Delfinasi jucausi de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Racusor, voi aveti trcicleta Kettler parca imi aduc aminte, nu? De care e mai exact si cum e, o folositi? Ca eu nu stiu ce sa ii iau, cred ca astea sunt putin mari dar celelalte smart trike vor fi f curand mici pt ea

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

avem dar sta pe balcon momentan nu reuseste sa dea la pedale si e complicat sa o manuiesti tu. nici nu are centuri, nu aveau cand am cumparat.

asa ca mai asteptam putin pana o folosim.

nu am ales Smart Trike ca el face imediat 2 ani si mi s-a parut ca Smart Trike e pentru usurinta parintilor sau pentru copiii care nu vor sa stea in carut si ca nu se mai merita la varsta asta....si se obisnuieste asa , sa fie purtat...asa ca o sa mearga cu ea cand o sa fie pregatit. Andrei e multumit ca are tricicleta acasa

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, foarte bine te/ai descurcat cu rezumatul.

Pe v l-au piscat tantarii, I s-au umflat muscaturile cam urat. Si iar e cu ochii rosii, se freaca mereu la ei. Exact asa a patit si anul trecut, in primvara/vara- se freca tare, de nu stiam care varianta e: are ochii rosii de la atata frecat sau are ceva la ochi ce il deranjeaza si de aia se freaca. Zicea dr ca e posibil de la nisip sau alergie la ceva. Am folosit servetele iridium- o sa il dau acasa

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fetele din Constanta - stiti vreun medic ORL bun? Eventual la cabinet privat. De vreo 3 ani tot sunt ragusita... s-a declansat dupa o raceala urata si asa am ramas.

Nu vreau sa o mai las, musai sa merg la orelist, dar la care?

Va raman recunoscatoare daca imi puteti recomanda un medic bun

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ghiciti o veste buna . azi am ajuns acasa la 13.30!! nu ne venea sa credem cand s-a jurat ca la ora la care terminam plecam acasa! Florin a ramas inca 2 ore, cand a venit eu adormisem cu Isa in pat . si suntem liberi pana luni

am ajuns acasa si am facut un dus rapid, am mers la scoala dupa Maria si apoi direct la gradi. cand i-a spus educatoarea Isabelei sa se uite cine a venit, a fugit la gratii (e spatiu deschis) si i-a zambit Mariei, abia apoi a realizat ca is si eu si a inceput sa sara in sus si sa strige... mamiiii!! (de 2 zile ma striga mami, nu mama, o aude pe Maria si acum si ea zice la fel ). a fugit la usa si invartea cheile sa deschida sa vina la mine. abia astept ziua de luni cand incepe operatiunea fara pampers la gradi, i-am luat ieri 10 perechi de chilotei (aseara mi-am facut de cap 2 ore eu cu Isa in Kiabi, pana la ora inchiderii ), asa ca... suntem gata de atac!

am masurat si eu PC: 49 cm ies, poate ceva in minus ca are parul valvoi. dar are si 90 inaltime. de kile nu mai zic nimic . doar de ale mele: 52

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ioi Rodi! Ar trebui sa fie normal sa iesi vinerea la o ora decenta si sa fii libera panea luni. La voi e motiv de sarbatoare... si vlad zice mami si tati, asa ne place.

Atata e de figura, ioi, suntem indragostiti de el. Cand vede o pasare zice "pipi dau ou?- asa zice la pasari- pipi. Asa e de scump. Toata ziua ne minunam de el, suntem noi ca 2 copii cu gura cascata la ce face/zice vlad

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Fetele din Constanta - stiti vreun medic ORL bun? Eventual la cabinet privat. De vreo 3 ani tot sunt ragusita... s-a declansat dupa o raceala urata si asa am ramas.

12.08.2010

Doctorul Loghin. Adresa: Constanta, Str Dispensarului, 8
Reper: COMPLEX CIRESICA
Tel: 0241 640 649 sau 0744 500 272

Program
LUNI: 14:00-18:00
MARTI: 14:00-18:00
MIERCURI:08:00-12:00
JOI: 14:00-18:00
VINERI: 08:00-12:00
SAMBATA: 08:00-12:00

uite aici http://www.webclinic.ro/loghin

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

iar m-a apucat noaptea pe aici.
Cristina, daaaa..si noi ne minunam de ei de numa!

e binisor Mihai cu cresa. In prima sapt a fost f bine, dar a mers doar pana la amiaza. la ora 1 il ducea sotul acasa.

apoi l-am lasat si la somn, ca nu putem sa plecam mereu ori el ori eu la ora 1 de la serviciu. am facut un efort 5 zile. (eu stateam cu el pana pe la 9 jumate-10).

in prima saptamana cu somn..l-am cam lasat plangand dimineata... dar plangea doar cd plecam, nu cd intram in curtea gradinitei sau in cladire. a doua saptamana cu somn, cam la fel, parca totusi se linistea mai repede dimineata. dimineata il las in grupa lui Stefan. atat e de simpatic cum se baga si el cu cei mari acolo, se uita pe carti, sta jos cu ei, in cerc, e atent, se joaca cu masinile.
e f entuziasmat cd picteaza sau fac plastilina ( eu nu am facut cu ei acasa, de lene). intr-o zi l-am gasit cocotat pe o masuta, topaia, era fericire maxima pe el).
este acum mai plangacios dupa-amiaza, dar din experienta lui Stefan stiu ca e normal, isi descarca toate necazurile lui de bb care sta atat de multe ora fara noi- 9..
ce sa facem.
astept si eu concediul, cu nerabdare. sapt. viit. voi afla daca voi avea concediu in august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

12.08.2010

Doctorul Loghin. Adresa: Constanta, Str Dispensarului, 8
Reper: COMPLEX CIRESICA
Tel: 0241 640 649 sau 0744 500 272

Program
LUNI: 14:00-18:00
MARTI: 14:00-18:00
MIERCURI:08:00-12:00
JOI: 14:00-18:00
VINERI: 08:00-12:00
SAMBATA: 08:00-12:00

uite aici http://www.webclinic.ro/loghin

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
27+

Puiutz,vezi ca dr Ursuleanu merge si in Cta o data pe saptamana pentru consultatii, nu stiu daca el consulta si adulti, dar te poti interesa. E foarte cautat.

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Adriana, mara aseara zicea "pulile" adica puiule. Deci nu sunten departe :)) e asa capoasa ca nu repeta nimic dupa mine

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Hello fetele!

Al neu e cu :nana,nana pupu mama (adica naninani puiu mamii)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bianca are 46.5 cam asa perimetrul cranian, inaltime 87 aprox. (avea motz cand a masurat-o dr la perete si era si incaltata)

Rody - e tare haioasa cu "mami". Mai nou imi spune "mamica", mor de ras

We placut dragelor, sa aveti vreme buna!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput