Delfinasi jucausi de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 8

crissy77 spune:
CrisSN, eu voi continua sa ii dau vigantol pt ca locuim in zona de munte si vedem mai rar soarele. Dar da, se da numai in lunile cu R. O sa intrerupem de la jumatatea lui iunie+iulie- si reluam cand se raceste (probabil dupa a doua jumatate de august).
Am citit pe undeva ca doza de vigantol e inlocuita de 1 ora zbenguiala la soare.
B inca doarme. Asa se mai foieste seara... aseara aproape a prins-o ora 12. S-a trezit dimineata la 7, a baut lapticul si s-a mai jucat pana la 8 si de atunci tot doarme.

Mycya spune:
salutare!Sorina LA MULTI ANI!!! sa fii fericita, iubita si fie ca dorintele sa ti se indelineasca
Crispro ce dor de mare si soare mi-ai facut sunteti f frumosi
Adriana si voi sunteti f frumosi, asa imi place cand vad 2 mandre in poze
Andra in partea de jos are numai 2 incisivi centrali si 2 molari oare o fi normal? sus are incisivii centrali , laterali si 2 molari . zymafluor ii dau pana la 2 ani.
de maine in 2 saptamani imi iau zborul sunt asa de happy
am facut de-a bagaje de zici ca ma mut cu totul acasa

crissy77 spune:
Crisssssssss Doamne-ajuta!
Chiar ma intrebam dimineata de ce vrea tina sa renunte la tigari, ma mananca limba sa intreb dar tac
histamina, mi se pare enorm de mult zahar.

histamina spune:
cris2010,nu vad nimicuta in poza.
am pus mailpe mailul comun.dati un ochi acolo, o parere.sarutmana.

paula_m spune:
Cris, chiar zilele trecute ma gandeam la tine...felicitari!!! sa ai o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

crispro spune:
Cris, Felicitari, mami!!! Ma bucur pt a doua liniuta! Sa ai parte de o sarcina usoara si frumoasa!!!
Bravo, Tina pt lasatul de tigari! Inceputul e mai greu, primele zile deja au trecut!bravo!
Noi ne gandim sa mai mergem intr-o vacanta inainte de a incepe munca, dar chiar povesteam cu vasi ca nu va fi ca si asta, ca vom fi doar noi cu v. Nu mai stam sa lenevim cu orele, ca ne va tine v in priza. Dar poate o luam totusi pe socrela cu noi
Mycya, cred ca abia astepti sa ajungi acasa! Hai ca nu mai e mult! Cu dintii- nu cred ca e nimic anormal, ca nu e musai sa iasa ca la carte, intr-o anumita ordine.
Crissy, am vazut-o pe Elise! Ce bine ii sta in trupa de dans! E asa frumoasa si finuta! Bravo pt curaj! Iar Bea e asa poznasa, parca vad ca nu sta un pic locului, micul explorator!
Sa-l ajutam pe Alex

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Mamici am o surpriza pt voi ![]() ![]() |
nu pot sa credddd

FELICITARI

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Cris2010 spune:
Multumesc, fetelor.
Nici mie nu-mi vine (inca) sa cred! Am niste emotii, decand am facut testul sunt cu fluturi prin stomac
.
Marti merg la gine. Am zis sa va zic dupa, sa fie sigura treaba, dar nu m-am putut abtine
. Doamne-ajuta!

matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Mamici am o surpriza pt voi ![]() ![]() |