Delfinasi jucausi de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata!

CRIS FELICITARIIIIIIIIIIIIII sa de DD sa se prinda bine sa stea acolo si sarcina usoara si bb sanatos! ma gandeam eu ca trebuie sa dea roade efortul vostru!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Neata!

Of, urata vreme.

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

Numaram banii! Copii nu mai facem! Multam de cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata!

Cris2010 Felicitari !!! sa fie intr-n ceas bun si sa ai o sarcina usoara si la termen

Alice eu nu am mai masuat-o de muulltt timp pe Andra. in august avem U7 si atunci voi afla si cat e de capoasa

la noi e o vreme superba!!! am chef de iesit de dimineata dar mai am de facut una alta prin casa (una din ele citit de pe forum ) si apoi ne pregatim si de joaca.

sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

unde unde e vremea frumoasa!
venim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

E! am pus si eu pozele in care nu se vad asa rau kg.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fete dragi! Va servesc cu un martini rece langa piscina. e caaaasld de mor, m/am prajit la soare. Ne place, place, place. E prima data cand venim la turci, si mai ales la o vacanta all inclusive, dat chiar se merita. Ii dau rapid papa lui v, nu are de asteptat. Am prins vreme f buna. Si e prima vacanta din viata mea in care nu am deschis deloc tv. Ca seara, dupa ce il culc pe v, noi mai iesim, el ramane cu mama.

Naspa ca e vremea asa urata in tara, pe cand s-au obisnuit piticii cu stat mult pe afara, acum iar se plictisesc prin casa.

Victo, cum e Mihai la gradi? S-a acomodat? A inceput sa doarma acolo la amiaza?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

neata

E! am pus si eu pozele in care nu se vad asa rau kg.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Daaa, sa stii ca si eu am vrut sa iti zic ca arati bine. Era o poza cu tine la botez si se vedea piciorul asa frumos din fusta aia, imediat m-am gandit ca uite domnule ca arata f bine, degeaba se plange ea ca ii atarna suncile iar picioarele mele sunt mai urate

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Kataaaa, imi e dor de tine si de tribul tau!!!
Poate acum in vacanta mai pauci sa intrii pe la noi. Ce tratament "regal" si-a aplicat bona, lasa ca vine zen acuma
Nu e aici maestra in rezumate, e in concediu. nu stiu ce sa iti zicem, decat ca avem niste delfinasi minunati!!!!!!! Unii sunt mai nazdravani - ca Victor a lui Bumblee care mereu isi mai face un cucui sau julitura, altii stiu Luceafarul deja ca Mateo de Denisa, altii delicati si cuminti - Vladut de Crispo, e ca un ardelean molcom. Larisa mea are tot ochii mari si albastii - am zis sa iti spun si asta, ca doar ai 3 baieti. Toti incep sa vorbeasca din ce in ce mai mult, multi nu fac inca la olita. Filip a lui Eladeea inca mai papa tzati, mai vorbim de alimentatie, de retete, Raducu de Pufescu e tot vegetarian convins iar Raducu lui Puiutz se tot chinuie cu alimentatia, a tot umblat prin doctori, dar tot face caca moale si mananca de regim. In rest vin multi bebei, unii au sosit deja, mai vorbim de legaturile intre frati. Mara lui Alice il iubeste mult pe Raducu, ii tot dadea suzeta sau o striga pe mami sa vina sa ii dea sa manance, dar odata tot s-a suparat pe el si l-a muscat, acum sunt din nou la sentimente bune. Rebeca lui Adriana a trecut si ea printr-o perioada mai dificila cand a aparut Natalia, dar acum e ok iar Adtiana jongleaza in continuare cu 2 copii, casa si serviciu. Maria lui Rodyka are mare grija de Isa, stie si cum sa le puna la punct pe educatoarele de la cresa. Mai toti delfinasii mai fac cate o zgarietura, cate o buba, au energie, iar delicata Carla a "reusit" sa isi rupa manuta.
Acum multe dintre noi se gandesc la concedii, la cadouri de 1 Iunie sau coadouri pt zilele delfinasilor.

No, cam asta, hai zii sarut-mana de rezumat si sa faci bine sa intrii mai des, ca altul nu iti mai fac

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Alice, m-ai facut curioasa si m-am apucat sa-i masor capul copilului. Are 47 cm, mie mi se pare ca are capul micut.

Am vazut si eu poze cu Adriana si domnisoarele ei frumoase, si cu blondutul lui Crispro. Si mamicile arata f. bine, nu va mai plangeti. Cristina, baga mancare cat poti ca esti slaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, fete dragi!

Va multumesc pt felicitari si gandurile bune. Doamne-ajuta!

Eu azi merg sa-mi recuperez odorul. Nu mai am rabdare pana diseara.

Pufescu, hai ca m-am uitat la lapte. E tot de la Caprilact. Am luat ieri o sticla si cand l-am pus la fiert s-a prins. Data de expirare era pt azi. In concluzie, cred ca e cat de cat natural, stiu ca laptele nefiert care sta mai multe zile chiar si la rece, nu mai poti sa-l fierbi dupa. Deja avea guler de smantana groasa cand l-am varsat in cratita...

Ainotna, e un magazin de produse naturale langa benzinaria Moll, intersectia dintre 13 septembrie si Sebastian. Stiu ca stai prin zona cat de cat.

Sanatate la bolnaviori!

Mi-e un somn.... si vremea asta nu m-ajuta deloc

la toata lumea si s-aveti un w/e fain, cu mult soare!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput