Delfinasi jucausi de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Denisa, suntem in Belek, la Papillon Ayscha- dincolo de gardul nostru e Cornelia ( unde ati fost voi). Poze https://picasaweb.google.com/114113026492227213912/Antalya#5745963137916734818

Afara arata 25 de grade, ne simtim ca la 33. Arde soarele, ne-am prajit bine de tot :)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163949" target="_blank">Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Offf, Puiutz. Noi am fost 2-3 sapt cu scaun moale si groaznic mirositor si tare greu am ajuns la scaun normal. Te cred ca mesele is un chin, pt amandoi! Afine ii mai dai?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Crispro . Nu prea i-am mai dat afine in ultima saptamana. Azi am inceput sa-i dau din nou.

Ma bucur ca Vladut are scaun normal! Cu ce a mers pana la urma, cu Eridiarom?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Puiutz, dupa ziua cu 4 Eridiarom s-a imbunatatit. Eu i-am dat lp normal in continuare, nu l/am pus pe regim drastic, doar am evitat alimente ce ar putea agrava diareea ( fructe doar banana si rar un pic de mar), fara rosii, mai mult orez si paste. Si obligatoriu in fiecare dimineata paine prajita, cu un pic de br de vaci. Dar macar daca ati avea un diagnostic clar si sigur si o lista de alimente permise ce nu ii agraveaza situatia. Asa, de la o lingura de lv iar va chinuiti cateva zile sa reglati kk.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cristina am vazut ca ai pus si poze noi.....Ce frumosi sunteti si ce frumos este acolo.....Iar voi chiar sunteti bronzati bine ....Iar tu mami mananca linistita ca esti o slabanoaga

PS.Am intrat si eu pe site sa vad hotelul si......mi-au cazut dintii cand am vazut ce preturi sunt.....Asa de scump este sau tu ai gasit ceva oferta?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
27+

Mergi la inceput

Hehe, Iuliana, acum nu mai is slaba, am facut un burtoi. Si cand stau intinsa pe spate am burta, de aia nici nu am poze in costumul de baie.

Tu la ei pe site te-ai uitat de pret? Noi prin agentie am mers, am platit 2200 de euro pt noi si mami ( plus 300 taxe aeroport). Dar e mai ieftin decat la muuulte, unde sub 2800 euro nu am gasit pt toti, in camera family. Mi se pare f f mult pt o vacanta de o sapt, ca am calculat cu vasi si e gradinita copilului pe un an . Dar avand in vedere ca pt v e gratis, concedii nu mai pup, e si mama cu noi, am zis sa mergem acum, sa vedem cum e un all inclusive. E fain de tot, cine isi permite in fiecare an, merita. Noi l-am probat, ne-a placut, dar nu cred ca mai venim ( ca am cheltuit f mult din economii). Daca merge firma lui vasi f bine si mai castig si eu la loto, atunci da.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Hehe, Iuliana, acum nu mai is slaba, am facut un burtoi. Si cand stau intinsa pe spate am burta, de aia nici nu am poze in costumul de baie.

Tu la ei pe site te-ai uitat de pret? Noi prin agentie am mers, am platit 2200 de euro pt noi si mami ( plus 300 taxe aeroport). Dar e mai ieftin decat la muuulte, unde sub 2800 euro nu am gasit pt toti, in camera family. Mi se pare f f mult pt o vacanta de o sapt, ca am calculat cu vasi si e gradinita copilului pe un an . Dar avand in vedere ca pt v e gratis, concedii nu mai pup, e si mama cu noi, am zis sa mergem acum, sa vedem cum e un all inclusive. E fain de tot, cine isi permite in fiecare an, merita. Noi l-am probat, ne-a placut, dar nu cred ca mai venim ( ca am cheltuit f mult din economii). Daca merge firma lui vasi f bine si mai castig si eu la loto, atunci da.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Pe booking.com m-am uitat

Lasa ca tot frumoasa esti si cu putina burtica
Adevarul este ca un concediu ca asta merita sa il faci macar o data mai ales ca este si mama ta cu voi.....Si cum ai spus si tu....vei incepe serviciul si prea curand un rasfat de genul asta nu mai apare curand

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
27+

Mergi la inceput

Am mai pus ceva poze, dar nu mi le-a pus in albumul existent desi asa am selectat!!! si de 2 ori am patit la fel, o data le-am sters toate , ca m-am enervat, le-am pus la loc, si tot in alt album le-a pus... in fine, is acolo daca vreti sa vedeti ce nas prajit am.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Foarte frumoase pozele Cristina!!!
se vede ca va simtiti tare bine...pacat ca 1 saptamana de concediu trece atat de repedeeeee...eu de vreo 5 ani tot zic, gata! la anu facem un efort si mergem 10 zile inca nu am reusit

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Crispro ce frumoasa familie am vazut!te-ai bronzat atat de frumos dar Vasi e mai negru. Vladut se vede ca are creme cu FPS 50 !dar mi se pare cam frig pe la voi dupa imbracaminte!ma bucur insa ca va simtiti bine!

Noi anul asta s-ar putea ca mergem la noi la mare(ca anul trecut am cheltuit prea muuuult),la Navodari in 18 iunie,avem o combinatie cu un apartament pe acolo cu nasii,ma rog....vreo 10 zile.daca e cineva prin zona sa dea un semn.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Neata! Haideti la cafea!

Denisa, seara era rece bine, de tremuram!!! MI-a parut rau ca nu mi-am pus mai multe haine groase :) Dar ziua era f cald, abia reuseam sa stam la soare. Cum pleca soarele, cum venea frigul.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput