Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
NEata
Andrei de aseara mi-a facut febra, 38.7 in fundulet, era marait, dar fara nici un semn toata noaptea. i-am dat nurofen la 11, nimic...pe la 5 tot cu febra, i-am dat panadol, dimineata avea 37.4 , dar in gurita de data asta luata temperatura
am sunat pediatra de dimineata, i-am zis de febra, ca nu are absolut nici un simptom, ce sa fac, sa mergem la spital, sa stau acasa, e cel mai rau cand are febra si nu stii de ce
mi-a zis ca cel mai posibil e roseola, o boala care o fac copiii sub 2 ani....i-am zis pai cum, ca noi mai avem 2 saptamani si facem 2 ani
in fine, e contagios doar pentru copiii sub 2 ani, in cazul in care are asta...vedem peste 3 zile. cica in 72 ore ar trebui sa fie eruptia, febra poate sa ajunga pana la 39-40, nu scade la antitermice
sa nu ii mai dau antitermice, cel putin nu ziua. daca face febra peste 38 (peste 38.5 in findulet) bagam 14 picaturi de extras de SCOARTA de salcie (cate 1 picatura / kg...noi avem vreo 13.5), am scris cu litere mari scoarta, ca exista si mugur de salcie.
asa si astea 14 picaturi din 2 ore in 2 ore pana scade febra sub 38...noaptea nu cred ca o sa am curajul sa nu ii dau antitermic, vedem....
si cica sambata cel tarziu ar trebui sa apara bubitele...sa nu iesim afara la febra mare, pentru ca ar putea lua altceva, avand imunitatea scazuta
deci fetele din Mures, daca se dovedeste a fi, nu putem sa ne vedem, chiar daca ajungem, ca ar putea fi Andrei contagios pentru copilasi
deci nu stim daca mai venim....si nu stim ce are Andrei sigur...
i-am zis bonei sa ma sune in caz ca plange sau face febra mare, ca ma duc acasa...asa dimineata parea binisor...v-am zis ca alte simptome nu are...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Neata!
ce noapte ametita am avut
am luat bucata copil in pat cu mine, din motive de maraiala si lene sa ma ridic la ea di 10 in 10 minute, va imaginati cum am dormit?.... iepureste si mai deloc
m-am trezit mai rau decat m-am culcat
ea inca doarme....pai dupa ce sa fatait toata noaptea cred si eu ca e obosita
si eu citesc cu interes despre descarcarile de pe internet caci acusica plecam si e nevoie mare de Alba ca zapada! e singura poveste la care se uita Andra si sta f f linistita , altceva nu o intereseaza absolut deloc.
mii asa draga ca incepe sa cante odata cu piticii si ca se bucura si danseaza cand ii aude
fug sa pregatesc micul dejun ca acusica se trezeste mandra!
sa aveti o zi frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
histamina spune:
racusor, fara sa stiu ca ai scris si pe DC,ti-am raspuns si pe FB.
sanatate multa!
fac si eu precizarile pe care consider a fi necesar a le face.
sunt new entry.m-am simtit f bine aici.este adevarat ca, din cauza unor situatii care ma faceau sa ma simt depasita, m-am vaitat,poate prea mult si imi cer scuze.Insa nu am jignit pe nimeni niciodata si acolo unde am crezut ca pot da un sfat,l-am dat.
respect decizia tinei si a lalalei de a nu tine niciodata cont de sfaturile unei new entry,desi, sincer ,cred ca un criteriu ar trebui sa fie competenta si nu vechimea intr-un grup,dar,repet,e decizia lor.
au fost momente in care replicile unora dintre voi,2-3 persoane, nu mai mult, m-au lovit exact in momentul in care imi era cel mai greu.
grija ca scriu pe banii lor,eu fiind bugetar,grija imbracata in niste cuvinte taioase,jignitoare, m-a facut sa ma trezesc.nu placut.
multumesc mult fetelor care m-au incurajat.sunteti extraordinare.
tot ce s-a intamplat m-a facut sa vad totul cu alti ochi.
intr-adevar sunt o new entry si in opinia multora dintre voi asa voi fi tratata,ca nu am facut parte din grup de la inceput.
trec printr-o perioada de schimbari si asta se vede deja.scriu din ce in ce mai rar.nu ma mai simt aici ca acasa.sincer.
e un sentiment din ce in ce mai solid.de fapt cred ca nu poti multumi pe toata lumea,insa nu mai pot scrie cand stiu ce alte persoane cred ceea ce cred despre mine.
restul,munca,ma asteapta multa munca.abia am inceput urcusul.
ma simt cel mai bine,acolo,intre cartile mele.
voi da sfaturi daca mi se vor solicita sau daca situatia va fi grava si voi crede ca sfaturile mele sunt utile.
e ca in copilarie cand vii la bunici,esti primita in gasca de acolo, insa,pe la sfarsitul verii constati ca ai fost mereu fetita venita din alta parte.
ok.daca venirea unora noi va facut sa va pierdeti sentimentul de solidaritate si prietenie,firesc este a ma retrage,pentru a anula orice posibile cauze ,in acest sens.
scuze ca m-am intins.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
Fetele, imi pare rau, nu ma pot abtine. Iertati-ma!
Histamina Nu totul se invarte in jurul tau!!! Noi doua nici macar nu ne-am intersectat cine stie ce la delfinasi desi eu stiu povestea ta de pe vremea cand activeai cu alt id si am incercat sa te ajut prin fetele de la tine de la odisee cand ai nascut prematur cu niste sfaturi caci si eu tocmai trecusem prin asa ceva. Daca ar fi sa nu inteleg ceva in privinta ta, este ca nu inteleg cum poti activa pe la atatea subiecte de pe dc, si cum tii pasul cu fetele cu care ai activat la tine la odisee si cu noi. Pe mine timpul sincer nu ma ajuta deloc nici sa mai citesc din cand in cand sa vad ce fac fetele mele dragi de aici.
Ce am postat e simpla mea parere si atat de mult am ras ce au scris si alte fete care se considere "new entry" ca nu se simt ...pt ca intr-adevar ele nu au deranjat sau nu au iscat certuri sau discutii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
Si daca tot am activat in astea 2 zile mai mult decat in 6 luni am si eu o intrebare. Copii vostri vorbesc toti in fraze? Ca al meu se limiteaza la mama, tata, apa, mami, tati, api, mini, mimi, aia, baiecra(portocala, ciocolata, banana,creion,).Aaa si sa nu uit de vruuumm...vrrrruum. O singura data a zis ceva de genul " ma pa" si mi-a dat sa mananc ceva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saddie/saddie.jpg)
saddie spune:
Mno, eu ma simt si new-entry si am mai dat si replici acide din cand in cand. Asta sunt nu pot sa-mi pun tot timpul fermoar la gura desi poate ar trebui.
adriana wow ce aventuri ai avut! Felicitari pentru prezenta de spirit si ma bucur ca analizele au iesit bunicele.
anca la fel felicitari pt rezultatele de la analize!
In fine, vroiam sa povestesc mai multe dar mi s-a cam taiat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 Si daca tot am activat in astea 2 zile mai mult decat in 6 luni am si eu o intrebare. Copii vostri vorbesc toti in fraze? Ca al meu se limiteaza la mama, tata, apa, mami, tati, api, mini, mimi, aia, baiecra(portocala, ciocolata, banana,creion,).Aaa si sa nu uit de vruuumm...vrrrruum. O singura data a zis ceva de genul " ma pa" si mi-a dat sa mananc ceva. ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! ![]() |
si noi suntem la fel...dar nu imi fac probleme ca tasu'
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
1an +
![](copilas.gif)
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Odeta unde e poza??? hai ca astept...
eu zic, sa lasati la o parte subiectul cu new-entry ca nu e interesant de loc!
1an +
![](copilas.gif)
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip