Delfinasi jucausi de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 15
puiutz_mic spune:
I-am masurat si eu capul lui Radu al meu, tot 48cm are si el. In schimb inaltimea e tot pe acolo, 80, maxim 81 . La 1,5 ani avea inaltime 78 cm. Deci in aproape 4 luni nu a luat decat 2 cm, maxim 3
Fete, oare carnea tocata gatita la cuptor (vreau sa-i fac un drob de pipet de pui) o fi greu de digerat? Ma gandesc ca poate cea prajita ar fi mai greu digerabila
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
pufescu spune:
da, e greu digerabila. Fa-i drob de legume cu putina urda si ou in loc de carne. Ai incercat cu pudra de roscove?
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic I-am masurat si eu capul lui Radu al meu, tot 48cm are si el. In schimb inaltimea e tot pe acolo, 80, maxim 81 . La 1,5 ani avea inaltime 78 cm. Deci in aproape 4 luni nu a luat decat 2 cm, maxim 3 Fete, oare carnea tocata gatita la cuptor (vreau sa-i fac un drob de pipet de pui) o fi greu de digerat? Ma gandesc ca poate cea prajita ar fi mai greu digerabila Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
aveti un diagnostic?
e destul de grea carnita, poate ar fi bine sa o fierbi inainte sa o pui in cuptor!
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu da, e greu digerabila. Fa-i drob de legume cu putina urda si ou in loc de carne. Ai incercat cu pudra de roscove? mami de Raducu, 10 august 2010 |
i-am dat cereale cu orez si roscove, de la nestle. Ce sa zic, a avut o perioada mai buna, facea kk partial normal partial pastos, moment in care am inceput sa ii mai reintroduc alte legume: ardei gras, ceapa si verdeata, desigur fierte. Ei, cand am ajuns la cartof iarasi a facut moale...apoi i-am mai facut si macaroane cu branza in care am pus ceva zahar si a facut moale de tot... acum o luam de la capat, sa vedem in cate zile se reface, macar sa ajungem la pastos sau semi-tare. In curand se fac 6 luni de la inceperea regimului...
12.08.2010
sorina_goga spune:
Sar'mana fetele de urari! Nu v-am multumit ieri ca am fost pe drumuri, la 22 am ajuns la Iasi. Azi la fel, acum vs scriu de pe tel cat stau intr-o parcare. Am fost azi la eco, avem 1200g! Am crescut foarte bine. EU se pare ca as avea niste pb cu bila si ficatul. Trebuie sa fac niste analize si eco dar macar fata e nine. Va pup si Inca odata mersic de urari!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +28 Elena
puiutz_mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
aveti un diagnostic? e destul de grea carnita, poate ar fi bine sa o fierbi inainte sa o pui in cuptor! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Anca...nu am un diagnostic clar dupa parerea mea. Ar fi dupa unii colon iritabil, dupa altii diareea primilor pasi, adica orice ii dai copilului sa manance tot nu va face normal, pana ajunge la o anumita maturizare a colonului, undeva in jurul varstei de 3 ani sau chiar mai tarziu...
eu ma intreb in ce masura l-ar afecta daca i-as da mancare normala, completa, cu fructe crude...adica ar avea oare probleme mai tarziu, ca adult? ce fac? tin copilul fara cruditati pana la 3-4-5 ani?
12.08.2010
puiutz_mic spune:
Pufescu, Anca, saru'mana de sfaturi! Pai urda nu am in casa acum...dar branza de vaci dulce n-o fi buna? Dar combinatia branza-legume nu i-a placut niciodata.
Sau sa-i fierb carnea mai intai si apoi sa o toc si sa o pun la cuptor.
I-am mai dat dovlecel umplut, deci cu carne tocata si fiarta si nu a avut probleme, adica facea kk ca de obicei, nici mai bine, nici mai rau.
12.08.2010
anca_vlad spune:
drobul in fac cu carne fiarta de obicei!
la ce se pricepe pufescu eu nu ma pricep, citesc ce scrie ea si invat!
anca_vlad spune:
Sorina vesti bune bravo, sarcina usoara in contiunare si bb-lina sanatoasa si la termen!
Acu nu sunt subiectiva dar i-ai pus nume frumos bb-linei Elena!
crispro spune:
V are 48-48.5 cm cc. Crissy, pai e bine Bea, ca e mai slabuta un pic decat alti delfinasi. Ar fi de culmea sa aiba 10 kile si circumferinta unui copil de 13 kile, nu? Asa ca e bine, se mentine frumoasa si perfecta.
Sa-l ajutam pe Alex