Delfinasi jucausi de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Ilinca, Rubia

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Paula
M ai facut fericita, parca acest forum nu are sare si piper fara tine. Aici fiecare are rolul ei!!!

Olita, noi facem pishu si kk la olita dar numai cand il pun eu, atfel face pe el. Nu vrea sa ma anunte deloc inainte, sa mearga la olita.
Cand face pishu la olita, el o varsa in wc( cu ajutorul meu), o spala, o pune in cada sa scurga apoi ne spalam pe maini si ne mai balacim vreo 5 min.

Jucarii, nu i am mai luat de f mult timp, dar ieri nu s a putut dezlipi intr un magazin, de un troler roz, Barbie, cu jucarii pt nisip. Ar plimba intr una la el, dar l am ascuns pe balcon ca mi fac peretii varza. Matei a plecat cu o roaba din magazinul de jucarii

Maine pleaca Matei si sora mea:(
O sa le simtim lipsa, mai ales R

PAULA, da mi si mie dieta aceea.....care ai tinut o acum ceva timp nu stiu cum se numeste

Ma bag la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Mycya, care eclere ca acolo sunt mai multe?

Meniu
azi - Bors de pui si mamaliga cu branza si smantana
maine - acelasi bors si chiftele cu cartofi natur si salata de ardei copti

www.bucataras.ro/retete/eclere-de-casa-1035.html" target="_blank">astea sunt cele care le fac mereu si sunt delicioase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Si daca tot am activat in astea 2 zile mai mult decat in 6 luni am si eu o intrebare. Copii vostri vorbesc toti in fraze? Ca al meu se limiteaza la mama, tata, apa, mami, tati, api, mini, mimi, aia, baiecra(portocala, ciocolata, banana,creion,).Aaa si sa nu uit de vruuumm...vrrrruum. O singura data a zis ceva de genul " ma pa" si mi-a dat sa mananc ceva.

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Stai linistita ca al meu zice mama,tata, apa, tzitzi....si vad ca de o saptamana am inceput sa numaram. Fraze nici nu se pune problema Nu iti face griji ca e timp pentru toate

28+

Mergi la inceput

Saddie hai povesteste ca asteptam vesti

intre timp am aflat Felicitari pentru reactia ei ...Ce bine ca ii place...Si...e atat de fumoasa
Si noi vom incepe cresa pe 25 iunie si am mari emotii....Plus ca si la noi e tare greu cu trezitul de dimineata. El sub nici o forma nu se trezeste mai devreme de ora 9.30-10...Nu stiu ce vom face
Si eu sper sa ii placa la cresa...Mai vedem pana atunci

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salutare
Pai, vad ca nu ma pot abtine sa va citesc, chiar daca mi-am promis mie , solemn, ca nu o mai fac...motivele nu o sa vi le spun, pt ca as isca discutii inutile, si de fapt totul tine de perceptia mea. Si sunt f subiectiva, ca oricine altcineva.
Sambata, sau duminica, ( nu mai stiu), cand am luat hotararea respectiva, eram destul de suparata. Dar mi-a mai trecut acum, si am revenit la sentimente mai bune.
Adevarul e ca aici am invatat tot ce stiu despre copii si chiar nu pot sa inchid acest capitol si sa uit de voi, de delfinasi. Nu pot si gata.
Puteam sa va citesc in continuare, si totusi sa nu scriu nimic...dar veneau zilele de nastere ale delfinasilor si nu se putea sa nu urez la multi ani.
Mii de scuze, pt reactia mea, dar asa sunt eu si probabil ati observat si voi...eu tb sa spun ce am pe suflet, ca daca nu, se aduna, se aduna si la un moment dat rabufnesc si iese mai urat. Tocmai de aceea am si vrut sa nu mai citesc ce se intampla pe forum, ca de cateva saptamani bune ma tot abtin si am hotarat ca e mai sanatos sa plec eu, decat sa ma cert.
Dar, totusi am vazut ca reactia mea, a starnit cateva discutii. Imi pare rau, tocmai asta am vrut sa evit. Stiu ca nu e corect ce am facut, stiu ca nu e corect nici ce fac acum...stiu ca ar tb sa motivez reactia mea, ca altfel ati putea cauta motive unde nu sunt, dar totusi nu o sa o fac. Daca ma acceptati in continuare, asa cum sunt, cu bune, sau cu rele, e bine...daca nu, nu e bine, dar accept pt ca asa e corect.
Sa stiti ca ma simt prost ca am facut ce am facut, sau ca nu am putut avea rabdare macar o saptamana pana sa va citesc, dar nu am mai putut dormi...sunt ca o baba din aia barfitoare...nu am putut dormi de grija altora.
Imi scuzati comportamentul pueril? Si nici macar nu sunt insarcinata, sa am o scuza...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

bine ca ai revenit la noi....In rest nimic nu conteaza. Nu cred ca trebuie sa te scuzi pentru ce ai simtit caci asa ai considerat tu ca este mai bine. Atat timp cat esti langa noi nimic nu mai conteaza.
Nici nu concepeam sa vina zile de nastere de delfinasi si tu cu Raul sa nu participati activ la mancatul de torturi virtuale

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Paula - welcome back, eu consider ca nici nu ai fost "plecata"

Histamina - imi pare rau pt rezultate. Dr. ce zice?

