BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Vad ca va plingeti de frig si ploi...va trimit de la mine niste grade c azi m-am sufocat.Sunt 30 de grade si deja sunt ca o balena esuata.
Am facut si citeva poze,dar cind ma vad...imi vine sa ma ascund.Noroc ca nu ma cunoaste nimeni pe aici.

Fleur,sunt de acord cu tine cu vitaminele.Si aici se prescriu de la inceput si asta e.Nu mai verifica nimeni decit fierul.

Porumbita,mai bine faci testul de diabet si stai linistita apoi.Uite si la mine ca ma asteptam la una si am dat de alta,ca sunt hipoglicemica.

Miha,voi cind plecati in concediu?Parca nu mai ai mult.Oricum vremea e schimbatoare tare.
Noi am reusit sa facem mereu cite ceva sa ne adaptam la conditii si sa aibe si Lucas distractie.

Laura,citisem si eu articolul ala cu studenta si m-a luat groaza.Cum naiba sa nu se vada asa malformatii?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

30+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fleur, cred ca majoritatea fetelor iau vitamine prenatale sau cum se numesc doar ca, cu toate astea, uneori apar carente.
eu iau din preconceptie (din perioada ferilizarii), si desi au si fier in ele, nu l-am asimilat. asa ca trebuie sa iau si fier pe langa vitaminele ce le iau din octombrie.

laura, au anuntat deja ca fata aia ce a nascut ieri stia de probleme inca din timpul sarcinii dar a ales sa tina sub tacere lucrul asta si sa pastreze sarcina. probabil a sperat ca o sa scape de inchisoare.

Mergi la inceput

aruba, mie imi plac f mult carucioarele de la abc design. plus ca fetele cu gemeni care au avut carut facut de astia, au fost f f multumite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Aruba intamplator te-ai uitat si pe la peg perego? Ce-ai mai vazut frumos? Lenjerie si patut de unde?

Eu nu sunt intru totul de acord cu prescrierea vitaminelor by default si ma bucur ca nici dr meu nu a fost. Am facut analize trimestrial si au iesit bine, deci nu vad de ce m-as umfla cu vitamine inutil...despre care se mai spune ca mai si ingrasa. Dr a spus ca dc va fi cazul, imi va prescrie, insa nu a fost. M-am bucurat ca a avut grija de kg mele :))) si asa mereu ma certa ca am luat cam mult, desi la ultimul control era multumit tinand cont si dd faptul ca nu mai am voie la miscare deloc. Am luat 10 kg si amr 4 sapt. Ma declar multumita pana acum.

34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

carmen, asa este, ingrasa vitaminele astea. si, mai rau, constipa - mai ales alea care au fier.

ça tôt esti in zona, vroiam sa te intreb (cu scuzele de rigoare, ca stiu ca s-a mai discutat si nu am retinut): din prenatal/postnatal, firma, daca are bunavointa, poate sa imi compenseze acel 15% (diferenta pana la 100%)? daca da, pe cate zile din cele 126 de concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Buna fetelor,

Ce e interesant e ca la sfarsit de sarcina glicemia scade (a inceput sa fie cazul meu) pt. ca placenta si-a atins maximul si de acum isi incetineste functiile, inhiband mai putin productia de insulina. Adica pe masura ce placenta, normal, imbatraneste, pancreasul se invioreaza. Interesanta masinarie corpul uman.

34 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Este si cazul meu ... eu de regula si pana sa raman insarcinata aveam glicemia cam mare , depasea suta cu putin , dupa ce am ramas insarcinata sa te tii 112/115 , de prin luna a-sasea glicemia mi-a iesit 85 si dulce mancat seara ... chiar mi se parea ciudat ... multumesc de lamurire

32+ Andrei
AMR 6 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Porumbita, eu am o cutie de fier Tothema, daca se intampla cumva sa nu gasesti eu ti-o dau cu cea mai mare placere .
Aruba , si eu tot cu Cord Blood vreau sa inchei contractul, au ceva oferte ? ... daca ai observat
Carmen, sa stii ca pe mine nu m-au ingrasat vitaminele din contra in ziua in care nu iau mananc mai mult iar cand iau sunt ft ok , organismul isi ia ce are nevoie din ele si am luat doar 6 kg la 32 sapt .... dar cunosc persoane care spun ca au mancat ft mult atata timp cat au luat vitaminele. Acum poate conteaza si ce vitamine corespund mai bine organismului fiecaruia .
Fleur , vrei sa-ti trimitem Zennnn ? ... tu nu ai voie sa fi suparata sau plictisita ca dai odiseea peste cap
Balanta , merci de raspuns ... am zis eu ca este ceva cusut cu ata alba , era cam imposibil sa treaca neobservata o problema medicala atat de mare . Fereasca Dumnezeu pe toata lumea .

32+ Andrei
AMR 6 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Balanta, daca firma are bunavointa, se acorda diferenta intre salariul de incadrare si indemnizatia de maternitate pentru primele 42 de zile. Aceasta se acorda sub forma unei prime, adica este subiect de toate taxele.

34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

laura, tu iei elevit sau femibion?
de fier suplimentar n-ai avut nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Hello!Tocmai am ajuns acasa de la servici si imi pap portia zilnica de capsuni ,va invit si pe voi,ca am luat muuulteee.

Referitor la calciu,si mie mi-a dat,stiu ca am luat si cu Timi.Schema de acuma e asa...2 saptamani fier-de doua feluri ca mi-a iesit mica valoarea-,apoi 10 zile CalCVita dimineata si Magne B6 seara,si dupa aceea se repeta schema.
Si eu stiam ca daca e doza foarte mare,calciul provoaca contractii.Eu am luat si atunci,fara probleme,si o sa iau si acuma.In schimb daca o sa simt ca am contractii mai dese,binenteles ca intrerup si intreb medicul.

Mai am de citit din urma

_

Mamica mandra 28+

Povestea noastra

Mergi la inceput