Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
ailed_dota spune:
, nesquick, laptic, fresh de portocale
va urez un week-end minunat!
Andreea sa-ti traiasca fina/ nepoata , sa fie norocoasa si sanatoasa!Pupam si micutul Buda
Ally, spor la gatit!Sincer va invidiez cum o sa fiti voi toata familia acolo!
Cami, pune si tu un afis pe usa Interzis mucilor! poate nu va mai viziteaza!( ma gandesc ca poatefac pe un fond alergic mucii, la Andra ultimele doua dati au trecut cu Aerius si un antiinflamator luate seara)
yasmy, cum au iesit gogosile?
bb_yasmi spune:
buna dimi
delia au fost super faine!!! le-am facut in forma de steluta le-am dat gata toti aseara bag de seama ca de acum ar trebui sa incep sa fac cantitate dubla fata de reteta...sa ne ajunga
fetele, am intrebare (din nou) dati mi o idee sa prega ceva pt luni, avem 12 ani de relatie. ceva mai mult sentimental, romantic, fara prea multi bani . sotul a aparut deja cu un buchet de flori de maci daaa culesi de el (asta ca sa nu mai spun ca el nu este romantic ) si cu parfumul meu preferat... singura idee care imi vine este sa ii pregatesc o masa cu mancarea lui preferata, un dulce gustos (si simplu, delia astept o reteta de un tortulet ceva) si o sticla de vin bun....
faza este ca mi-am facut programare la endocrinologie tocmai luni dupa masa... ca nu mi-am dat seama
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi delia au fost super faine!!! le-am facut in forma de steluta le-am dat gata toti aseara bag de seama ca de acum ar trebui sa incep sa fac cantitate dubla fata de reteta...sa ne ajunga fetele, am intrebare (din nou) dati mi o idee sa prega ceva pt luni, avem 12 ani de relatie. ceva mai mult sentimental, romantic, fara prea multi bani . sotul a aparut deja cu un buchet de flori de maci daaa culesi de el (asta ca sa nu mai spun ca el nu este romantic ) si cu parfumul meu preferat... singura idee care imi vine este sa ii pregatesc o masa cu mancarea lui preferata, un dulce gustos (si simplu, delia astept o reteta de un tortulet ceva) si o sticla de vin bun.... faza este ca mi-am facut programare la endocrinologie tocmai luni dupa masa... ca nu mi-am dat seama mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
http://www.haisagatim.ro/torturi-2
poate te inspira
dar tort simplu si bun e reteta dela happy/ catank, se face usor cu piscoturi si o crema rapida, iti dau reteta pe pm
madutza_bra spune:
Neata!
scurt, ca tb sa fug la coafor
strumph, eu am in gradina pt copii o casuta cu masa si scaunele de pitici, tacamuri de plastic..farfurie, cutite, furculite, pahare sa pregateasca masa , o ladita din plastic pt nisip, galetuse, lopatele si alte accesorii de nisip. Leagan nu am unde sa pun..ma mai gandeam la un tobogan dar nu mi-a placut ce am vazut..nu prea erau stabile asa ca am ramas la cele care ti le-am spus .
Cat despre croaziera cred ca pe mare nu se simt asa nasol gradele, ca e briza, dar tb sa ai grija sa nu te parlesti
mandreeac, sa-ti traiasca nepotica, voinica Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!!! pai la 36 de sapt cu 2800 e suuper bine, a mea la 39 de sapt a avut 2900
ina, as alege o cresa buna, pariculara in loc de bona. Tot banii aia ii dai si la cresa intradevar invata mai multe lucruri decat cu bona acasa.
as mai scrie dar sunt grabita
va pup
mandreeac spune:
Delia,Maduta multumim din suflet!Da se preconiza a fi f mare,dar uite ca a vnit mai devreme si e asa micuta,dar e frumoasa,frumoasa.
Eu caut o reteta sa fac placinta de mere cu nuci,am pofta.
MADUTA ce te joci tu cu Cata? Te inspiri din cartea aceea de mi- ai trimis- o si mie?
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Buna seara dragele mele!Mi- a fost tare dor de voi!Inca nu am apucat sa citesc din urma nimic! Pe data de 19 mai la ora 17:50 a venit pe lume o noua minune in familia noastra, fetita surorii mele si finuta mea la 36 de sapt.A avut 2800 grame,50cm si s- a grabit rau de tot.E absolut divina,cum merg la ea o pup in continuu si ma duc zilnic.Sinelul meu are lapte nu gluma si sunt fericita,ca pruncuta are nevoie sa se faca mare. Printul meu e un nazdravan,au inceput tavalirile pe jos cand nu ii dau cevrea si suntem pe tratament cu antibiotic ca nu ne- a trecut otita. ALLY tpup mami si iti multumesc din toata inima ca te- ai gandit la noi.Ce face printul tau? Sper sa nu imi ia sotul tel si sa apuc sa va citesc cat de cat Va pup pe toate Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 Sa o ajutam pe Ionela |
Andreiutza draga, sa va trasisca nepotica, finutza, verisoara (da, da..stiu ca nu-s trei). Sa fie sanatoasa si mami sa se refaca repede si sa aiba mult laptic (asa ca tine)
si raresul frumos, sa treaca odata otita asta urata.
simonacip spune:
Lavi, multi ani sanatosi si fericiti inainte. Nu trebuie lucruri scumpe si cadouri piperate zic eu. Cred ca ce ai gandit tu e f romantic, ca sa nu mai spun de maci
PS 55 de kilograme mi se pare perfect...
roxy_s spune:
neata, fetelor!
cum este vremea la voi? la noi s-a mai incalzit si este si soare. vrem sa iesim cand vine tati de la fotbal.
curatenie am facut aseara peste tot, felul doi la fel, cu toate ca am si fost in vizita la matusa-mea la curte, asa n-am distrat....a alergat buburuza catelul toata curtea , ne-am jucat cu mingea. o sa pun si poze
mai trebuie sa fac repede o ciorbita dar aia o execut repede ca o fac fara carne
strumphitza ce scumpa este piscotica, cum povestesti de ea ce face hai nu te mai plange de caldura, ai vrut caldura si bulanase goale la piscotica, na ca ai
chiar, la peste 40 grade ce vei face? eee depinde, pe mare este alt aer, este briza aia, vanticel, nu se simt chiar asa. o sa fie bine ai sa vezi planul pentru bb2 este pe maini bune
simona deja este a 3-a zi fara titi dimineata. la pranz este greu tare cand trebuie s-o culc, inca n-am reusit s-o culc altfel.nu stiu cum sa fac, plangeeee. seara am niste sani bombe, ii dau titi clar. in timp va scadea si laptele. tu cum ai de gand sa procedezi? scoti brusc?
ally oricand te servesc cu un nessquick bun si in realitate te-as servi
mandreeac s-a nascut nepotica ta ce bucurie, chiar daca a venit mai repede ma bucur tare mult ca este bine si sanatoasa sa creasca mare si recuperare rapida surorii tale. a nascut natural?
ina eu nu stiu cum sa te sfatuiesc cu cresa/bona. pentru unii este mai buna cresa pentru unii bona, cum ai noroc sper sa gasiti solutia potrivita pentru voi.
cu cazaturile si loviturile....asa ma simt si eu cand mai cade, imi vine sa-mi dau una, zici ca sunt lipita de podea si nu reactionez rapid dar asta este, vor mai fi cazaturi si lovituri, de-ar fi toate asa usoare ca acum eu am cazut de pe leagan fix in cap cand eram mica
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
ally distractie placuta cu surorile ce imi plac intalnirile astea in familie
mandreeac ma bucur mult ca are laptic surioara ta, este foarte important pentru puiuta mai ales ca este mai micta acum
madutza relaxare placuta la coafor si distractie placuta la nunta cheful o sa vina pe parcurs, un pahar de vin, un dans...
simona cum de esti pe net? voi cum va petrecti azi? un la frumosii tai.
merg sa imi fac si eu o gurita de cafea ca n-am mai baut de mult Anastasia mi-a facut vraiste pe aici, a rasturnat cosul cu jucarii si le-a imprastiat peste tot, scoate hainele din dulap, si le pune in cap si merge asa cu ele si iubeste catelul si ursuletul toata ziua
cand vine tati de la servici , cum aude usa cum ridica manutele in sus s-o ia in brate, pune caputul intre umeri si bratele sus eu nu o tin foarte mult in brate ca este grea, nu pot s-o tin prea mult. o iau, o las, o iau...
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
cami_antonia spune:
salutare fetele
yasmi pai asta ziceam si eu
ca fiecare e diferit
da eu pun pampers pt ca antonia doarme pe o canapea
si daca se uda nu am bani de alta
nu are saltea sa o pot schimba
asta e
mandreeac felicitari proaspata mamica
si sanatate sa treaca otita
delia pai anul asta fac cu antonia cura de techirghiol
cu apa de acolo si bai