Delfinasi jucausi de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Criiiiiiisss, felicitari!!! (m-am bucurat cu zgomot s-a speriat mara ).
Hai ca vine si baietelul in odisee, ca pana acum, in afara de radu, sunt numai fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cris, mara are la fel. Incisivii 4 sus 4 jos, premolarii, si un coltisor de canin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Oana, da e prima oara cand sta 2 saptamani fara noi. Am mai lasat-o vara trecuta 2 saptamani dar am fost acolo de vineri la pranz pana duminica seara si nu ne-am dezlipit de ea. Si am mai fost cand avea ea 6 luni in Spania pt 10 zile, dar atunci era altceva, era m mica, nu comunica cu noi, plus nu mai avusesem vacanta de 1 an jumate….iar in concediu reusesti cat de cat sa te mai rupi.

Rubia, si noi suntem in aceeasi situatie cu olita!! Nici eu nu mai stiu ce sa fac.
Mi-a zis mama ca de aproape o saptamana face dimineata pipi la olita, dar asta doar in virtutea faptului ca a insistat mama si a pacalit-o cu 10 minute la desene….timp in care face si pipi. Eu nu cred ca e idea cea mai buna, daca o sa ne grabim dimineata si ea nu o sa mai vrea pe olita fara desene?

nici eu nu am testat-o pe L, ca stiu eu ca e de varsta ei…..in schimb bunicile si bona o lauda de mama focului, cea mai desteapta e dupa ele, si ce ma amuza ca eu le mai tachinez ca “tot tiganu isi lauda….” si ele aproape ca se supara, ca de ce zic asa, ca “copilul nostru” char e destept si deosebit.

Tina, success cu fumatul, hai ca poti, am incredere in tine!!

Adriana, tin pumnii sa iasa bine analizele. Am vazut si eu pozele, sunteti tare frumosi iar fetele..ce sa mai zic, te topesti dupa ele, aproape ca imi vine sa mai fac un copil cand v-am vazut.

Pasapoarte noi am facut pe N iorga, nu am stat mult.

Pilaful, da asa e cu constipatul, si noi folosim acum numai din ala integral pt orez sarbesc sau ardei/doveleci umpluti sau si in alte mancaruri. Alb am mai folosit f rar, doar pt ceva dulce gen budinca.

Pufescu, fetele, cam asta ziceam mai demult, ca e tare greu cand nu ai timp sau esti in deplasare mult timp, ca nu prea poti un regim strict

Denisa, ce intamplare cu parul….Doamne, bine ca a fost ok pana la urma, dar ce sperietura. Cu businesul cred ca ti s-ar potrivi f bine make up-ul, e pe stilul tau si il poti promova si f bine, asa frumoasa si aranjata cum esti tot timpul, vei fi o imagine buna a afacerii

Cristina, e tare frumos acolo la voi. Ce blond e V, mai ales in prima poza, in care nu I se vede fata…aproape ca am zis ca nu e el, asa blondut. Are un par superb!!!

Criss, chiar a fost o supriza!!!!!!! ce emotii m-au trecut cand am deschis poza, nu ma gandeam la asta, a fost asa faina senzatia! Felicitari, sa creasca mare samburelul si sa aiba mama bebe sanatos si cuminte!
Vigantol se zice sa dai pana la 2 ani, si apoi in lunile cu R. dar eu sunt o mama denaturata si uit destul de des.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

noi tot singurei, sambata mergem la un botez asa ca recuperarea copilului se va face deabia duminica. tot cu gandul la ea suntem, aseara am vb la tel, si asa frumos ne zicea :"mamatata, mamatata, mamatata - i faci?" si cand am intrebat-o ea ce a facut cu baba, mi-a raspuns "noiioiu mudait (adica s-a murdarit in noroi, ca cica asta e activit preferata, sa se bage in balti si sa dea cu batul prin noroi)". si apoi "papa mama tata" ca se plictiseste repede de vb la tel.

si de 3 zile lucrez la un cadou pt tata ca face 60 de ani, l-am numit "proiectul" meu, si aseara l-am terminat, sunt tare incantata. i-am facut o fotocarte, toate paginile sunt configurate de mine, cu poze vechi si pana in ziua de azi, in ordine cronoligica, pe diferite teme, evenimente, intamplari, cu diferite fundaluri in spate. ce sa zic, chinuiala mare sa gasesc pozele, sa le potrivesc, sa gasesc fundaluri, marimi....., sa aiba o simbolistica,dar zic eu ca merita, cred ca o sa iasa tare frumos.
uite asa mi-am mai luat gandul de la L, ca am lucrat la asta seara si m-am culcat pe la 1-2

o sa ii fac si larisei unul, dar la ea e mai usor.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Hellooo

Am intrat sa va salut repede si sa ma duc sa mi continui cartea

Babay, Cris2010

Crispro, ma bucur sa citesc ca te simti bine! am vazut pozele, sunteti toti frumosi, Vladut a crescut, iar tu arati minunat! Nu se vede ca ai magat si cu stanga si cu dreapta

Adriana, sa va fie de bine botezul! mi au placut tare mult pozele, nu am fost logata pe gmail ca sa comentez.
Poza in care sunteti toti 4 este superba. Merita loc de cinste

Oana, pe tine vroiam sa te intreb daca mai fumezi, dar am gasit raspunsul. BV!

Nu vreau sa va fac capul mare, dar acum am atata incredere in mine, ma simt stapana pe mine......si am doar 4 zile de cand nu mai fumez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Tina la mine nu a fost problema de dependenta ci de "ritual"...eram asa de debusolata ca nu stiam ce sa fac cu mainile cand ieseam cu prietenii la o terasa/bar
probabil ca de asta mai fumez cate o tigara din cand in cand cu fetele(3-4tigari/luna), cand beau un frappucino mareeeee cu frisca
de apucat nu ma mai re-apuc niciodata, zic eu

Oana si eu am stat ieri seara pana la ora 23 uitandu-ma prin poze...am vreo 15 rame pe care vreau sa le pun in hol pe perete si acum aleg poze....e fain sa te uiti asa prin albume, sa re-vezi evenimente si concedii...parca nu am avut timp de asa ceva de mult si acum imi re-descopar pozele

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Mamici am o surpriza pt voi.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Wooow!!!
Felicitari! ma bucur enorm pt voi! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Am crezut ca e vreun clip, am dat la min. Sonorul si cand vad poza ......zambesc!!!
Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mama crispro, ce chef de concediu imi faci! pare frumos acolo. Relaxare maxima in continuare!

crisssssss, felicitariiiiiiiiiiiiiiii! Sarcina usoara iti doresc!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Crisssssssss Doamne-ajuta!

Chiar ma intrebam dimineata de ce vrea tina sa renunte la tigari, ma mananca limba sa intreb dar tac

Intr adevar mai vreau si eu un bebe dar nu am lasat tigarile numai din cauza asta
Sunt multe motive:
Bani cheltuiti, aprox 600-700 lei/ luna (pt 2 persoane) urmeaza sa se lase si Cata dupa weekendul asta, vine sora mea de la Bucuresti si sta cu nepotelul meu pana Miercuri.....ce vroiam sa spun si unde am ajuns:))))

Tenul! Imi simt tenul obosit, iritat si incarcat, murdar. Indiferent cat de mult m as odihni, cate tratamente faciale as face parca tot nu i mai scot fata. Adica dau atatia bani pe creme de fata( mi le aduce fina din SUA) Ca sa mi afum fata

Sanatateaaaaa!!! E cel mai relevant argument!
Am refuzat sa ma gandesc la sanatate cat timp am fumat

Sper sa ma tina DD asa si sa Nu mai fumez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Cris felicitariiii!
Sarcina usoara si sa fie ceva doriti

Mergi la inceput