Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
Looana spune:
Salutare si de la mine
Tnicoleta,la multi ani fetitei,sanatate si mult noroc in viata.
Sunshine insanatosire grabnica micutei
Fetelor ce sa mai fac ma doare capul de ieri ,ma lasat aseara si de azi fimineata iar ma luat.M-am dat cu o crema chinezeasca pe frunte dar tot ma doare,vred ca ma culc un pic daca reusesc,poate i-mi trece.
O zi buna
Looana
+16
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Mami_de2 spune:
Multumesc fetelor, ..dar inca nu am 15 sapt..abia fac 14 sapt viit.
eu o felicitam pe bubulina ca a intrat in cele 15 sapt :))nu si pe mine.. eu mai am nitel pana atunci o saptamana jumate :))
oricum ideea e ca si eu multumesc cerului zilnic pt fecare zi trecuta si sarcina este bine!:)
azi am revenit de la medic: mi-a zis ca intepaturile pe care le simt lately sunt normale. ca le-a avut si ea cand a fost gravida cu fetita ei si ca si alte paciente ii descriu aceste intepaturi si ca atat timp cat nu-s dureroase, nu te doare burta sub, nu ai crampe ca la menstruatie, dureri abdominale, nu ti se intareste burta, acestea sunt normale si nu se cheama contractii. Contractiile sunt alea in care ti se intareste burta, sunt dureroase,etc.doar alea deschid colul...asa ca sa nu imi fac griji acum degeaba.
am plecat acasa.
azi nu am mai simtit nici o intepatura. M-am decis sa iau no spa preventiv 2,3 pe zi.. pana nu le mai simt deloc..
aia e.
m-a linistit..desi mi-ar fi placut sa ma si consulte, sa imi masoare si colul..dar tot imi zicea ca nu are rost sa umble p-acolo, atat tip cat nu ma doare nik.
Oricum sapt viit ma duc la eco la un ecografist bun.deci o sa cer atunci si masurarea colului:P
* am intrebat si de analizele de la dublu test mi-a zis ca-s perfecte si ca riscul e f mic si ca nu e nevoie de nici un triplu test, asa ca ne mai vedem la control! Bie bie :))
sunt linistita acum.
13+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
bioana spune:
buna din nou.am trecut cu bine si de analize!! a zis ca sunt normale...desi vad eu ca glucoza e 63 si normal trebuie sa fie intre 70-99, iar colesterolul cam mare ca de obicei-244.ma trage partea genetica inapoi..mi-a zis ca placenta e bine si ca putem avea relatii.....ca din 8 mai nimic........sotul a zis ca daca nu ii aduc in scris nu se atinge de mine..se va multumi verbal, ca n-am ce face....mi-a luat tensiunea....si cam atat...
trebuia sa stau sa-mi fac urmatoarele programari, dar am luat nr, m-am asezat si cand am realizat ca am in fata 98 de persoane am taiat-o...ca lumea mai si munceste....astept sa vina sotul de la munca, sa mancam si apoi sa vina cu mine, ca in doi e mai usoara asteptarea.
mi-a zis ca am de facut 4 programari, dar mie acum nu mai imi ies.stiu ca am analizele de 15 sapt. pe 11 iunie, de glucoza(ca am peste 35 de ani)eco de 20 de sapt-pe 16 iulie si consultatia....
incepe weekendul!!!!!!!!!!sa fie unul fain si linistit pentru toate burticile!!
embarazada de 12+
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n Buna fetelor! Ce mai faceti? Sanatate fetitei, sunshine, sa-i scada febra si sa se simta mai bine. Eu azi schimb saptamana , nu-mi vine sa cred ca deja am ajuns la 15. Sanatate tuturor! Andreea 15+ http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston |
Si eu tot 15 sapt fac azi. Va pup pe toate si ma bucur pt fiecare veste buna pe care o scrieti aici despre minunile din burtica!
Un week-end frumos in ciuda vremii de afara! ( la noi zici ca-i toamna,nu sfarsit de mai)
Alina 15+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)
angelique_19 spune:
La multi ani Nicoleta pentru fetita ta,sa creasca mare si sanantoasa
Mami m-ai linistit cu ce ti-a zis dr. de intepaturi,uneori ma apucau grijile ca ceva nu e in regula.
Biona felicitari pentru analize
Am terminat si eu de facut mancare si curatenie,acum urmeaza un dus binemeritat si ma apuc sa ma fac frumoasa (pensat,facut unghii).Ma cam doare spatele ca de azi dimineata numai in picioare stau.
Fetelor voi va faceti la unghii?Ca eu am citit ca nu prea e bine in unele articole iar in unele ca da.Eu nu m-am facut pana alalataieri ca am vrut sa ma fac frumoasa ca pe 23 am sarbatorit 9 ani de cand sunt cu consortulPupici la burtici
11+
valicutza spune:
buna fetelor,
si eu mi-am facut programarea pentru eco morfologica, dar trimestrul 2 , la 22 sapt o sa o fac pe 25 iunie..nu mai e asa mult.in rest sunt bine, burtica creste
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
16+ fericita cu dragonel de 2012
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 La multi ani Nicoleta pentru fetita ta,sa creasca mare si sanantoasa Mami m-ai linistit cu ce ti-a zis dr. de intepaturi,uneori ma apucau grijile ca ceva nu e in regula. Biona felicitari pentru analize Am terminat si eu de facut mancare si curatenie,acum urmeaza un dus binemeritat si ma apuc sa ma fac frumoasa (pensat,facut unghii).Ma cam doare spatele ca de azi dimineata numai in picioare stau. Fetelor voi va faceti la unghii?Ca eu am citit ca nu prea e bine in unele articole iar in unele ca da.Eu nu m-am facut pana alalataieri ca am vrut sa ma fac frumoasa ca pe 23 am sarbatorit 9 ani de cand sunt cu consortulPupici la burtici 11+ |
care intepaturi sunt normale???localizate unde exact?
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
angelique_19 spune:
Nu am zis ca sunt normale intepaturile in ...si pe langa dar m-am linistit un pic pana ajung la medic.Oricum sunt din ce in ce mai rare.Sper sa nu fie nimic rau si bebe sa fie bine.
11+
mya85 spune:
Dar despre durerile de la statul in picioare multa vreme stiti ceva? Sunt periculoase? Eu stau 8 ore cel putin in picioare la lucru si cam dupa o ora doua incepe sa ma doara spatele si putin burta, cred, nu mai stiu exact, dar daca ma asez trece ca prin minune, nu mai simt nimic, si e asa de bine.... din pacate nu pot sa stau jos prea mult ca inca nu am spus nimanui de sarcina si nu vreau sa bata la ochi. dar cand am ocazia stau jos de fiecare data.
mami de ( iulie 2010) si 12+
ary_v spune:
Nicoleta, la multi ani fetitei! Avem copilasi de aceeasi varsta, al meu, cel mare, face in august 8 ani!