Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
Salutare
Pai, vad ca nu ma pot abtine sa va citesc, chiar daca mi-am promis mie , solemn, ca nu o mai fac...motivele nu o sa vi le spun, pt ca as isca discutii inutile, si de fapt totul tine de perceptia mea. Si sunt f subiectiva, ca oricine altcineva.
Sambata, sau duminica, ( nu mai stiu), cand am luat hotararea respectiva, eram destul de suparata. Dar mi-a mai trecut acum, si am revenit la sentimente mai bune.
Adevarul e ca aici am invatat tot ce stiu despre copii si chiar nu pot sa inchid acest capitol si sa uit de voi, de delfinasi. Nu pot si gata.
Puteam sa va citesc in continuare, si totusi sa nu scriu nimic...dar veneau zilele de nastere ale delfinasilor si nu se putea sa nu urez la multi ani.
Mii de scuze, pt reactia mea, dar asa sunt eu si probabil ati observat si voi...eu tb sa spun ce am pe suflet, ca daca nu, se aduna, se aduna si la un moment dat rabufnesc si iese mai urat. Tocmai de aceea am si vrut sa nu mai citesc ce se intampla pe forum, ca de cateva saptamani bune ma tot abtin si am hotarat ca e mai sanatos sa plec eu, decat sa ma cert.
Dar, totusi am vazut ca reactia mea, a starnit cateva discutii. Imi pare rau, tocmai asta am vrut sa evit. Stiu ca nu e corect ce am facut, stiu ca nu e corect nici ce fac acum...stiu ca ar tb sa motivez reactia mea, ca altfel ati putea cauta motive unde nu sunt, dar totusi nu o sa o fac. Daca ma acceptati in continuare, asa cum sunt, cu bune, sau cu rele, e bine...daca nu, nu e bine, dar accept pt ca asa e corect.
Sa stiti ca ma simt prost ca am facut ce am facut, sau ca nu am putut avea rabdare macar o saptamana pana sa va citesc, dar nu am mai putut dormi...sunt ca o baba din aia barfitoare...nu am putut dormi de grija altora.
Imi scuzati comportamentul pueril? Si nici macar nu sunt insarcinata, sa am o scuza...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ciristina_serban spune:
Paula
Sunt convinsa ca fetele au inca "usa deschisa", daca ma pot exprima asa... Si cu siguranta esti binevenita in continuare.
Eu una am picat dupa furtuna, asa ca... sunt un pic pe langa, dar tot te imbratisez cu drag.
carla_2008 spune:
Paula sincer eu nu am crezut ca tu chiar o sa te poti abtine in a nu ne scrie....ma bucur ca te-ai mai linistit....nu mai deschid subiectul....
ce face Raul?cum au iesit atunci testele si controalele?care a fost explicatia diagnosticarii pripite?eu am avut perioade cand nu am apucat deloc sa intru si cred ca am ratat postarea ta.
off topic: de ce supa mea de fasole uscata nu are gust de fasole??????
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Mycya spune:
Paula tocmai de aia imi esti draga mie ca esti asa cum esti . nici nu m-am gandit ca nu vei mai scrie, azi dimineata am intrat de cum am facut ochi sa vad daca ai scris ceva , presimteam eu ceva ...
Carla am patit-o si eu dar cu fasole uscate cumparate de aici,in schimb cu cele din gradina mamei mele nu mi sa intamplat niciodata!
fete mai scrieti ce mai gatiti, si pentru voi si pentru copiluti, sunt in pana de idei cu toate site-urile culinare in fata, nu mai stiu ce as vrea sa mananc, parca m-am saturat de mancare desi foame tot imi este
Edit1: ieri am facut iar eclere de pe bucataras.ro si sa lins pe degete Andra pentru prima data cand mananca, pana acum nici nu vroia sa se uite la ele .
EDIT 2 : Lala si Andra sune numai cuvinte si f f putine le spune corect. nici nu ma ingrijorez. recunosc ca dupa ce citesc de alti delfinasi mi-s un pic ingandurata ( din lipsa de ocupatie ) dar imi trece repede
Alice_Elena spune:
:)) tie iti era frica sa nu pierzi titlul de soacra mare
La noi in casa e santieeeer s-a gandit marius sa schimbe tapetul in camera copiilor si sa varuiasca tavanul. Vai e un praf si o mizerie, si jucarii in toata casa.
Astept doctorita sa ii vada pe astia mici si beau o cafea intretimp
ooana spune:
nu ma pot abtine sa nu va spun ce bunatate am facut
am facut pene quatro formaggi si mi-a ramas ...mscarpone, 3 sferturi dintr-o cutie si nu puteam sa il arunc
asa ca am facut o improvizatie
am facut un sos din cateva capsuni, cu blenderul + 1 pliculet de zahar vanilat
galbenusul de la 1 ou l-am frecat cu zahar praf
albusul l-am batut cu zahar praf
(ca la tiramisu)
apoi in compozitia cu galbenus am adaugat alternand o lingura din compozitia cu albus, o lingura mascarpone si am batut cu mixerul la viteza mica
la final dupa ce am adaugat tot am batut la viteza maxima 2-3 min pana a capatat o consistenta cremoasa
am luat 1 pahar si am rupt un piscot in 3 bucati, pe care apoi l-am dat prin sosul de capsuni
le-am asezat in pahar, peste am pus un strat din crema cu mascarpone apoi un strat de capsuni taiate bucatele mici si am luat-o de la capat cu piscoturile
e demential
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Eee, da, Alice...de parca daca nu scriu, o sa devin brusc mai buna si mai intelegatoare. Dimpotriva, as fi fost mai frustrata si se spargeau toate in capul celor din jur...
Nu mai fetele, dar imi era dor de voi...si in plus, daca nu mai deschid DC si FB, tb sa lucrez mai mult si nu ma caracterizeaza
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ooana spune:
Mycya, care eclere ca acolo sunt mai multe?
Meniu
azi - Bors de pui si mamaliga cu branza si smantana
maine - acelasi bors si chiftele cu cartofi natur si salata de ardei copti
Alice tocmai ce am terminat de pus tapet in bucatarie nu a fost prea mare dezastrul. chiar m-am mirat dar peretii erau pregatiti, indreptati doar ce au lipit tapetul
dar vreau sa va zic ceva, de cand ne-am mutat la 4 camere casa nu mai arata de parca ar fi explodat dulapul cu jucarii
in apartamentul de dinainte, ma impiedicam la tot pasul de jucarii
acum Matei are camera lui, acolo sunt jucariile...normal ca le mai ducem si ne jucam si in celelalte camere dar seara ducem jucariile sa faca nani, fiecare pe raft la locul ei
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
toate dicutiile contradictoriu sunt zero.acum imi dau seama.
au iesit primele analizele ale strumfului.
sunt catastrofale.
trebuie repetate.nici macar nu vad tastatura de lacrimi.stiu ca anemia de prematur se recupereaza greu,dar si la ficat sunt probleme.si la tot.
nu stiu.nici nu imi dau seama unde mai trebuie sa le repet.
habr nu am.nici macar nu mai gandesc.