Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara!
Am intrat sa va spun noapte buna. Am stat sa vedem Eurovision-ul si am ramas asa dezamagita ca Romanica noastra a ocupat doar locul 12. Poate anul viitor avem mai mult noroc. Pana atunci HAI BUTEEEEEEEEEEE !!!
Pentru noi astazi a fost o zi minunata...am avut casa plina cu cei dragi si am fost si sunt cea mai fericita, iubesc aceste momente petrecute cu familia...pacat ca a lipsit tatal meu dar, acum lucreaza in Irak si slabe sanse sa il vedem inca vre-o luna ,doua .
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Roxy, am intrat fuguta la poze ca abia asteptam sa vad poze noi cu blondina ta frumoasa focccccc! Este tare dulce si are un zambet cu care sigur o sa cucereasca tot Brasovul si nu numai. Cel mai mult mi-a placut poza cu bunicii cand o ridca ”hopa-sus„. Sa o scoti neaparat si sa le-o dai si lor ca este dementiala.

Duminica frumosa !!!

Mergi la inceput

Cami, pup mult mami de fetite frumoase!!! Cred ca abia astepti concediul la Techirghiol cu Antonia...hai ca mai este putin pana la vara. Cu cine ramane petra in perioada aceea? sau mergeti toti 4 dar tu si Antonia beneficiati de mai mult rasfat?

Mergi la inceput

Tot eu ...asta in caz ca va era dor de mine
Nu prea am somn. Sotul joaca table cu mama si eu mai stau pe net...

Madutza, banuiesc ca tu la ora asta te dantzuiesti de te-au lasat pantofii si ai trecut la varianta desculta. Am impresia ca ai plecat cu un gust amar pana la eveniment si cand ai dat de distractie nu ai mai regretat nimic...oare asa o fii? Hai ca te astept astazi-maine sa ne povestesti ce si cum a fost...Te-ai bagat la o brasoveanca? Dar la dansul pinguinului?

Mergi la inceput

Lavinia, te-ai hotarat ce ii preagatesti sotului de ziua voastra? La multi ani fericiti impreuna cu multa sanatate si iubire!!!Nici nu stiu ce idee sa iti dau ca la ora asta, nu prea imi mai functioneaza neuronul, el saracul este deja dus la culcare...Dupa culcarea copillasilor amenajeaza camera voastra cu petale de trandafiri sau orice floare ,cu lumanarele multe pe jos, cu un vin sau o sampanie fffffff rece, cu o muzica romantica asa, in surdina si de ce nu...poate si un usor striptis...Aaaa?

Mergi la inceput

Gata, m-am decis sa ma retrag la fel de glorios spre patul meu ca sotul vad ca nu are nici un gand...S-au incins spiritile aici la table si nu mai lasa zarurile din mana.
Va pup! Somn usor in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi
ally, simo multumim pt urari! sper sa ajungem sa sarbatorim si 80 ani vechime :) la fel de fericiti :)

ally veeau sa fac maine papa lui prerata , ca si desert un tort cu crema de zahar ars si apoi o sticla de vin bun. sper sa ma lase lucas sa bucataresc :))

eu una sunt de parere ca eurovisionul a fost castigat de cel mai bun anul acesta. dar merita si mandinga un loc 2.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata, fetelor!

noi stam la o cafeluta, buburuza si ea pe aici.... vad ca a iesit si soarele.

ally eu n-am resuit sa stau pana la Bute dar a stat sotul. asa rau imi pare ca nu a castigat, asa-mi place de el, este asa un tip modest, simplu.... dar asta este, sper ca data viitoare, la revansa, sa reuseasca. eu eram sigura ca castiga.
si mie imi plac tare mult momentele cu familia, sunt cele mai frumose. pana la urma familia este cea mai aproape sufletului nostru.le-am scos muuulte poze bunicilor, sunt topiti dupa buburuza

ina am si eu 2 castaniete aduse direct de la mama lor din Spania, de o prietena de acolo. mai da sotul din ele cand il apuca damblalele sa cante si cu alea se acompaniaza
ce scump mi se pare lp.

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

am pus poze

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

Mergi la inceput

bb_yasmi am vazut azi dimi la stiri oferte all inclusive in Mamaia, hotel 3 stele cu 695, 795, 895 lei, depinde de durata sejurului, luna iunie. foarteee fain arata totul, acum nu stiu daca asa este si in realitate te poti interesa daca vrei

Mergi la inceput