Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
am pus poze
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
cami nu-ti mai fa tu griji, ca va scapa si Antonia de pampers. fiecare copil cu ritmul lui, toate la timpul lor. fa cum crezi tu ca este mai bine. ca doar n-o sta cu papmpers pana la 5 ani
oricum, fiecare mamica stie cum este mai bine pentru copilul ei. ce-i da, cum ii da, cum il dezvata de anumite chestii...
de exemplu, eu n-am fost niciodata de acord cu suzeta, nu-mi place. dar nici nu a vrut-o si m-am bucurat ca n-a vrut-o. a stiut ea ce-a stiut
deja cand mai cresc arata cam asa cu suzeta aia in gura mari si cu suzeta.... na, asa vad eu lucrurile, nu inseamna ca asa vede toata lumea
roxy_s spune:
cami este foarte bine daca o duci pe Antonia la Techirghiol. sunteti si acolo aproape dar cred ca voi sunteti cu marea cum suntem noi cu muntele, satui de vizitat aia si aia
am tot zis ca mergem si noi dar niciodata n-am ajuns numai gura este de noi, mergem, mergem.... si cand ne vedem la mare cine mai are chef de mers la namol
MaryM85 spune:
HELOO FETELE!
roxy_s spune:
mary nici chiar asa
eu am zis asa, in sensul ca nici acum nu te poti astepta sa ramana fara pampers peste noapte dar nici nu-l va tine pana la 5 ani.
cred ca varsta ideala pentru a scapa de pampers, din ce-am auzit eu este 2 ani. acum clar difera copiii. cred ca majoritatea scapa mai tarziu
chiar vroiam sa te intreb, ce inseamna chiscoasa?
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s chiar vroiam sa te intreb, ce inseamna chiscoasa? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Bulanoasa :D cu chiscutze, adica copane
ina.click spune:
am fost la baby expo cu inca o mamica, vecina de cartier.
am luat 2 bodyuri, 2 protectii de lipit la usi, o castanieta si niste LP Humana. M-am tot fatzait intre LP si lapte de vaca, am revenit iarasi la fiormula. am stat aseara pana la 1 sa citesc, nu m-am lamurit deloc, sunt argumente pro si contra la fel de inversunate si la fel de bine argumentate de altfel pt ambele parti.
toata lumea ii da inainte cu "lapte de vaca din sursa sigura, proaspat" well, eu nu am sursa sigura si nu inteleg cum dumnezeu e asa simplu sa gasesti una. Si cum faci livrarea, 1L / zi, proaspat, etc , fix in mijlocul Bucurestiului, etc.
Asa ca am revenit la LP pana la urma. In laptele UHT nu prea am nici eu incredere.
Uf. ce simplu era cand alaptam.
roxy_s spune:
de laptele praf Lactovit stie cineva ceva? mi l-a recomandat cineva, cica n-ar fi asa procesat
ina ahaaa, nu stiam ca aia inseamna
asa-i cu laptele de vaca. daca nu ai sursa sigura....
dar trebuie neaparat sa fie luat zilnic? mie mi-l aduce la 2-3 zile. si numai il incalzesc a doua zi. oare are ceva?
bine, eu ii dau alternativ lp-lapte de vaca, doar diminetaa deocamdata, in rest tot titi. inca nu-i dau numai vaca desi i-as da ca am eu un fix cu lp si bea mult mai bine laptele de vaca.
sa poarte Alex sanatos lucrusoarele ce protectii de usi ai luat?
ina.click spune:
am luat niste ragalii la 10 lei, nu-s bune. nu se lipesc bine adica. de fapt probabil se lipesc daca le lipesti tu cu superglue, dar eu nu ma risc, stam in chirie, superglue pe mobila = scandal.
in schimb bodyurile erau f faine, vreo 10-11 lei / buc daca luai la pachet de 5...si m-am unit cu prietena mea, am luat pachetul si eu am pastrat 2, ea 3.
LP humana era 30 lei / 500 gr, deci cam la fel ca in magazin cred
castanieta e din lemn si pictata frumos, 10 lei
erau multe chestiute, unele erau reduse, altele erau la fel de scumpe, altele mai scumpe ca de obicei etc.
bine ca sunt leftera ca plecam cu jumatate de targ in rucsac dupa mine. sunt groaznica la cumparaturi.
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s am pus poze Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |