BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza fetelor.

Oaaauu Biri, Diana, felicitari , ati ajuns la finish. Inca putin si va tineti puii in brate!

Alilumi, mai stimuleaza-l cu o ciocolatica sau o cafea, vezi cum reactioneaza. Sau mergi la un control ca sa te linistesti. Al meu ma bate de-mi suna apa in cap. Si sughite mititelul de-mi tremura burta.

Fetelor, bebeii vostri s-au intors cu capul in jos? Al meu nu... Si nici nu cred ca se mai intoarce, ca deja nu mai are loc de manevre. Nu ma deranjeaza ca oricum fac cezariana, dar ca idee...

34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, la noi totul este ok. bebelul este stabil, dar pana la 36 de saptamani suntem tot in asteptari. ieri, era pe burta. Am vrut sa-i fac niste poze dar nu stiu pe ce am apasat. Da, Laura sunt si grasunei dar nu erau prematuri. Ieri am murit de frica ptr. ca pe grasunel l-au intubat din nou si la unmoment dat il ventilau mecanic. Am plecat rapid de acolo. Nu intelewg de ce nu au un psiholog in spital. Adica ieri mi s-a parut strigator la cer, sa te duci la o mamica care era operata ieri dimineata si sa o chemi ca-i moare copilul. Au carat-o pana la prematuri sa-i spuna cu toate drenele dupa ea. Mi s-a parut aiurea, mai bine ii anunta sotul. Am inteles ca nascuse la CFR 2 si o transferasera ptr. copil aici. Copilu avea nu stiu ce malformatie.Asa ca fetelor, atmosfera este groaznica. Pe mine asta ma darama. In rest, noi cu Dumnezeu inainte. Aveti grija de voi.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna burtici ,

Ada , cred ca este groaznic ce se petrece acolo , parca si eu am inebunit am niste ganduri , nici nu vreau sa spun ce este in capul meu si pana unde merge imaginatia ... efectiv m-am prostit pe ultima suta de metri , sper ca totul este de la vremea posomorata de afara . Ma bucur ca Nectarel este bine si asa va fi in continuare

Felicitari fetelor care au ajuns la final ! Ultimile saptamani parca trec infernal de greu , al meu inca se misca destul de bine , la 27 sapt era intors la 32 sapt tot cu capul in jos era ... o fi bine ? o perioada asa de lunga de timp numai cu capul in jos ... ar fi avut timp sa se mai si rasuceasca ... Offff

Porumbita nu mai pune la suflet nimic , pentru ca oricum nimeni nu te crede si cum spui ca te doare ceva , fiecare stie sa vina cu cate o replica si asa m-am gandit si eu ... mai bine tac .

Carmina , ce faci ? Miruna este la fel de miscatoare ?

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

freedelia, am 30 de sapt si 1 zi dar tot imi e frica sa imi pun semnatura .
ai dreptate, si eu zic la fel, ça dintre fetele de aici, am avut cel mai mare risc de nastere prematura. in afara de iminenta de avort din sapt 17 din cauza colului incompetent, am mai avut un episod urat la 25 sapt si 2 zile de care nu am mai povestit aici, ca sa nu demoralizez pe nimeni. m-am dus la o eco si dr (despre care se spune ca este un ecografist bun pe sarcini) mi-a spus in final ca in maxim 48 de ore mi se vor rupe membranele si am sa nasc.
acasa m-am interesat ce alternative am intr-un caz ca asta. stiam din start ca timisoara nu are aparatura pt prematuri atat de mici, stiam ca viena pica din cauza preturilor exorbitante (1000 euro pe zi /per fetus la incubator fara medicatie ), asa ca m-am interesat la maternitatea regina maria din bucuresti unde primesc prematuri incepand cu 25 de sapt si pretul era cat de cat acceptabil (60 sau 80 de euro pe zi (nu mai retin exact) / per fetus), m-am interesat de un eventual transport de urgenta cu un elicopter privat pana la bucuresti (in caz ca se rupeau membranele trebuia sa ajungem urgent, nu am mai fi avut timp sa asteptam dupa curse aeriene de linie).
totusi, nu am intrat in panica si am continuat sa imi vad de statul in pat, de tratament si sa cred in sarcina asta. si uite ca au trecut 5 saptamani de atunci si nu s-au rupt membranele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Carmen, saru'mana de sfat! Sa stii ca si al meu sughite. A tras o repriza aseara si alta acum cateva ore...

Ada, of Doamne! Trebuie sa fii puternica! In spitale vezi tot felul de lucruri ingrozitoare. Acum cativa ani am fost operata la Municipal pentru desfundarea trompelor uterine si... efectiv, in patul alaturat o doamna a nascut un copil oprit din evolutie... A fost ingrozitor cu travaliul si tot tacamul... Ma rog sa treaca timpul mai repede pentru tine, sa ia Nectarel in greutate, sa fie din ce in ce mai puternic si sa ajungeti mai repede acasa!

Si apropo de ce povestesti Porumbita, cu "prietenii"... in acest week-end am fost la o aniversare. in fine, o doamna ma intreaba cum imi este, cum voi naste etc. ii explic ca am zile si zile, unele mai usoare, altele mai grele, ca voi naste prin cezariana din motive medicale...
credeti-am ca nu imi plac compatimirile, nu sunt o persoana "plangacioasa"... vorba aceea: 6 ani am tras cu dintii de mine sa "razbat" si sa devin mamica (timp in care unele doamne din jur ma numeau "sora de suferinta" doar pentru ca nu le iesea sa ramana gravide decat dupa 2 luni de "lupta asidua"), am trecut prin depresii, prin proceduri si tratamente medicale care mai de care mai invazive, ca deh, nu imi doream sa trec la fertilizare in vitro asa, fara sa epuizez variantele mai "soft"... in fine am ramas gravida, ma repet cu iminenta de avort inca din saptama 6, cu placenta previa in primul trim., cu col micsorat si cerclaj din sapt 19... cu trombofilia asta pentru care ma injectez in fiecare zi in burtica cu Clexane, cu pumnul de vitamine pe zi, cu probleme cu ficatul, cu tensiunea oscilanta... a, si cu regim, ca la testul de rezistenta la glucoza valorile au fost: 89, 93, 127 interpretat de doctora ca fiind un fel de intarziere de prelucrare a pancreasului...
la care, doamna (ca sa revin totusi la subiect): e, lasa ca toate trecem prin asta! cat depsre cezariana, o sa iti fie asa de usor! nici nu se compara cu nasterea normala, asa cum am facut eu... si apoi, mai ai putin!
pai, ce sa mai zic... piece of cake toate greutatile mele! in acel moment am crezut ca am innebunit... adica, mi-am parut eu mie insami exagerata ca am tupeul nu sa ma plang, ci doar sa imi exprim temerile vizavi de nastere si dorinta de a ma vedea mai repede cu bebeul sanatos in brate. noroc ca am invatat sa le pun undeva pe toate si sa imi vad de viata mea... (mai trebuie sa invat sa nu imi mai deschid inima asa de usor in fata oricui)...

Doamne-ajuta, doamnelor!

33 + Gabriel AMR 5 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare fetele!

V-am tot citit,dar cum nu aveam noutati nu am mai scris.Suntem acasa.cu bb la purtator si bucurosi ca "n-a iesit bb italian"cum zice sotul.

Azi am fost la control si suntem tot in categoria greiilor cu 2400g.

Ali si Laura nu va las singure!

In rest nimic nou,totul cica e in grafic,doar ca de aucum trebuie sa merg la 2 saptamani la control.
Asta e,mergem inainte si sper sa mai stea bb pina in iulie inauntru ca nu am chef sa nasc inca...mi-e lene.

Ada,pup mamica curajoasa si capul sus...eu sunt convinsa ca o sa fie bine,mai ales ca au trecut citeva saptamani si el e stabil.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

31+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

freedelia, am 30 de sapt si 1 zi dar tot imi e frica sa imi pun semnatura .
ai dreptate, si eu zic la fel, ça dintre fetele de aici, am avut cel mai mare risc de nastere prematura. in afara de iminenta de avort din sapt 17 din cauza colului incompetent, am mai avut un episod urat la 25 sapt si 2 zile de care nu am mai povestit aici, ca sa nu demoralizez pe nimeni. m-am dus la o eco si dr (despre care se spune ca este un ecografist bun pe sarcini) mi-a spus in final ca in maxim 48 de ore mi se vor rupe membranele si am sa nasc.
acasa m-am interesat ce alternative am intr-un caz ca asta. stiam din start ca timisoara nu are aparatura pt prematuri atat de mici, stiam ca viena pica din cauza preturilor exorbitante (1000 euro pe zi /per fetus la incubator fara medicatie ), asa ca m-am interesat la maternitatea regina maria din bucuresti unde primesc prematuri incepand cu 25 de sapt si pretul era cat de cat acceptabil (60 sau 80 de euro pe zi (nu mai retin exact) / per fetus), m-am interesat de un eventual transport de urgenta cu un elicopter privat pana la bucuresti (in caz ca se rupeau membranele trebuia sa ajungem urgent, nu am mai fi avut timp sa asteptam dupa curse aeriene de linie).
totusi, nu am intrat in panica si am continuat sa imi vad de statul in pat, de tratament si sa cred in sarcina asta. si uite ca au trecut 5 saptamani de atunci si nu s-au rupt membranele.

aoleu ce porcarie
ce idiot sa te sperie in halul asta :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

Si apropo de ce povestesti Porumbita, cu "prietenii"... in acest week-end am fost la o aniversare. in fine, o doamna ma intreaba cum imi este, cum voi naste etc. ii explic ca am zile si zile, unele mai usoare, altele mai grele, ca voi naste prin cezariana din motive medicale...
credeti-am ca nu imi plac compatimirile, nu sunt o persoana "plangacioasa"... vorba aceea: 6 ani am tras cu dintii de mine sa "razbat" si sa devin mamica (timp in care unele doamne din jur ma numeau "sora de suferinta" doar pentru ca nu le iesea sa ramana gravide decat dupa 2 luni de "lupta asidua"), am trecut prin depresii, prin proceduri si tratamente medicale care mai de care mai invazive, ca deh, nu imi doream sa trec la fertilizare in vitro asa, fara sa epuizez variantele mai "soft"... in fine am ramas gravida, ma repet cu iminenta de avort inca din saptama 6, cu placenta previa in primul trim., cu col micsorat si cerclaj din sapt 19... cu trombofilia asta pentru care ma injectez in fiecare zi in burtica cu Clexane, cu pumnul de vitamine pe zi, cu probleme cu ficatul, cu tensiunea oscilanta... a, si cu regim, ca la testul de rezistenta la glucoza valorile au fost: 89, 93, 127 interpretat de doctora ca fiind un fel de intarziere de prelucrare a pancreasului...
la care, doamna (ca sa revin totusi la subiect): e, lasa ca toate trecem prin asta! cat depsre cezariana, o sa iti fie asa de usor! nici nu se compara cu nasterea normala, asa cum am facut eu... si apoi, mai ai putin!
pai, ce sa mai zic... piece of cake toate greutatile mele! in acel moment am crezut ca am innebunit... adica, mi-am parut eu mie insami exagerata ca am tupeul nu sa ma plang, ci doar sa imi exprim temerile vizavi de nastere si dorinta de a ma vedea mai repede cu bebeul sanatos in brate. noroc ca am invatat sa le pun undeva pe toate si sa imi vad de viata mea... (mai trebuie sa invat sa nu imi mai deschid inima asa de usor in fata oricui)...

super replica la dna aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne, mai fetelor prin cate ati trecut si voi. Credeti-ma ca mie mi se face inima cat un purice cand merg acolo. Noroc ca in restul timpului nu ma mai gandesc.Nu stiam ca la Regina Maria se primesc de la 25 de saptamani. Acum la mine oricum nu mai are rost. Am vazut ca la Polizu aduc toate cazurile grave din tara.Lautra-Gabi,capul sus, ca eu te astept la Polizu.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Balanta , ce pot sa mai zic .... unii medici vb cred de dragul de a se afla in treaba .... poate vre-odata un caz a semanat cu ce ai tu si a nascut la 25 sapt dar fiecare caz este UNIC si nu se intampla la toata lumea la fel ... este groaznic si poti cu usurinta sa-ti smulgi parul din cap.
Alumil , eu te inteleg perfect ,am un istoric de stat prin spitale foarte bogat ... cel mai bine (am ajuns la concluzia asta de mult timp)
nu trebuie povestit ,mai ales cuiva care habar nu are ce inseamna sa lupti sa ai un copil , nu poate sa te inteleaga ... ca orice lucru in viata asta pe care nu l-ai simtit pe pielea ta si sa-l traiesti la intensitate maxima . Am o colega de serviciu care doar o secunda daca a calcat pe bec ea este gravida si cand ma vedea la munca cu cate sticle de fel de fel de tincturi beam si pumni de pastile ... radea de mine ... sa ma duc acasa sa "muncesc"

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput