Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
miki, cunosc exact despre ce spui tu...nici eu nu stiu exactce vreau, le-as vrea pe toate in 1 ba cu masa, ba doar cazare, ba hotel, ba pensiune, ceea ce stiu sigur si 100% este ca vreau sa fie cu loc de joaca pt copii eventual cu piscina..... imi spui si mie te rog frumos cum se procedeaza cu acele vouchere.....
eu am gandeam sa aman achizitionarea biletului pana cu o sapt inainte sa vad cum o sa fie vremea
in neptun mi se pare destul de ok ca si pret si cum arata (vazut doar din poze!) hotel sara si hotel 2d.
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi miki, cunosc exact despre ce spui tu...nici eu nu stiu exactce vreau, le-as vrea pe toate in 1 ba cu masa, ba doar cazare, ba hotel, ba pensiune, ceea ce stiu sigur si 100% este ca vreau sa fie cu loc de joaca pt copii eventual cu piscina..... imi spui si mie te rog frumos cum se procedeaza cu acele vouchere..... eu am gandeam sa aman achizitionarea biletului pana cu o sapt inainte sa vad cum o sa fie vremea in neptun mi se pare destul de ok ca si pret si cum arata (vazut doar din poze!) hotel sara si hotel 2d. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
in neptun nu stiu exact cum e cu distanta la plaja, am impresia ca e cam mare..
vilele de care spuneam eu sunt cred vile renovate din vechul protocol sau chiar vile noi in zona respectiva..doar ca sunt cam scumpe ..
uite
http://www.olimp-neptun.ro/Cazare_Vile_Neptun_Oferte_Speciale_Vile_de_Lux_la_Neptun_pe_Litoralul_Romanesc.html
http://neptun-olimp.com/vile-de-lux-litoral-olimp
cu amanarea cred ca e o idee buna, mai aflam oferte, mai vedem cum e vremea..
bb_yasmi spune:
da miki e mai lunga distanta, este acea alee care da in steaguri dar mai sunt hoteluri care au drumul pe langa lac cumva, asa scrie la hotel sara.
daa vilele de care spuneai sunt mai scumpe, mai de lux.
mai caut oferte, cum vad ceva interesant iti dau si tie un pm, ok?
pishko spune:
pishko de la ce odisee esti? vad ca ne mai scrii cateodata. daca vrei poti intra in discutii cu noi, sa intrii mai des |
o sa incerc
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma
ailed_dota spune:
Yasmy, La multi ani! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Cami, ai fost o nasica superba!Sa te mai lasi pe mana sotului ca se pricepe!
Lalely, si mie mi se pare ca e un fel de razvratire alui David, Maria cand am inceput serviciul nu manca seara bine si se trezea noaptea ( desi ea numai facuse asta de la 3 saptamani). Vb cu el , giugiuleste-l, spune-i ca-l iubesti , explica-i ca tb sa te duci la munca,eu consider ca ei inteleg acum mai mult decat credem noica ar putea.... nu te mai consuma....
miki, un puuup mare!
mada, adevarul e ca oltenii au un stil la sarbe de iti ametesc ochii uitandu-te...
strumph, cred ca iti e dor de tara!
pishko spune:
hai ca nu o fi ea Romania asa de gri cum o descrii tu ... hai e gri dar nu asa de intunecata glumesc, dar ai dreptate, nu 100% dar mai e ceva timp pana o fi ca in vest, adica fair play si ceea ce spui asa dai/oferi/primesti... nu ca in vest umbla cainii cu colaci in coada si ca orice padure care are uscaturile ei, sunt si aici destule parti gri dar la cat mi-e de dor de romania acum , nu pot sa o vad chiar asa rau, dup ace oi ajunge o sa imi ajunga si o sa vreau inapoi la mine aici cine sa ma mai inteleaga ? Pishko e la odiseea de martie aprilie 2011, fetita Emma e nascuta in Martie , nu mai stiu data |
Intradevar, sunt de-a vostra, n-am apucat sa-mi dau datele cand am fost invitata, si apoi n-am vrut sa pic asa din cer... nu am prea mult timp sa scriu si n-as vrea sa omit pe cineva sau s-o dau in bara cumva Ma amuza sa te citesc ca de multe ori parca citesc despre mine, mai ales treburile legate de vreme... stam la o aruncatura de bat de tine dar mai cu forta asa , adica in olanda intr-o suburbie a rotterdamului si vremea e cam ca la tine la londra ... am profitat si noi de putina vara aici sa-i vad si eu pe copilasi la manecute scurte si picioruse goale ca vara trecuta am avut ocazia vreo 3 zile... si mie mi-e dor de ro, si o sa-mi satisfac dorul peste cateva saptamani si probabil o sa ne intoarcem aici iar cu genunchii la piept
Emma e nascuta pe 14 martie, intr-adevar
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma
ailed_dota spune:
Andra a luat ieri o gustare speciala.... o gura de asfalt... sub ochii mei a apreciat prost distanta si a cazut ca o pleasca cu gura de asfalt , saracutza... aseara era ca Angelina Joile....
bb_yasmi spune:
delia, exact acum vroiam sa scriu un mesaj in care sa intreb de tine...cam tarziu azi pe aci doamna...
strumf, mada, delia multumesc pt urari!
am scos tortul din cuptor...acum cica ar trebui sa il las cateva ore bune rasturnat cu "oala-n cap" sa se raceasca bine....sper sa am rabdareee...