Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza diferente la mancare in ce sens? ca este mai buna sau mai multa? la noi la mare n-am mancat prost niciodata, mereu a fost buna mancarea si eu sunt si cam sclifosita cand mananc in alte parti ma uit bine in farfurie, curatenie si alte chestii din astea. ma gandesc ca poate pe dincolo au meniuri mai variate, bucatarii internationale... Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
da, roxy, cu cat e mai ieftin cu atat mai putine felucri de mancare sunt, se repeta la nesfarsit aceleasi mancaruri, sunt putine optiuni pt garnituri, cand se golesc tavile sunt reumplute greu, greu, cateodata nici nu fac decat 1-2 tavi dintr-o mancare si apoi aduc altceva...adik daca in fata ta s-a terminat mancarea respectiva, nu mai aduc acelasi fel..schimba...evident cu ceva de care nu vrei
Carnea am patit sa fie de ex de pui (su sos) si niste chiftele (de care nu ma ating in concediu)...deci daca nu iti placea sosul resp nu mancai carne la masa aia...eu ca eu, dra la copil tb sa-i dau ceva.
In sejururile unde a fost mai scump aveam 3 feluri de carne la fiecare masa, cateodata chiar fiecare fel facut in mai multe moduri, alternative la garnituri, gatite sau crude, sucuri diverse, branza nelipsita, dulciuri,,etc. Acum eu nu merg in concediu sa mananc cu 2 maini, dar atunci cand mananc vreau sa-mi si placa ce bag in gura...nu doar sa mananc ca sa umplu matu'
Si pentru anul asta am ceva emotii pt ca am luat un sejur mai ieftin, dar vroiam sa mergem si la alte hoteluri din Albena..sa vedem si altceva...sper sa fie bine, sa nu ma intorc dezamagita, mai ales ca voi da la amandoi copiii sa manace de acolo.
bb_yasmi spune:
ce mai in sus si-n jos ca nu exista termen de comparatie intre turismul romanesc si turismul "dinafara"
fetele pe tort cu ce as putea scrie?? am scris cu bombonele mici dar nu imi prea place ..nu se prea distinge...
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi fetele pe tort cu ce as putea scrie?? am scris cu bombonele mici dar nu imi prea place ..nu se prea distinge... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
ciocolata topita
strumphitza spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada si cu ce o pun?? nu am nimic ustensila de ornat...credca ramane asa... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
raspund eu neintrebata o pui(ciocolata topita ) intr-o punga si o tai la un coltisor,cat de gros/subtire vrei sa scrii si dupa sa ai inspiratie sa ii scrii ceva frumos
bb_yasmi spune:
viss voi ce mai faceti mami???
simo, iti faci planurile de vacanta?? hai ca mai ai putin pana la relaxareeee~~~~~~~~
de cris,iony, stefy mai stie cineva ceva??
alina ce baiat frumos am vazut eu in poze!!! dar tu mami?? nu ne arati poze si cu tine???
happy, voi ce mai faceti?? andrei cum este?
delia, cum este dodo?? se mai vede buba??
magnolia, dinora,bulina, dorinuta, moulineta,felicia, salo,msbb,dya,laura,stefana,azaz,ionales,anamira, nilufera,.....voi ce mai faceti mamicutelor??
millie, ce mai fac fetele??
cami, inca o data m-am uitat la pozele voastre!! frumosi foc sunteti cu toti!!!
mada, voi cand plecati in concediu??
deea, hai ca lipsesti cam mult deja....
lparpala, ati aflat ce sex are bebe din burtica???
pisucmic,nu en dai nici un semn??? ai nascut??? fetele cine are nr ei de telefon sa aflam de ea....
yvy cam tacuta mami.....
ally, alintata ce esti tu!! poop edutu mic!
catank, saptamana asta ai laptopul la reparat, nu??
mary pe unde umbli doamna??
lauriciu, asa de scurta a fost revenirea ta??? cum sunteti voi??
monas, irinuca voi in deplasari!! ce bine de voi cu atatea ajutoare in jur...
gabi, care mai este situatia la voi?? ati divortat??
strumf, pooop mica strumfita si pe mama ei!
alehiam ce mai fac prichindeii?? ai apucat sa ajungi la vaccin cu cel mare?
spiridusha, nu ne mai spui nimic?? a fost alarma falsa pana la urma cu testul de sarcina??
persi ce mai face raducu??
alexina, lalely
ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pai nici tu nu mai intri?? care faceai macar prezenta /zi??
somleac, ti-a placut la karaoke, la ZU??
fetele ati vazut ca odiseea de ian-febr dinaintea noastra s a cam inchis?? :((
strumphitza spune:
...e vara , e vara... e soare afara !!!!...si ce soare m-a capiat nu alta
am intins niste rufe, lenjerii pe sarma afara si mi-a uscat juma din creier, l-a prajit, cealalta jumatate oricum e moarta/stand by ... deci ca sa fim in ton cu ciocolata lu` yasmi, am pus-o azi cica 27 grade dar cred ca-s mai multe... curg apele pe mine si in casa mai toate geamurile-s deschis pe toate etajele si e curent si eu tot sufar ca un caine gata nu mai vreau caldura, vreau ploaie englezeasca pe miercuri sau pe joi ma auziti ca plang in pumn ca ploua si nu se mai opreste
pishko, nu te mai chicoti ca esti in aceeasi oala cu mine stiam ca esti in Olanda da nu stiam exact unde, acu aflai, frumos oras si tara ....si mori ...si tot , mi-a placut Amsterdamul la nebunie, sper sa mai ajung odata in viata asta, atunci eram singura, next time vreau cu barbatu la o plimbare pe canale cu barcuta cu domnu sotz ia zi restu de date sa o trecem si pe Emma in listuta
ailed mi-e dor da, da` mai rezist eu oleak pana in sept nu ? nu mai e mult pupici lui Dodo sa ii treaca buba
Andreea felicitari pentru nepotica, sa traiasca si sa fie sanatoasa
s-a trezit piscoata numa o ora jumate a servit , cred ca i-o fi prea cald saracuta si mai voiam sa va las link la niste poze, sa vedem cum reusesc
s-a urcat pe mine si ma strange tare in brate si eu svcriu cu-n dejt
revin
strumphitza spune:
ia sa vedem daca ma lasa sa pun linkurile la poze pana nu imi tranteste o manute pe taste si buleshte tot pe aici
In gradina la joaca
In parc la utzaaa
pozele din gradina de ieri, nimic fancy, e uscata iarba si avem restrictie de udat grdina ca e tot seceta si daca incalcam ordinul , scoatem o mie de lire din buzunar amenda deci asteptam ploaia sa ude gradina si sa infloreasca trandafirii... vineri e Nick liber si ma duc sa imi cumpar rasaduri de floricele sa le pun in ghivece si in gradina printre trandafiri ca daca a plouat o luna continuu si abia sambata am putut taia iarba , nu am reusit sa fac nimic ca in anii trecuti, plus una bucata maimuta care nu ma lasa sa fac nimic, deci trebuie neaparat sa fie Nick acasa sa stea cu ea si sa ma gradinaresc ... si pozele de la leagan sunt de azi dimi ca am fost pana la supermarket sa cumpar fructe si iaurt si ne-am oprit si in parc putin desigur si aveam si aparatul la mine in geanta
ma duc sa ii servesc pranzul donsoarei ca ma gandesc ca i-o fi foame, poate azi mananca, sambata si ieri nu prea a vrut papa, tot pe seama caldurii o pun, sau a maselelor ?
bb_yasmi spune:
tot mai domnisorica este mica strumfita!!! frumoasa foc!!! iar cu motzul prins este si mai
pishko spune:
pishko, nu te mai chicoti ca esti in aceeasi oala cu mine stiam ca esti in Olanda da nu stiam exact unde, acu aflai, frumos oras si tara ....si mori ...si tot , mi-a placut Amsterdamul la nebunie, sper sa mai ajung odata in viata asta, atunci eram singura, next time vreau cu barbatu la o plimbare pe canale cu barcuta cu domnu sotz ia zi restu de date sa o trecem si pe Emma in listuta |
Bai James Bond, de unde stiai?
Emma 14.03.3011, 2950 kg, cred ca 50 cm ca nu au masurat-o decat la 1 luna si nota 9 pe motiv de cezariana
si fratiorul ei Mihai 28.10.2009
E frumoasa olanda, mi-ar placea sa vizitez adevarata olanda... Rotterdam e un oras frumos, ce-i drept dar nu reflecta cu adevarat ceea ce e olanda cu adevarat, e o combinatie de culturi: marocani, surinamezi, musulmani, asiatici, indieni, etc... ce sa spun sunt mai multi strainezi acolo decat olandezi pe bune e cam pestrit orasul si aglomerat... noi am locuit acolo cam 1 an jumate si ne-am retras aici la verdeata, aer curat, biciclete, ehe, frumos
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma