Delfinasi jucausi de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

au schimbat regilile la Eurovizion? parca tin minte ca tarile finantatoare se califica automat dar noi anul trecut am fost pe loc III, de ce am intrat in semi-finala?

poate e careva dintre voi interesata
Cazare 2 nopti 2 persoane HOTEL RECIF*** Neptun - la 134 RON(fundeal)
pacat ca noi stam atat de departe si nu ne permitem sa dau o fuga la mare doar pentru un weekend

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Si aici ploua, de dimineata. Dar mie imi place sa stau in pat si sa ascult ploaia :)

Denisa, bineinteles ca e o idee buna. Mai ales ca iti place, n-ai cum sa dai gres
Mie mi-ar placea o cuscra ca paula

Ce mancati azi? Mara de vreo 2-3 zile mananca putin. Dar n-an ce-i face. Un canin e putin iesit, altu sta sa iasa. E prima data cand face figuri la mancare din cauza dintilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cris2010, uite ca azi a fost mai rapida rodyka decat mine si a dat ea startul la urale.
Elise continua cu judo, se vad schimbari majore in comportamentul ei (de duminica merge cu bicicleta fara roti ajutatoare, asta da dovada de curaj!) si pe langa cursurile (gratuite) de judo, primeste bonus piscina (e un prg derulat de ministerul educatiei si sporturilor). Uneori se plange ca nu ar merge la judo (si-o mai fura cu centura la fund cand nu executa bine, pana azi nu mi-a zis; s-a scapat dimineata cand am tras-o de par in timp ce i-l prindeam, a zis ca a durut-o mai putin decat centura neagra; m-am facut si eu ca nu m-am prins, dar o s-o descos cand prind momentul). Dar nu renunta la judo pt ca astfel ar pierde si piscina. Miercurea trecuta si-a sclintit piciorul, sambata au avut concurs de dansuri, duminca asta iarasi mergem la concurs, faza judeteana (se tine la Mall la Sv si inca o mai doare.

carla, go for it, mami! Daca nu o sa iasa bani, macar faci ceva pt sulfetelul tau.

crispro, bravo, mami! Ia si-ti incarca bine bateriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Sorina, la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Buburuza mica... mai greu cu vorbitul. Sapt. trecuta i-a spart inca un canin, a fost jale mare, imi venea sa plang si eu cu ea. Acum iar sta cu amandoua mainile in gura, mai tb sa-i sparga si ultimul canin si mai avem inca 4 maselute si gata la capitolul dinti. Cand se trezeste dimineata face prezenta, striga tot neamu' si eu ii explic care-unde e, o striga continuu pe Elise iar cand vine de la camin e numai dupa fundul ei. In rest... prostioare la greu, ar sta numai pe afara, trebuie sa stau cu usile incuiate ca altfel o zbugheste fara sa ma anunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crispro, mi-ai inseninat ziua cu pozele. Ce i-au crescut buclele lui Vlad si e foarte serios in poze.
In Bucuresti de o saptamna e ca in Lacustra de Bacovia. Alice si mie imi place sa aud ploaia din pat, sub plapuma.

Crissy, wow, ce program incarcat are Elise. Succes la concurs!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Crissy, ce figura e Bea.
Si SN e fascinata de Antonia, verisoara ei mai mare. Peste tot e dupa ea...
Apropo de usi... o usa de la maica-mea ce da in curtea din spate e inchisa cu zavorul. A invatat sa-l deschida. Mama a pus un lacat in zavor, fara sa-l incuie. A invatat sa scoata si lactul. Acum il si incuie ca sa nu mai iasa afara. Ramane de vazut daca invata sa-l si descuie.

Mergi la inceput

SN e in urma cu dintii: incisivii, doar un canin jos si premolarii, atat. Nu cred ca o sa aiba dantura completa la doi ani...

Fetelor, voi mai dati vigantol??? De la voi am auzit ca in lunile fara R, nu se mai da. Cand am fost la pediatru, am uitat s-o intreb ce fac cu vigantolul pe perioada verii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam fetele!m-ati trezit!sarutmna!

ei, cum vi se pare?
Prajitura cu iaurt
un pahar de 400 grame iaurt, 4 oua,in acelasi pahar masori 2 pahare zahar, amesteci, 2 pahare faina, un plic praf de copt, un plic zahar vanilat, 1/3 spre 1/2 pahar ulei, torni usor, ameseteci, bagi in tava, pui visine din compot, 35 min cuptor(vroificaci cu scobitoarea) si o sa se linga pe degete.

avem 2 canini!

ce parere aveti de meniul de la cresa strumfului?

Mergi la inceput

Mamici am o surpriza pt voi.

Mergi la inceput