BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Maria,m-a sfatuit avocata sa merg la spital si sa le spun ceva de genul:va ofer 1000 din cele 5 cerute....si daca nu...atunci fac plan de platit 50 dolari pe luna pentru urmatoarele 100 de luni;sfatul e pe bune desi sttiu ca suna a gluma;precizez ca eu am platit 604 dolari cash in ziua sonogramei caci asta fu intelegerea...;voi merge din nou la spital pe 27 iunie...si vad atunci la ce intelegere si de ce fel ajung cu ei.Doctorul imi zise azi ca de la intoarcerea bebelinei plus lovitul in vezica urinara...am avut acel soc...aprope...si eu cam de 2 saptamani ajung tare des la buda....si de 3-4 ori pe ora;si noaptea ma trezesc si de 6-7 ori ...In cazul meu au mai ramas cam 10 saptamani...daca ajung pana in 25 iulie....imi dau singura premiu;sper sa nu fie fetele cucuietele fara pofta de iesit afara si sa stea acolo pana in saptamana 40;sora unei prietene a tinut gemenele pana la 3 zile dupa due date si pe 9 ianuarie a nascut 2 grasune de 3800 si 3900....si a nascut si natural si repede;in doar 2 ore de la intratul in spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Dienush vezi tu, mama omida scrie pe mine stai linistita acuma ca eu am zis! Iunie! noi tot nu avem nume

Carmen am facut 37 de sapt. de acuma daca vrea sa vina e binevenit. desi eu nu mi-am terminat treaba, nah ce probleme am si eu cind stau sa nasc

Delia si pe mine ma doare cind ma boxeaza gagiul. offf si tu esti singura cu baiatul... nu poate careva sa vina sa stea cu tine mai repede? la cit mai multe saptamini ce au mai zis de bebelusa cu probleme, ceva noutati?
apropo de sfat, cam asa e, ti-am zis si eu, poti negocia.

Porumbita nu e mult 103 la o ora dupa cina, zau. la IR nu ma pricep ca aici nu le masoara nimeni.

Andreea scuze de intirziere, CASA DE PIATRA !!!

37+

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Porumbita, eu imi iau glicemia de 4 ori pe zi: dimineata pe nemancate si la 1 ora dupa mic dejun, pranz, cina.
100 si ceva, pana in 110, e in limitele normale 1 ora dupa masa.
Eu am (mai bine zis aveam) glicemiile marite in special dimineata dupa micul dejun, serile normale si la mine.
Poate scapi de insulina si se regleaza doar cu dieta si un pic de miscare dupa mese, iti doresc.
Eu am coapsele ciuruite, abia mai gasesc locuri sa intep...dar nu ma plang, e un mic sacrificiu pt binele lui bb.

Ati mai scris multe, dar ma retrag un picut acum si revin maine dimineata sa citesc mai pe indelete si sa raspund daca e cazul.

Diana, bine ai revenit. Ne-ai dat un pic de emotii, ca a aparut piersicuta nr 2 a odiseii si noi nu stim. La cat mai aproape de termen!

35 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Va astept cu cafea fierbinte si buna.
Biri, Diana, felicitari! Acum ca sunteti la termen ne putem astepta oricand la urmatoarele piersicute. Sa ne tineti la curent.
Andreea, iti doresc casa de piatra. Neuronul gravid a uitat pana acum.
Porumbita, sper sa se rezolve cu bine toate problemele si sa nu il afecteze pe bebe nici cum.
Ada, te asteptam in continuare cu vesti bune.
Fleur, cum stai cu zen-ul? Trimiti putin si aici? Am avut si eu o noapte bantuita de tot sortimentul de dureri.
Cred ca bebelina mea si-a schimbat din nou pozitia. Ma apasa pe vezica constant si am o senzatie de discomfort chiar mare. Ma simt de zici ca acu vrea sa iasa.
Nu mai stiu daca vroiam sa mai scriu ceva...., dar sunt pe aici in caz ca imi reamintesc.
Va pup.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!Vin si eu la o cafea!
Pe mine m-au lasat durerile de solduri zilele astea,si dorm ca un prunc ,in schimb ma doare coloana pe timpul zilei.
Si bebelina mea si-a schimbat pozitita,incep sa simt un pic de presiune pe col,cred ca in sfarsit s-a intors cu capul pe pozitie ca nu-mi mai lateste burta.Placerea ei e sa ma loveasca in ficat.Daca pana acuma nu ma lasa sa dorm pe stanga,acuma nu ma mai lasa pe dreapta .
Diana,ce bine ca mai scrii.Tin pumnii sa decurga totul bine,bebe sa vina cand vrea.Si eu sper la o ceza la cald.Sa vedem cum ni se arata,eu mai am oricum multicel,ca sunt printre burticile mai mici
Acuma va pup,fug la servici.Mare lucru nu mai fac pe acolo.

_

Mamica mandra 29+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Neata fetele, tocmai ce am dus si eu baiatul la gradi si acum bantui pe net.

Pt listuta eu nasc la Spitalul CF2, doctor Mihalache, nastere naturala.

Biribu, Diana felicitari pentru cele 37 de saptamani implinite.

Porumbita fii tare, mai e putin si poate vorba lui fleur poti regla glicemia doar din alimentatie.

Andreea casa de piatra!

Ada pupam pe Nectarel cel invingator!

Revin de-ndata ce imi amintesc ce mai vroiam sa zic.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Kimmy
e foarte faina doctora ta. Si foarte buna. Sa nu ai dubii.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

o sa radeti dar mi s-a super ridicat moralul

pe scurt, am vb cu o prietena (ma rog, credeam ca e prietena) zilele trecute... si a venit vb evident de sarcina si diabetul asta...
nu ma asteptam la compatimiere ca doar nu am prezentat situatia ca si cum ar fi sf lumii insa ne stim de multi ani, vreo 6, macar asa o vb de incurajare

in loc, mi s-a servit: dar ce te tot vaiti de sarcina asta, ca pana la urma nu ai stat in spital, nu ai stat la pat, ai fost in vacanta, mergi la munca normal etc...

am raspuns scurt ca da, evident nu a fost si sper sa nu fie asa de rau insa avand termen de comparatie prima sarcina eu am resimtit o pe asta ca fiind dificila pt ca ... stiti voi.. nu mai insir cum a fost

am inchis subiectul insa m-am gandit ca probabil cum a zis ea vad multi altii lucrurile asa cam decis ca la toata lumea o sa zic ca e totul ok si imi ridic singura moralul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Buna dimineata! Vin si eu la raport cu ceva ingrijorari, pentru ca bebelinul meu si-a redus activitatea. Il simt dar parca este mult mai linistit... Cateodata ma straduiesc sa imi schimb pozitia ca sa faca si el o miscare cat de mica... Cred... de fapt sper ca motivul este acela ca nu prea mai are loc de "manevre"...
Altfel, am dormit si eu mai bine zilele acestea... poate din cauza vremii, desi, tot din cauza ei, sunt la un pas de depresie... Abia astept week-end-ul sa mai dau o tura pe la targul pentru bebei.
Eu voi naste la Panait Sarbu (Giulesti) cu dr. Cristian Cristescu (toate doamnele din familia mea au nascut cu dansul, asa ca m-am decis sa nu fac o exceptie de la regula). Voi opta pentru rezerva si... Cu Dumnezeu inainte! As fi putut naste la privat dar cum am avut o sarcina cu probleme, mi-a fost tare frica ca pe ultima suta de metri, as putea fi transferata tot la stat pentru eventuale probleme cu bebelul... (mi s-a explicat ca exista situatii de acest gen din start). Slava Domnului, pana acum am "razbit"... Sa fie asa pana la "capat"... Am sa revin cu listuta pentru ce trebuie sa duc cu mine la maternitate (finutul meu are 7 lunulitze si astfel, am de la mamica lui surse "proaspete" privind cele necesare)...

Va rog si eu daca aveti timp, poate doriti sa ajutam Asociatia SOS Infertilitatea cu un vot:
In stanga, la a 6-a sectiune, - Proiectul unei asociatii de pacienti cu cea mai mare adresabilitate - , un vot pt "Campania de advocacy pentru drepturile persoanelor afectate de infertilitate”: http://gala2012.cmr.ro/
Mii de multumiri anticipate! (am gasit mesajul acesta pe topicul "Gravidute cu trombofilie" si m-am gandit ca merita promovat)

33 + Gabriel AMR 5 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Diana si Biri -- sunt geloasa rau pe voi, mi se pare ca asa greu trece timpul...

Am fost si noi ieri la doctor, bebe are 2 kg, s-a intors cu capl in jos (nu conteaza oricum, la cezariana), eu nu am mai luat nici un kg luna asta, sunt super incantata, ca deja am peste numarul pe care mi-l propusesem...

In rest, nimic nou, tot astept, tot astept, trece timpul greu. Inca 5 saptamani...

Voiam sa va zic despre cantar. Proba suptului este o mare porxarie, care nu face decat sa duca mama in depresii si nu este concludenta deloc. Eu nu as lua cantar in nici un caz, cand il ai in casa, tentatia e mare... Ca si cu laptele praf.

Abia astept sa inceapa sa se nasca piersicutele, pronosticul meu este ca pana la sfarsitul saptamanii urmatoare mai apare o piersicuta. Sa vedem daca de la Diana, de la Biri sau de la vreo "surpriza"

Balanta -- cate saptamani ai? Nu iti pui si tu saptamanile? Tu ai fost dintre noi toate cea cu sansele cele mai mari de nastere prematura, dar iata ca ai ajuns destul de departe, cred ca de acum poti pune semnatura fara sa te mai temi...

Ada -- au trecut deja 2.5 saptamani, cat trebuie sa mai treaca pana sa fie bebelusul stabil? Pana acum, de cand ai nascut, nu au fost probleme deloc, asta nu ar trebui sa insemne ca e bine?

Cam asta de la noi. Stiu ca inca va datorez poze cu wrapurile, dar nu am reusit pan acum...

Va pup!

Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput