altele sunt departe de adevar, dar ne intelegem. De legat nu leaga multe cuvinte. Insa a inceput sa ii placa sa povesteasca si cand vine din parc (atunci cand nu merge cu mine) incepe… miau miau maie (pisica mare) …gesticuleaza si zice mnmmm, mnmmmm… incercand sa ii iasa si restul povestirii, si inchite si iar mnnnm, mnnmmm…. E de vis. Si e foarte expresiva. Aaaa…si trebuie sa o mai laud cu ceva: numara de la 1 la 10 singurica…hihihihi.
Hai va las, sa ma apuc de treaba cat e plecata mandra. Azi e plecata cu Bubu (bunicu) in parc. Pupik si o zi frumoasa!
ochidut spune:
saddie, a fost bine pentru o prima zi, bine ca nu a plans.
Tina
Ramona, vrem poze! chiar asa, ce a facut Riana?
Crispo, pai cum sa nu ai tu cuvintele la tine mai mai, tocmai tu. Ma bucur ca ai renunta si la gatit ca sa vb cu noi
. te stiu eu, esti de-a mea, mai bine iti gasesti alte treburi decat bucataria, nu?
Racusor, sanatate lui Andrei, eu stiu ca trece repede si cat de cat mai usor asta. daca nu mergeti w/endul asta la Sighisioara, poate va duceti w/endul wiitor si treceti si pe la noi la munte, pe 9 fix de ziua lui Andrei, ca avem petrecere. Petrecerea mare e pt tata, dar o sa aiba si Larisa o mica petrecere, asa ca va asteptam, in sarbatorim impreuna
si eu acum vreo luna am avut ceva timp si am inceput sa mai citesc din urma, am salvat catvea postari in care povesteam despre L, sa le bag in jurnalul ei. mai treb sa caut, dar cine stie cand mai am timp
vroiam sa mai scriu multe dar nu mai stiu....ca unele postari asa mi-au placut mult, altele m-au amuzat....
cu new entry, gata subiect inchis, ca nu e interesant. eu va pup pe cele care va asumati acest titlu alice, cristteo, ilinca..... si la mine e singurul forum, sunt de la inceput aici dar scriu activ doar cam de 1 an....asta ca dovada ca am citit dar am scris mai putin, pana am capatat incredere in voi, mi-ati devenit tare dragi, sunteti prietenele mele si tocmai de asta imi rup din timp sa vad ce faceti si sa va scriu. a fost ca o dragoste castigata in timp
. na, ziceti si voi, cine va mai face asa declaratii?
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
cu vorbitul noi nu facem cine stie ce fraze, adica face fraze dar pe limba ei...sunt destul de putine care se inteleg bine.
are 2 noi mari achizitii :"nu viau" (nu vreau) si "si iooo" (si eu).
ieri cand a intrebat-o P daca vrea la masa a zis "ooo daaa". am murit de ras
canta in continuare, cel mai mult pe limba ei. a retinut mai multe cantece, pentru ca sesizez ca are tonalitate si ritm diferit, si asa imi dau seama ce canta . din "bate vantul frunzele", se intelege doar "a-te" si "mama". dar e in continuare la fel de incapatanata sau chiar necomunicativa cateodata, face si zice numai cand vrea ea. luni am tot rugat-o sa imi cante, nimic. seara a paucat-o asa deodata si a tot cantat vreo 5 minute. ieri ne-am intalnit cu niste fini, nu a vrut sa le zica absolut nimic, zici ca era copilul mut.
nu mai are nici o pasiune pentru nici un joc...., nici nu stiu ce sa ii mai iua, dar parca nu are rabdare. mai desenam si cel mai mult cred ca ii place acum plastelina. de citit citim, dar la fel doar cand vrea ea. si daca are chef imi citeste si ea mie, la ultimele pagini le da repede si la final zice incantata: "gataaa, bavooo".
v-am zis ca la munte a pus-o mama pe olita, acum o pun si eu, a facut in fiecare dimineata si a facut si aseara putin in olita si apoi restul in pantaloni. nu se ridica cand termina, trebuie eu sa o ridic sa vad daca a facut. dar ea se uita mandra si imi arata "pi-suuu".
si toata lumea e cu "mamaei" (mama ei..a lui..). daca e un copil in parc si plange imi zice "mamaei" (adica sa aiba grija mama lui de el); dumbo elefantelul e cu mama ei; intr-o carte e o gaina mai mare si una mai mica - evident cea mare e mamaei; ieri i-a facut P 2 melci din plastelina, ala care i s-a parut ei mai mare era "mamaei". e f comica
de Larisa Ioana 24.06.2010