Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, aici e liber pt copii azi si maine ca sunt rusaliile catolice, asa ca am lenevit-o si noi...
bun venit pt noua venita! Emma ta e nascuta pe 14 martie 2011? ca Andra mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

delia, multumim de aq fcvcvd43fcd dprimire

Puisorii mei iubiti Mihai si Emma

Mergi la inceput

Delia, multumim de primire Hehe, intr-adevar tot pe 14 martie, coincidenta, ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia, la noi este luni liber!!
am reusit si mi-am facut programare la analize pt 8 iunie....

Mergi la inceput

Scuze de mesajul de mai sus ... intr-o secunda de neatentie au tabarat maimutelele amandoua si au trimis ele mesajul asa cum au stiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza ma bucur ca te-ai distrat la nunta
si Anastasiei ii place mult mai mult laptele de vaca. deci si buburuza ta papa tot odata. poate Anastasia inca nu este obisnuita sa bea laptele din biberon/canita de aia il bea in 2 reprize ea se mai uita la biberon, la mine...mai bea, mai sta putin... dar important este ca-l bea

ailed saracuta Andra, un de la noi.

strumphitza nu te mai plange de caldura, bucura-te ca acum vin ploile si la voi si frigul si sa vezi ce dor iti va fi. mai bine asa cald sa stai in budigai si pe paturica in gradina
cum de sta piscoata la laptopul ei? un pentru ea.
asta este tara noastra, ce sa facem dar sunt sigura ca daca as pleca pe dincolo mi-ar fi dor si as accepta-o exact asa cum este.
dar asa, ma enervez cand vad cate idiotenii sunt la noi. de fapt, cati idioti care nu fac nimic numai isi umplu buzunarele si se uita dupa castig fara a oferi mare lucru in schimb.

bb_yasmi ce tort faci?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

madutza diferente la mancare in ce sens? ca este mai buna sau mai multa?
la noi la mare n-am mancat prost niciodata, mereu a fost buna mancarea si eu sunt si cam sclifosita cand mananc in alte parti ma uit bine in farfurie, curatenie si alte chestii din astea.
ma gandesc ca poate pe dincolo au meniuri mai variate, bucatarii internationale...

Mergi la inceput

fetelor, am uitat sa va zic, avem 2 maselute am reusit cumva, cumva sa ma uit in gurita buburuzei si una este iesita iar la cealalta se vad 2 coltisori
greu tare ma uit in gurita ei, deloc nu ma lasa. trebuie sa casc si eu gura, sa ma mascaresc ca sa faca si ea ca mine si sa ma pot uita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata fetelor!

Nu am timp, scriu pe fuga si scurt si la obiect ca ne luptam pe calc eu cu Rares.\
Ally pentru Eddy, sa treaca mai repede durerile de maselute. Cum mai esti , ai mai depus cv-ul?

Multumim tuturor pentru urarile frumoase.

ROXY cezariana, ca aia mica i-a rupt membranele, dar colul era perfect inchis si nici urma de dilatatie sau contractie.,MARY nu stie inca Rares, o data l-am dus sa o vada si a vrut sa o mangaie in stilul lui mai brutal, dar nu l-am lasat. E inca mica , nu vreau sa interactioneze prea mult cu noi,

Pup , fug, ca urla.,

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy tort cu mere si cu crem de zahar ars.

Mergi la inceput