Delfinasi jucausi de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

daca tot intru rar, macar va servesc cu o buna. E vreme urata pe la noi, pacat ca sunt "Zilele Clujului" ca nu prea iti vine sa iesi la bere

Noi suntem tot mai activi si dormim tot mai putin. In ultima saptamana Victor a dormit maxim 11 ore din 24, in timp ce inainte dormea cam 13. Mai sunt delfinasi sa doarma asa putin? Nu stiu daca e normal sau e din cauza ultimilor molari care se pare ca-l chinuie rau. Doi au iesit deja partial, cei de jos, abia astept sa bifam si capitolul asta. In rest e un scump si jumatate, si un mamos fara pereche Ajunge in sfarsit la clanata de la usa si cand se trezeste nu ma mai striga din pat, ci iese din camera si ma cauta Nici seara nu mai vrea sa adoarma fara mine, imi spune "domi ici" - adica sa ma culc langa el, si imi da ori obrajorii ori manutele la pupacit si zice "pup" Of, am asa o strangere de inima ca se termina azi-maine perioada asta de stat non-stop impreuna.

Crispro ce ma bucur ca va prieste concediul, pacat ca se termina in curand Foarte frumoase pozele

Adriana ce frumosi sunteti in poze, sunt minunate fetele tale

Cris2010 felicitari pentru minunata surpriza. Si eu am banuit imediat despre ce e vorba!

Sorina iti spun cu intarziere "La Multi Ani" si ma bucur ca e bine micuta. Sper sa se rezolve usor si problemele tale.

Crissteo

Ochidut si eu vreau sa-i iau lui V de ziua lui tricicleta Kettler. Are un prieten de-al lui din parc una si mi se pare solida, in plus imi pace ca are rotile din cauciuc. Baietelul e micut (statura si kg), nu stie pedala, dar mi s-a parut ca e usor manevrabila de catre adulti..e drept insa ca n-am incercat. Am vazut pe amazon si www.amazon.co.uk/Simba-Smoby-444215-Be-Fun-Trike/dp/B001EWE202/ref=pd_sim_k_h_b_cs_1" target="_blank">asta foarte asemanatoare cu Kettler dar are in plus si centura.

Rodi ma bucur ca aveti un week-end mai relaxant si va doresc succes la operatiunea "fara pampers" Abia astept sa ne zici si noua cum merge.

Va pup, dragi mamici, s-aveti un week-end minunat!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Fetele din cluj, n-ati fost ieri sa io vedeti pe Gog cum sta in gheata? :))

Ieri i-am facut marei carne de vita cu piure de legume. A mancat muuuulta carne dar piure deloc. A vazut castronul cu capsune pe masa si asta a fost garnitura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, multumim de cafea. Si v doarme cam 11 ore din 24. Vreo 2 sapt a dormit 9-10 ore noaptea.si o ora juma la amiaza. Apoi o sapt cu 13 ore din 24, si acum am revenit la 11, maaaxim 12 ore de somn total. Desi poate ar tb sa doarma mai mult, avand in vedere ca toata ziua se zbenguie, sta in apa, ne plimbam pe plaja. Nu am folosit deloc carucior ( ca acasa mai statea 30-60 min in carucior), dar aici se misca non stop si tot nu doarme mai mult. M-am obisnuit, ca asta e ritmul lui :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Mamici am o surpriza pt voi.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Bravo mami!!FELICITARI!!!!!!!!!si sarcina usoara!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ilinca, noi avem tricicleta de la Kettler de care zicea Racusor, i-am luat-o lui Teo la 2 ani. A mers foarte putin pe ea, la 2 ani era mic, nu ajungea la pedale, nu are centura de protectie, nu are schimbarea directieI roTilor din maner si cand era curba sau urcam trotoarul, trebuie sa-l tin pe Teo sa nu se rastoarne. Dar e solida, are roti de cauciuc si cred ca o sa mai tina multe generatii, dar eu regret ca nu i-am luat una din aia colorata si tiuitore, pe alea le calarea tot timpul in parc. Am incercat si eu dar dupa ce i-am cumparat-o pe cea de la Kettle. Pe cele colorate, nu stiu marci, sunt multe prin parc, poti coti din maner, au scaun de protectie, muzica, colorate. Asa am zis si eu, sa nu fie de bebelusi, dar lui Teo mereu i-au placut celelalte. Eu zic sa incercati in parc, sa plimbati copilul cu o tricicleta, urcat o bordura, luat o curba, lasat copilul sa vedeti la care trage, sa nu patiti ca noi. Teo abia la 3 ani a mers cu ea, si atunci putin, ca deja ii placeau bicicletele de copii mari, nu mai vroia cu u tricicleta in parc.

Mergi la inceput

Fete dragi va multumesc de raspunsuri si de sustinere cu privire la job. Cred ca in curand voi face cursurile si ma apuc de lucru.

Pufescu,da am inteles acum,multumesc de lamurire. Faza cu socializarea si discutiile de nutritie ma cam zapacesc ca nu am chef sa tot vb de asta cu toata lumea,ca ei ma intreaba nu deschid eu discutia,dar nah....

Tina bafta multa!si eu mai trag o tigara cand simt ca cedez psihic sau cand mai ies in oras(max 10pe luna dar oricum).Desi ma simteam atat de mandra pe mine cand m-am lasat acum 3 ani,acum parca ma simt iar aiurea ca mai calc stramb,mai ales in contextul in care sustin mancarea bio,veganismul si santatatea,nu prea sa pupa una cu alta.

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

hello

noi azi am fost la Sky is not the limit...ne-a placut tare mult iar Matei a fost fascinat de-a dreptul

am intrat sa va urez un weekend placut!
fug sa fac lasagna cu carne de pui sunt curioasa daca va manca Matei

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Iuliana, Gabriela , saru'mana pentru recomandari. De dr. Ursuleanu stiam ca e orelist pediatru, e cel care vine la Homeomed in Cta 1 data pe saptamana, nu?

Azi am inceput ziua prost, la 5.30 dimineata, cand m-am trezit cu un miros in camera de-ti cadea nasul...facuse Raducu kk...moale, desigur. Acum sunt sigura ca e vina mea, eu "l-am stricat" iarasi. Nu atat de la zaharul pus in macaroanele cu branza, cat de la faptul ca am pus si putin LV . M-am gandit ca daca e gatit cu paste si branza nu ar fi atat de nociv, dar uite ca a fost .
Acum iarasi ne chinuim cateva zile pana ajungem la "normal".

Si ca sa fie dimineata total ratata, mi-a venit mie ideea sa-i dau in loc de LP in canuta LP cu cereale de orez, dar cu lingurita. MAaaaaare grseala. Nu l-a vrut si nu a mai vrut nici LP-ul lichid dupa aceea. O ora ne-am chinuit sa-l facem sa bea lapticul.

Ma gandesc aproape anxioasa la masa de pranz

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Offf, Puiutz. Noi am fost 2-3 sapt cu scaun moale si groaznic mirositor si tare greu am ajuns la scaun normal. Te cred ca mesele is un chin, pt amandoi! Afine ii mai dai?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Crispro nu am vazut pozele de la mare!unde sunteti al turci?sa va fie de bine concediul!ca aud ca va simtiti tare bine oricum!nici nu se putea altfel.

Adriaa sunteti atat de frumosi !ce brunetele superbe ai!!!!iar tu arati f bine mami!

Sorina ma bucur ca e bine bebelina,f frumos nume i-ai pus!

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput