Delfinasi jucausi de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 6
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
La multi ani, Sorina! Muklta sanatate si numai impliniri!
Crissy, noroc cu tine ca ne spui cine e aniversatul zilei. Ce mai fac fetele? Tot vroiam sa te intreb de Elise, cum merge cu judo (parca asa am retinut)?
Bravo Tina!
Rody, multumim de cafea!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
crispro spune:
Adriana, arati asa bine!!! Unde te plangi ca esti multa? esti frumoasa de numa! Si fetele- 2 printese! Asa de scumpe amandoua!
La multi ani , Sorina! Cu sanatate, multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
Denisa, tu esti foarte ambitioasa si creativa, reusesti sa faci cu succes ce iti propui, mai ales daca esti si pasionata de asta (cel putin din ce te cunosc eu, asa e). De asta cred ca vei reusi cu make-up-ul, daca iti si place. Plus ca femeile se aranjeaza de cand lumea si se vor aranja si de aici inainte. Asa ca go for it! Succes!
Hai ca am reusit sa pun si eu niste poze aici
V e super incantat de maica-mea. Cand se trezeste o striga, cand o vede ma lasa pe mine si merge la ea. Drept e ca se joaca mama cu el non-stop, eu ma relaxez MAXIM!!! CE BINE E!!!
Sanatate lui Sasha si Biancai! Cum sunt azi?
Sa-l ajutam pe Alex
Cris2010 spune:
Denisa, si eu cred ca treaba cu make-up o sa mearga mai bine. Iti recomand un blog, nu e strict de make-up, dar tot de domeniu 'beauty' tine 'pasagera . ro'. Eu tot citesc de cateva zile si mi se par sfaturi foarte pertinente si documentate corespunzator. Succes!
histamina spune:
La multi ani sorina goga!
sa fii iubita si sanatoasa!
denisa, verifica-ti colesterolul.e f important.am mai spus, in lipsa unui aport de grasime din exterior, organismul isi fabrica prin ficat singura grasime pe car eo stie fabrica:colesterolul! multi vegani au un colesterol imens, din cauza reactiei firesti,de conservare-aparare a organismului.asta pt ca regimul vegan se practica de generatii in.......Tibet, India.
aici,genetic,organismul tau cere altceva.
cu centru de infrumusetare faci bani!
pe partea alimentara ma batea si pe mine gandul sa imi deschid ceva boi-eco sau sa scriu ,asa cum imi spun prietenii,o carte d ebucate hipoalergene sau pt cei cu diferite intolerante alimentare.
nu stiu ce sa zic...........
veste mare:strumf a papat ieri ,la cresa,doua feluri de mancare.
meniu azi:
8-8.30cereale cu laptic/ceai, tartine cu unt si gem
12-12.30 supita de rosii, chiftelute de vita+pui la cuptor cu piure din cartofi
10.30 gustare fruct
16.30 gustare gris cu lapte
Cris2010 spune:
Pufescu, stii cumva cum se numeste firma cu laptele de capra? Am gasit si eu pe langa mine, dar este semipasteurizat zic cei de la firma. Adica laptele e tratat la 40 de grade. Este ambalat in sticel de plastic, nu tetra pak. Ce parere ai, o fi mai bun decat cel pasteurizat???
paula_m spune:
Neata
Adriana, ce fete frumoase ai!! Cu tine seamana...si tu arati f bine.
Cristina, la pozele tale refuz sa ma uit . Ma uit dupa ce vin si eu de la mare.... Glumesc, bineinteles...m-am uitat ,asa, cu un ochi, sa nu vad prea mult soare si nisip ca ma apuca plansul...sunteti frumosi, dar mi-au sarit in ochi adidasii lui Vladut, aia rosii...f frumosi. Sa aveti distractie placuta in continuare!!
Nina, bravo!!!! Primele 2 zile sunt mai grele!!! Cum mai e cu bona?
Denisa, si mie mi se pare riscanta o afacere cu mancare vegana. E un trend, dar inca nu are multi sustinatori. Si mai ales pt copii, in nici un caz. Sincer, daca mi-as deschide o afacere, ar fi ceva legat de copii...pt ca mi-am dat seama ca intr-o familie cu copii, 80% din cheltuieli sunt legate de copii
La multi ani Sorina
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
baby78 spune:
La multi ani, Sorina! Sa ai parte de tot ce iti doresti!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
27+
histamina spune:
la Auchan Titan e un automat cu lapte de cpara crut.4,5 lei/litru.iau de acolo si-s f multumita.
aseara am fost ca un tzunami.
in viata mea nu am facut atat de urat.adica nici nu stiam ca pot face asa.m-am dus sa vad cardul cat maia re si am vazut ca e gol,gol peste tot.
imi venea sa urlu.de unde sa scot?am tipat la sot.evident ca m-am descarcat.
stiu ca are gura mare si ca nu a fost agreeat la ultimul loc de munca din aceasta caza,dar cand ai un copil mai inveti si sa taci.
si eu am obosit sa fac bani din piatra seaca,sa am unul,doua joburi.
nu stiu,sincer,ce sa fac.
urasc ideea de a da din nou telefoane sa cer imprumut,pt ca nu am ce face.nu inteleg unde am gresit,pt ca muncesc,am adus mereu banii cei mai multi in casa.
nu stiu.am fugit de faza cu imprumutul pt ca mama se imprumuta mereu in copilarie.de asta muncec de la 16 ani.de 3 ani,de cand sotul o duce rau cu jobul si nu pricepe sa taca, tot mai rau o ducem cu banii.fara concedii,cu benzina doar pt a duce strumful la cresa.
singura ma descur f bine.nu inteleg ce as mai putea face.
cred ca am luat-o razna.
baby78 spune:
Cristina ce frumos este acolo!!!!!! Si voi sunteti asa de relaxati si fericiti Bravo mami!!!!! Va prieste concediul! Sa aveti parte in continuare de vreme buna si de momente frumoase
Adriana sunteti tare frumosi! Sunteti frumosi si impliniti
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
27+
ooana spune:
Sorina La Multi Ani, sa fi fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti tu!
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Citesc " in sfarsit nefumator" de Allen Carr, e plictisitoare la inceput dar merita citita Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
si eu am inceput-o dar nu am mai terminat-o niciodata m-am lasat de fumat cand am ramas gravida...acum mai fumez din cand in cand cate o tigara la o sueta cu fetele...dar atat, nu simt nevoia de a fuma asa cum era inainte...
e frumoasa viata de ne-fumator
Cristina se vede ca va simtiti foarte bine!!!
am vazut si poze de la botezul Nataliei
ieri a plouat intr-un hal, ca am ajuns ciuciulete acasa...desi masina o parcasem aproape si aveam si umbrela, imi erau pantalonii uzi pana la genunchi
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip