BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

carmen, merci de lamurire. o sa imi incerc norocul si cu compensarea asta, daca tot acorda salariul mediu pe unitate la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

laura, tu iei elevit sau femibion?
de fier suplimentar n-ai avut nevoie?

Balanta eu iau la capitolul vitamine Aktiv Mami ... cu un milion de nebunii in el , mie personal mi-a fost foarte bun , nu am mancat mai mult decat este necesar . A spus o fata la un moment dat, nu mai retin cine ca au de toate in ele .
Fier nu am luat decat dupa operatia care am avut-o in sapt a sapte-a de sarcina cand am pierdut foarte mult sange si mi-a dat sa iau fiole de Tothema ( oribile la gust)
In fiecare luna am facut analizele din sange si toate au iesit foarte bine , nu am avut probleme , ma gandesc ca unde mananc si foarte multe lactate si ierburi , nu stiu daca are vre-o legatura .... zic si eu .

32+ Andrei
AMR 6 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aha, vitaminele alea de la doppel herz. sunt valabili astia de la doppel herz, fac vitamine bune.
in mod cert si lactatele si ierburile te-au ajutat. plus ca banuiesc ca tu le iei de la tara, deci sunt naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Nici eu nu m-am ingrasat prea tare in sarcina, si in nici un caz datorita vitaminelor, am luat 5 kg in 34 saptamani (stiu ca am spus mai demult 6 kg dar nu ma alint, chiar asa e,am revizuit recent cifrele, eu am mai si dat jos o perioada).
Cred ca depinde f mult de organismul fiecareia, de modul in care acesta asimileaza si, nu in ultimul rand, de tipul de vitamine, compozitia complexului.
Eu am luat de la inceput ceva in genul descris de Laura (Aktiv Mami), se numesc aici PregVit 5 sau 1 (in fctie de doza de folic) sunt considerate cele mai complexe (si mai scumpe). Cred eu ca mi-au facut bine pt ca nu s-a constatat nici o carenta pana acum la analize.
De calciu am auzit si eu ca la sfarsit de sarcina poate cauza, in exces, contractii, dar nu stiu exact de la ce doza in sus. Spuneti voi daca stiti, sa ma uit si eu pe cutia de vit. ce concentratie are acolo.

Laura, multumesc , receptionat zenul . Problemele din pacate sunt mai complicate, de natura familiala, dar asta e, le voi rezolva sau voi trece peste ele, intreaga, sper.

Va pup.

34 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Mey.. nu mai vorbiti de kg ca deja ma simt ca un elefant.
La 26 saptamani am luat 12 kg sa vedem care ma bate la asta???
De la 50-51 kg am ajuns la 62-63, oare pana la sfarsit cate mai iau.

Desi inca mai intru in unele haine de dinainte de sarcina imi e frica sa ma mai urc pe cantar si ma simt si rau, obosesc repede simt ca nu am aer...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare fetele mele. Nu am avut timp sa intru azi sa va aduc vesti. Da, Hristos s-a inaltat si ma rog sa va aibe pe toate in paza. Eu am fost la birou, apoi la bebic , care mananca acum la seringa, plange cand este murdar si s-a curatat frumos si la fata. Daca da Dumnezeu sa fie tot asa, suntem pe drumul cel bun. Eu tot nu vreau sa-mi fac iluzii pana nu ma vad cu el acasa. Imi sta inima in loc, daca incepe sa sune vreun aparat pe acolo. In fine poate reusesc sa-i mai fac vreo poza, dar asa pe sest ca nu avem voie. Azi mi-a scos doctoru si firul de la operatie, nici nu mai simt ca-s operata. Operatia a fost facuta pe locul primei care, s-a decupat. In rest, v-am spus ca mi-a iesit la lohicultura enterobacter, din cauza caruia s-au rupt si membranele. La spital merg de trei ori pe zi si poate si nopate si am ajuns sa cunosc pe toata lumea pe aici si toate evenimentele din Polizu. Ieri, am inteles ca la sedinta de raprt care se face pe spital am fost prezentata ca un caz deosebit de grav. Dar, a trecut. Pentru cele care fac cezariana sa nu va fie frica nici de anestezie si nici dupa. Primele 2 zile sunt mai aiurea apoi esti fluturas. Mie-mi casunase pe dren, ca aveam impresia ca-mi trage pielea in jos.Eu am fost ptr. lapte a doua zi de cezariana si am mers si la toaleta singura si peste tot, in conditiile in care am pierdut destul sange la operatie. Dupa operatie am avut hemoglobina 9 si cu venofer in perfuzie mi-au ridicat-o la 10,5. Acum la opt ma duc din nou la Bebe. Daca mai pot sa fac o poza o postez.Ioana trite-mi adresa ta de email.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

porumbita, cat ai avut glicemia?

100.

intervalul normal era 66-99
peste 126 zic ca e diabet

am o amica endocrinolog, ea mi-a zis azi ca - am diabet de sarcina (nu are rost sa fac alt test, cu glucoza orala, caci se vede de pe glicemia à jeun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Bravo, Ada, ma bucur emorm pt voi, s-o tineti tot asa. Mii de pentru fortzosul Nectarel!
Nici ca se puteau vesti mai bune in ziua asta sfanta.

Adevarat S-a inaltat!

34 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

HA Ha Zizou te-am facut KO. Eu am luat 15 si am abia 31 saptamani sambata.
Cei drept eram subponderala dar oricum am luat de abia ma tin picioarele.
Eu vitamine iau de la 12 saptamani Elevit si mi se par foarte bune.
In greutate sunt convinsa ca nu din cauza lor am luat asa de mult ci pentru ca am descoperit ca imi place maxim sa mananc, in special dulciuri pe care inainte le cam evitam ca na pentru silueta. Acum ce imi pasa daca tot am un motiv in spatele caruia sa ma ascund am bagat mancare la greu. Oricum am zile in cate binecuvantez vitaminele ca parca si durerile de cap de la nesomn stie sa le linisteasca.
La un moment dat mi-a dat medicul de familie si Metalofer dar ma constipau si ginecolocul mi-a zis ca le pot intrerupe (restul le-a luat sotul ).
Fetelor simt ca mi se rup coastele de la burticuta (maine poate mai pun si eu poze ca am unelea noi) si noapte ma trezesc plangand de durere.
Astazi am ramas singura ca a plecat sotul off sunt in borcanul de melancolie deja mi-e un dor de el de ma termina. Fiica-sa micuta asa de suparata ce a fost pe el ca pleaca ca nici nu a vrut sa miste vreun pic cand ne-am luat la revedere si apoi toata ziua ma bombardat cu picioarele. O sa se intoarca inainte sa nasc ..sper sa ajunga la timp.
AAA...vreiam sa va intreb..voi de ce ati facut analize la sange in fiecare luna va zis medicul? Eu nu am mai facut analize de la 12 saptamani nu am mai facut ca nu ma trimis medicul.
Fleur iubita mea hai spune ce a patit fata? Daca nu vrei sa zici pe forum da-mi un PM macar sa te descarci.
Va pop pe toate si ma retrag ca am iar limbarnita.

Beatrice 30 + cu Maya Elizabeta AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Bea, probabil ca la 31 de saptamani o sa am si eu 15 kg in plus.

26+

Mergi la inceput