Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Si acum am vazut pozele cu mica Strumphitza... Bai super! cel putin alea in leagan, e dementiala cate mutrite stie ea sa faca! uite nu mi-a trecut prin cap sa-i fac si eu asa poze uta uta, cred ca as fi surprins multe mutrite haioase si la pestoaica mea
eh, deci sa ne mai bucuram putin de vremea asta ca prognoza nu e stralucita in viitorul apopiat
Si apropos, si eu tot pe BBC urmaresc stirile ca in olandeza cucu intelege

Puisorii mei iubiti Mihai si Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am intrat sa o trag de urechi pe yasmi , pai esti asa secretoasa? nu ne-ai spus si noua ca Lorena este gravi? Doar suntem atatea pe aici de la Aspirante

Strumph, super sedintele foto ale piscoatei Sa-i mananc eu bulanasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-noi bine! multumim lavi de intrebare
-la noi-bucuresti-ploua!si ploaua,si iar ploua,de azi dim.intr-una..asa ca stam in casa.azi dim fusei eu pe ploaie pana la budimex,in sfarsit mi-am luat hartia ptr casa santate-ghetute,la al 4lea drummaine depunem dosarul.m-aus sunat ca sunt gata sandalutele-maine le ia laur in drum spre noi..
-in rest,am vrut sa fac checul tau economic,dar imi mai lipseste o cana faina-soacra doarme,sa emrg cu imprumut,asa ca tot laur o va aduce si pe asta,nu ies cu ei nicaieri pe vremea asta-sa nu racim pana la operatie.ieri am fost in cora sa ne dam in masinute-sonia radea,se chicotea,apasa pe butoane, sergiu nu vrea sa stea sus,moare de fricaasa ca o privim pe sonia de jos..
-stam in casa,ne jucam mult-cu masinute,se urca in fotoliu,se chinuie ca e inalt,se urca intai pe patuturile lor-pe bare,apoi pe saltea, intind un crac pe fotoliu,apoi trag si alt crac,de pe cotiera fotoliului incaleca patutul,intai un crac-apoi altul..ne jucam cu cercuri-ne place sa le punem pe cap,si sa nu ne miscam ca sa nu cada cercul,cu mingea-o aruncam de la unul la altul..papam-ne straduim sa ducem lingurita singuri-astfel incat sa cada cat mai putin iaurt din ea..ne facem binenteles ca niste purcelusi,dar important e ca avem ointa,nu?

Mergi la inceput

- au mancat sapt.trecuta cirese,acum am mai introdus capsuni-intr-o zi-2 la amandoi,apoi 4,azi 6.sonia le mananca cu manuta sau cu scobitoarea,taiate bucatele,lui sergiu i se par cleioase-cand si-atinge buzele,azi ca sa manance si el-le-am blenduit cu iaurt si un praf zahar-au baut din canute pana la ultima picatura.maine vreau sa bag mango.
-le-am mai dat intr-o seara niste miez de 4 seminte dovleac.voi ce ati mai dat nou? e ok sa le dam seminte?
-vreau sa cumpar si roscove,sa vad cum sunt,sa le bag pe post de cacao intr-un chec..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor!
Voiam sa vad si eu ce mai e nou, dar merge netul ingrozitor . Asa ca, las pe diseara si deocamdata va spun ca am pus si eu cateva poze noi. Sa-l vedeti pe Luca al meu cheliuta .
Salut pe cine e pe frecventa: viss, madutza (multzam pt parola), strumphy, yasmi (n-am poze cu mine, dar fac eu... sa-l prind pe tati acasa si sa-mi aduc aminte...)pishko (cred ca ne-am mai intersectat pe undeva... dar sa mor,daca-mi aduc aminte pe la ce subiect ).
Viss, apropo de mancare, si eu i-am dat capsuna lui Luca, in 2 zile cate una, vad ca n-a patit nimic. Acu' nu mai am, ca le-am mancat eu .
Ieri i-am dat ananas si cred ca s-acam deranjat la stomac . El cu stomacul lui sensibil, de! A facut ieri kk de vreo 4 ori, sau 5 cred... Azi pana acu' de 3 ori. In conditiile in care de ieri bea numai ceai de menta in loc de apa... Asta e!
Ma bag si eu sa motzai un pic pana se trezeste prichindelul din somnul 2. Poate reusesc sa intru diseara, o merge netul mai bine sa ma uit si eu la poze, ca am vazut o gramada de albume fresh... si eu sunt in urma rau!
Va puuuup!

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 29+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

-vazui poze noi-pusei poze noi
-tocmai am vazut poze de luca cheliuta.e superb, ce maiimi place tare,asa cum imi place de sergiu mai mult asa.
-roxy-da,anastasiei ii sta tare bine periuta,dar tot nu ma indur de parul soniei-hi,hi,hi.vazui poze minunate cu bunicii.sa va traiasca sanatosi in continuare!!!se vede ca mor de dragul ei.si voi la fel
-cami-trasnet culoarea si modelul rochiei!eu ador ceva mai deschis-nu-mi vine acum cum se zice,culoarea piersicii,un portoclaiu-roze pal.fetele niste frumoase,inalte nene,petra zici ca e dubla cat soniatie ti-a crescut parul mult,sau aveai mesa?eu m-am tot tuns de anul trecut..parca m-ai facut sa-mi fie dor de pleata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

intai si intai: Lorena este gravida? merg s-o felicit, ce ma bucur

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza diferente la mancare in ce sens? ca este mai buna sau mai multa?
la noi la mare n-am mancat prost niciodata, mereu a fost buna mancarea si eu sunt si cam sclifosita cand mananc in alte parti ma uit bine in farfurie, curatenie si alte chestii din astea.
ma gandesc ca poate pe dincolo au meniuri mai variate, bucatarii internationale...

da, roxy, cu cat e mai ieftin cu atat mai putine felucri de mancare sunt, se repeta la nesfarsit aceleasi mancaruri, sunt putine optiuni pt garnituri, cand se golesc tavile sunt reumplute greu, greu, cateodata nici nu fac decat 1-2 tavi dintr-o mancare si apoi aduc altceva...adik daca in fata ta s-a terminat mancarea respectiva, nu mai aduc acelasi fel..schimba...evident cu ceva de care nu vrei
Carnea am patit sa fie de ex de pui (su sos) si niste chiftele (de care nu ma ating in concediu)...deci daca nu iti placea sosul resp nu mancai carne la masa aia...eu ca eu, dra la copil tb sa-i dau ceva.
In sejururile unde a fost mai scump aveam 3 feluri de carne la fiecare masa, cateodata chiar fiecare fel facut in mai multe moduri, alternative la garnituri, gatite sau crude, sucuri diverse, branza nelipsita, dulciuri,,etc. Acum eu nu merg in concediu sa mananc cu 2 maini, dar atunci cand mananc vreau sa-mi si placa ce bag in gura...nu doar sa mananc ca sa umplu matu'

Si pentru anul asta am ceva emotii pt ca am luat un sejur mai ieftin, dar vroiam sa mergem si la alte hoteluri din Albena..sa vedem si altceva...sper sa fie bine, sa nu ma intorc dezamagita, mai ales ca voi da la amandoi copiii sa manace de acolo.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

nu ma gandeam ca este chiar asa...ce nasol. mai ales sa ramai fara o mancare pe care o vrei in momentul ala. si asa-i, pentru copii mai ales, nu poti sa le dai orice.
bine, niciodata n-am patit asa ceva cand am fost, a fost bine.
dar, cu siguranta, pe dincolo este mult mai bine.

Mergi la inceput

strumphitza am vazut piscotica la picnic ce grasunica s-a facut, are niste falcute pe leagan este asa scumpa cu motul prins si cu piciorusele goale ce cald a fost la voi.

care este faza cu udatul gradinii? n-ai voie sa uzi gradina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy, lucas il bea tot odata, aprox 300 ml o data.

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

Buna! mama ce de lapte bea, a mea bea 120 ML la tura, seara insist si bea 240 dar in doua reprize!

Mergi la inceput