Fetelor, azi e reducere 40% la Carrefour la jucarii si hainute de copii. Am lasat cateva mil., am luat inclusiv casuta de care zicea Adriana (cu 360 lei). M-am tacanit si eu

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nina, www.sanatateata.com/diete-cure/dieta-max-plank.htm" target="_blank">for you. Si eu ma apuc de ea un pic, ca ma duc la mare...
Odeta, am vrut sa-ti zic ca ma bucur fff mult ca incepi munca.
Simona, ce dor mi-a fost si de tine!!! Voi cand mergeti la mare? Anul asta nu ne intalnim?
Raul de abia acum a inceput sa lege cate 2 cuvinte. Si de 3 zile foloseste un cuvant pe care l-as scoate din dictionar- LASA-MA!!! Mor cand il aud , si il foloseste ff des...si ia ghiciti de la cine l-a invatat!!! De la Raisa...,jur ca il spune pe acelasi ton ca si Raisa...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

salut!
Paula, statusem si eu sa citesc care era informarea de pe grup (pana sa vad ca ai scris azi) si chiar nu mi-a venit sa cred. Ce ma bucur ca te-ai razgandit.
Alice, la un moment dat parca ai fost purtatorul meu de cuvant, ca si asa nu eram de fata la discutie. Asa ca un mare pentru tine. Si eu trebuie sa le redecorez camera copiilor, dar cred ca mai astept vreo luna. La noi nu-i cazul de varuit/tapet, doar de schimbat mobila.
Lalala, nici Sasha nu vorbeste, zice doar cateva cuvinte. Daca ii spun sa-mi repete ceva, imi spune ca nu. Asa s-a intamplat si cu Bogdan, nu a legat doua cuvinte pana la 2 ani si trei luni, dar atunci a zis direct propozitii complexe si fraze. Aaa! Si welcome back si tie
Mycya, am facut pentru noi pui Teriyaki, a iesit foarte bun dar e cu sos de soia si nu cred ca merge la pitici. In rest nu am prea facut nimic saptamana asta ca Bogdan mananca la gradi, Sasha nu e acasa si sotul mananca la serviciu. A, ba am facut ciocolata din avocado. Asta sigur merge la pitici.
Saddie, am vazut si eu o printesa frumoasa . Sa se obisnuiasca repede cu noul program
Ooana, foarte bun ce ai facut tu acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mai fete, ma omorati cu new entry. Nu va simtiti cele care nu e deloc cazul! Ce va bat!!! Auzi, Saddie, Alice, Krys, Crissteo, Ilinca-cica voi sunteti new entry. Poate ca sunteti cu noi dupa nasterea copiilor, dar sunteti de-a noastre!!! Parte importanta din grup! E drept ca suntem cateva mamici de la inceput, din burtica, si ne cunoastem poate mai bine. Si e important ca am petrecut acea perioada frumoasa impreuna. Io ma simt bine cu voi, va simt ca niste prietene, care il cunoasteti pe Vlad (virtual sau chiar real), care stiti povestea noastra, care sunteti alaturi de mine si ma suportati cand ma plang de nesomn. Si va iubesc pe toate. Pentru mine e importanta calitatea omului, va simt aproape pe muuuulte dintre voi (de fapt pe majoritatea), chiar daca unele posteaza mai des, altele mai rar (deci nu conteaza de cand posteaza si cate mesaje).

Krys, bravo pt numaratul Rianei!!! Vlad de la 4 la 10 stie singur. Daca incepem de la unu, zice doar unu, doi, unu, doi, unu doi si gata.

Ochidut, bine zici cu mesajele din urma, ar trebui sa ma uit si eu, ca is momente faine, amintiri, povestiri, de care in timp/ani uitam. Dar asa daca le putem pastra, ar fi super!

Haha, si Vlad e cu "nu veau" si "nu tiu". Ma distreaza maxim! Si "a daaa"zice in loc de "o daaaa". El toata ziua zice "i-a-i-a-o", de la cantecelul ala cu old mcdonald had a farm. Si ii place mult plastilina. SI mai nou a redescoperit tablita aia de scris, zice ca face ou mare. E obsedat de oua, ii place sa le vada. Oriunde le vede, in orice poza, cat de mic ar fi. Are o carticica cu gaina, cum face oua, cum ies puisoirii, aia ii place enorm!

Paula, ne era dor de tine!!!! Bine ca ai revenit! Ca muream fara tine!!!!

Papica- ciorba de perisoare la pranz, f buna facuta de mama. La pranz cartofi cu ceva sos cu carne de vita. Acum am in cuptor paste cu br si stafide.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput