Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
uite ca am si gasit unul din hoteluri, ca ne intereseaza si pe noi.
http://www.mamaiabooking.com/hotelpage.php?ln=ro&id=148
624 lei/ persoana/ 6 nopti - all inclusive, pai este un pret super
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s neata, fetelor! ina am si eu 2 castaniete aduse direct de la mama lor din Spania, de o prietena de acolo. mai da sotul din ele cand il apuca damblalele sa cante si cu alea se acompaniaza ce scump mi se pare lp. |
de unde, mie mi se pare ca tot cam pe acolo ies cu banii...
comparativ cu laptele la cutie adica. zuzu, etc.
dar ma rog, nu mi-e de bani, mi-e de....care o fi mai ok, cum spuneam am stat si am citit de-am capiat si gasesc chestii horror despre AMBELE. Great. Si eu ce fac?
bine, am dat si peste unele opinii usor extremiste, cum ar fi cum ca laptele in sine e nenatural etc ca aliment pt om. Nu stiu ce sa zic, doar ca ma exaspereaza vesnicul argument "de ce e omul singurul mamifer care bea laptele altei specii". Pt ca e sg mamifer care poate sa MULGA alta specie! Asa e singurul mamifer care poate sa-si faca cartofi prajiti, care merge cu masina, care are telecomanda, drept de vot, etc, hai sa le taiem pe toate de pe lista pt ca nu le poate face restul regnului animal.
Oh well, deja divaghez. Concluzia e ca momentan suntem iar pe LP si ca habar nu am daca am luat decizia buna sau nu.
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s uite ca am si gasit unul din hoteluri, ca ne intereseaza si pe noi. http://www.mamaiabooking.com/hotelpage.php?ln=ro&id=148 624 lei/ persoana/ 6 nopti - all inclusive, pai este un pret super Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
vezi ca preturile sunt afisate pt anul 2011...
roxy_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
vezi ca preturile sunt afisate pt anul 2011... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
nuuu, asta am vazut azi la tv la stiri. exact oferta asta dar cica mai sunt si altele.
bb_yasmi spune:
roxy, crede ma ca am analizat pe toate partile toate ofertele (dar ma bucur ca imi arati poate-poate mai gasesc ceva). in perioada in care vrem noi prin 25-27 iunie, un all inclusive se ridica la pretul de minim 11-12 milioane/pers. voi cand mergeti?? eu am cateva variante ramane sa ma hotarasc....si nu am nici un ajutor ca sotul spune ca mergem unde vreau eu...
roxy_s spune:
bb_yasmi dar la hotel Dorna este ok, noi am mai fost mai demult acolo, nu era atunci all inclusive dar a fost foarte bine. acum au renovat, arata bine de tot hotelul. si este la 5 min de plaja
de ce ti se pare ciudat? crezi ca numai ce-i extra scump este ok? sunt o groaza de 'hoti' cu preturi mari si conditii din parti, deci nu cred ca asta este un reper. pretul este potrivit pentru luna iunie. 11-12 mil in iulie, august..da. dar in iunie mereu este mult mai ieftin.
au facut astia o groaza de oferte pentru ca nu mai au turisti, cica de aia. poate dau stirea si diseara, la PRO.
noi, oricum, vrem prin august, dupa 10.
bb_yasmi spune:
roxy, iubita, pretul de care ti-am spus 11-12 mil este pt perioada din iunie de care iti spuneam, all inclusive/pers .
roxy_s spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi roxy, iubita, pretul de care ti-am spus 11-12 mil este pt perioada din iunie de care iti spuneam, all inclusive/pers . mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
eu stiu ce sa zic....
si astia daca au pretul asta asa avantajos ce sa nu fie ok oare? chiar arata super acolo. nu se poate sa fie asa mincinosi
miki1979 spune:
salutari dragelor
eu ca de obicei duminica mi=o petrec gatind m-am cam saturat de activitatea asta mai ales ca o fac in detrimentul timpului alocat jocului cu ei
ieri am fost la homeopat, o dr tinerica..suntem si pe tratament homeopat acum..sa vedem cum va fi, garantii nu exista..
i-am dus si lui vlad ieri la analize pisu ca vineri a facut pe el la somn la gradi..nu ca ar fi o tragedie, dar el chiar nu se scapa..si noaptea se trezeste daca e cazul..ma rog si seara cerea din 5 in 5 min la oala si tipa ca il ustura i-am facut baita fierbinte si deja de a doua zi era mai bine, sunt sigura ca e doar raceala ca l-am gasit in papuci descult si pantaloni scurti si uzi si plin de noroi din cap pana in picioare..si pe frigul asta..brrr..dar oricum cum sunt patita am dus repede la analize sa elimin alte cauze
bbyasmi, pe ce te-ai hotarat pana la urma ? si mai mergeti in iunie ? eu inclin sa renunt, ca mi se pare f f frig si ploile continua in prima jumatate a lui iunie..si nu cred ca mai are timp si putere sa se incalzeasca apa..dar vom vedea
oricum, sustin si eu ce a zis roxy, am tot cautat si eu pe net in ultimul timp si am gasit oferte pt toate buzunarele..mai ales pt iunie sunt f multe oferte..ia arunca un oki aici
http://www.trip-tour.ro/last-minute/last-minute-litoralul-pentru-toti-2012-cele-mai-mici-preturi-2
si am mai descoperit vacantele acela cu reduceri la siteurile cu cupoane..nu stiu daca sunt teapa sau nu..chiar si phoenicia are oferta in iunie cu 30%reducere..parca vreo 10 mil de persoana..si mutle altele care mi-au facut cu okiul..parca si hoteul ala din costinesti care ti l-a dat mada..si din mamaia mai multe care eu le stiu bune, chiar f bune..uite..
http://www.adulmec.ro/oferte/bucuresti#!/?filters=tid%3A8%20tid%3A1053
eu cred ca o sa incerc un weekend de pe ofertele lor la munte sa vad daca e teapa sau nu..numa sa scapam odata de ploile astea ca mi-au inghetat oasele de frig si umezeala..nu mai suport