Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
sunshine_rox spune:
ii dau si protectis si ia si saruri de hidratare, in concluzie asteptam
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
14+
andie_n spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti?
Sanatate fetitei, sunshine, sa-i scada febra si sa se simta mai bine.
Eu azi schimb saptamana , nu-mi vine sa cred ca deja am ajuns la 15.
Sanatate tuturor!
Andreea 15+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
sunshine_rox spune:
merci andie_n; vad ca acu nu mai are febra; de pe la vreo 10 jumate se situeaza pana in 37.5; sper macar peste zi sa nu imi faca; mai vedem
14+
tnicoleta spune:
sunshine - poti sa ii dai micutei Milupa HN25, e lapte special pentru diaree, are un alt gust fata de laptele fara lactoza. Il poti face si sub forma de piure daca nu vrea sa il bea din biberon. si sanatate multa
Fetele multumesc pentru raspusn. Eu cand am sunat sa faca programarea pentru morfofetala, asistenta doctorului mi-a zis sa merg in peioada 23-27 mai sa fac testul de sange si apoi pe 16 iunie programarea pentru morfo, daca sunt probleme la recoltare sa o sun.
Ideea este ca de dimineata imi era foarte foame si am mancat si apoi mi-am dat seama ca poate nu ar fi trebuit, puls ca imi uitasem la munca dosarul si aveam in el nr, de tel al asistentei, asa ca am decis sa ma duc maine dimineata.
Si daca tot vorbim despredragii nostri copii, mie inca nu imi vine sa cred ca azi la ora 20 se implinesc 8 ani de cand Bia de lumineaza viata.
O zi buna
Nicoleta
sunshine_rox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tnicoleta sunshine - poti sa ii dai micutei Milupa HN25, e lapte special pentru diaree, are un alt gust fata de laptele fara lactoza. Il poti face si sub forma de piure daca nu vrea sa il bea din biberon. si sanatate multa Fetele multumesc pentru raspusn. Eu cand am sunat sa faca programarea pentru morfofetala, asistenta doctorului mi-a zis sa merg in peioada 23-27 mai sa fac testul de sange si apoi pe 16 iunie programarea pentru morfo, daca sunt probleme la recoltare sa o sun. Ideea este ca de dimineata imi era foarte foame si am mancat si apoi mi-am dat seama ca poate nu ar fi trebuit, puls ca imi uitasem la munca dosarul si aveam in el nr, de tel al asistentei, asa ca am decis sa ma duc maine dimineata. Si daca tot vorbim despredragii nostri copii, mie inca nu imi vine sa cred ca azi la ora 20 se implinesc 8 ani de cand Bia de lumineaza viata. O zi buna Nicoleta |
La multi ani fetitei!
eu stiam ca milumil HN25 e laptele fara lactoza de la milupa; din ala i-am luat si nici macar nu se atinge de el
14+
aqua80 spune:
capul sus, v-a trece.bine ca nu e alt ceva decat maselutele de vina pt temp.incearca sa-i pui in somn noaptea novocalminul ca sa fii sigura ca nu-i creste temp si sa poti sa te odihnesti si tu.
sanatate multa.
aqua80 spune:
am uitat....cat despre laptele fara lactoza schimba marca.mi-au dat humana dar nu l-a baut deloc apoi i-am dat nan fara lactoza si mi la baut ca si cum ar avea lactoza in el.
tnicoleta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunshine_rox
La multi ani fetitei! eu stiam ca milumil HN25 e laptele fara lactoza de la milupa; din ala i-am luat si nici macar nu se atinge de el mamica fericita de puiut alexandra cum a ajuns o minune mica in viata mea 14+ |
Multumesc.
Eu HN25 i-am dat Biei aproape 2 ani. Facuse intoleranta la lactoza si era singurul lapte acceptat de ea. Si ii placea foarte mult. Practic nu are fir de lapte in copozitie ci morcov, banane si alte nebunii. Tot in perioada asta foloseam si cerealele cu Roscone de la Nestle, foarte bune pentru durerile de burtica. Mai este bun si sucul de visine.
Nicoleta
andie_n spune:
La multi ani fetitei, Nicoleta!
Andreea 15+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
Mica26 spune:
buna ziua, burtici dragute!
Nicoleta, la multi ani fetitei! sa-ti traiasca!
Fetelor asa numar si eu zilele, saptamanile si abia astept sa ajung din nou la eco sa-l vad pe bebe mic. cand citesc si vad ca sunteti in 15 saptamani, zic WOW trebuie sa ajungem si noi acolo si tot asa mai departe.
Am vazut ca ati dezbatut subiectul cu dormitul lui bebe in patut sau nu cu parintii...eu am sa-l iau cu mine aproape, desi sunt si eu speriata va poate il voi sufoca,dar cred ca asa e mai ok. stiu un caz in care bebe dormea separat de parinti, ei au adormit dusi pentru ca erau super obositi, iar bebe s-a inecat cu voma...A fost ca o lectie pentru mine si am zis ca oricat de greu ar fi o sa-l tin langa mine.
abia astept sa vad ce am si eu in burtica...fetita sau baietel...noi ne dorim amandoi fetita, dar acum nu mai conteaza, sanatos sa fie!
Va pupic pe toate si sper sa reusesc sa postez si eu mai des!
Mica 10+