Delfinasi jucausi de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

salutare

fac si eu prezenta...

Am vazut niste poze minunate cu Adriana si familia frumoasa , cu Cris si Vladut in concediu

felicitari Cris!!! sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatos / sanatoasa!!!!

Sorina la multi ani pentru ieri! am scris si pe FB, aici nu am apucat sa intru...

Tina felicitari pentru curaj si perseverenta!!

Kata te mai asteptam la povesti, sa ne mai pui poze cu voi!!

circumferinta cred ca 49.5, dar mai verific acasa

dinti caninii au coltii iesiti, nu stiu daca maselutele din spate sunt sau nu...zilele astea baga tot in gura...deci il deranjeaza ceva pe acolo.

de papat cand aude de cirese si capsuni vine in fuga la bucatarie ar manca cu amandoua mainile!!!

sa va zic ca eu ma bucur de vremea asta? inainte uram ploaia, dar de cand cu caldurile astea in Bucuresti , prefer sa ploua si sa fie urat, decat sa suport caldurile alea...cred ca trebuie sa ma mut in alta tara, ca eu nu ma mai deprim la ploi

noi suntem in cautari de cadou pentru Andrei, vreau sa ii iau ceva frumos sa il impresioneze...habar nu am ce! si vreau sa facem niste poze profi, dar nu stiu cand , asa ca tot aman anul trecut am zis ca mergem, am rezervat, si tot nu am ajuns....

si cu concediul suntem in plop, vai de fundu' nostru

cum zicea si Ochidut delfinasii cresc...Andrei vorbeste tot mai corect pe zi ce trece. e tare simpatic! numara pana la 10 (desi uneori dupa 5 urmeaza direct 9 ) ii place sa ii spun cantecele sau poezii, dar nu vrea sa repete decat finalul si desenele lui au inceput sa capate o oarecare forma....adica acum reuseste sa faca un cerc daca asa isi propune, sau un balon, sau un 9 ca stie el ca e cerc cu codita si ii place mult...si cea mai mare distractie e acum sa ne jucam cu lego si sa facem diferite litere / cifre...adica il facem pe O , apoi el scoate anumite piese si transformam in 8, in A, in E,F...el ma intreaba ce e si eu trebuie sa ii spun ca e A schiop , ca e E (aici avem divergente, eu il vad E, el il vede 3) dar stam jumate de ora pe seara cu asta!

dar in rest nu e asa de nazdravan, el e un copil mai linistit, si cand vrea si mai ascultator mai ascultator cu altii decat cu mami si tati seara de cum ajung acasa avem program de jucat la apa, ar sta cu orele...pana e ud din cap pana in picioare daca trebuie sa ii fac de mancare e si mai palpitant, ca face si el in chiuveta ce fac eu ...bate cu telul, spala vasele (de plastic) , tot

si nu e asa de dornic de iesit afara, el s-ar juca in casa...desi nu se uita la TV, el vrea la creioanele si la lego lui....

si ne pregatim...usor, usor, sa sarbatorim 2 anisori!

gata,ma opresc aici, ca mi-o fur, ca intru rar, si cand intru va impoi capul cu prostii

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

bai deci voi ma omorati cu copilasii vostrii! cate stiu sa faca! Si eu eram asa mandra de Rebe ca imi spune "Tica-tica-tica papa mau-mau" (in traducere" tica-tica-tica a mancat pisica toata mancarica")

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Racusor, voi aveti trcicleta Kettler parca imi aduc aminte, nu? De care e mai exact si cum e, o folositi? Ca eu nu stiu ce sa ii iau, cred ca astea sunt putin mari dar celelalte smart trike vor fi f curand mici pt ea

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, mara aseara zicea "pulile" adica puiule. Deci nu sunten departe :)) e asa capoasa ca nu repeta nimic dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

de ce vreti voi sa vorbeasca corect!? mie imi sunt asa dragi cand stalcesc cuvintele, ma gandesc ca au timp sa vorbeasca corect....Maria e asa simpatica cand canta si in loc de dragul mami puisor spune "cotu mami pusor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

si mie imi place cand stalcesc cuvintele, sunt asa de dulci!
Stefi repeta numai dupa Radu, dupa noi nu vrea. Nu suntem inca la format propozitii, dar eu zic ca stie destule cuvinte, chiar daca e departe de unii delfinasi. Face asocieri de cuvinte numai la formulele de salut : "muna munica"(buna bunica), "pa Dadu" (pa Radu) etc.

Mergi la inceput

nici Maria nu face propozitii, la fel doar asocieri de cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

circumferinta 46

Cris2010, o fi diferit la laptele de capra? Mie nu mi s-a intamplat sa se branzeasca laptele la fiert, chiar si tinut mai multe zile in frigider. Se branzeste laptele care e tinut prea mult la cald. Smantana se aduna intotdeauna sus, cel mai bine se vede dupa ce sta cateva ore la frigider (eu o scot-presez usor sticla- inainte de a fierbe laptele ca Elise nu suporta spuma care se formeaza de la ea, o las sa se acreasca si apoi fac unt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ah da si mie imi place si le notez pe toate in agenda :) tot Dadu ii zice si ea lui radu, e asa dulce.
Zice si propozitii si cuvintele pe care nu le stie le inlocuieste cu sunete sau semne
Nu mi-a placut perioada cand nu stia sa se faca inteleasa si tipa. Aia nu mi-a placut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

circumferinta 46

Cris2010, o fi diferit la laptele de capra? Mie nu mi s-a intamplat sa se branzeasca laptele la fiert, chiar si tinut mai multe zile in frigider. Se branzeste laptele care e tinut prea mult la cald. Smantana se aduna intotdeauna sus, cel mai bine se vede dupa ce sta cateva ore la frigider (eu o scot-presez usor sticla- inainte de a fierbe laptele ca Elise nu suporta spuma care se formeaza de la ea, o las sa se acreasca si apoi fac unt).

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy cred ca nu ai de ce sa fi suparata Bea inca nu a recuperat prematuritatea de la nastere! Sunt copii care o recupereaza mai repede si alti au alt ritm poate mai lent, vlad e nascut la 34s ceea ce nu e chiar asa de prematur fapt pt asta ne-au trebuit cam 2 ani sa recuperam cele 6 saptamani lipsa de la nastere!

Mergi la inceput