Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 5

catank spune:
yvyana- aaaaaaaaaa si mi-a mai spus ca daca I va face diaree, sa opresc augumentinu si sa iau amoxicilina 1 la 12 ore. Nu mi-a spus cate zile...oare cate sa iau?

madutza_bra spune:
yamsi, am 1.67... plantele au fost frumoase de la inceput dar intradevar de anul asta au inceput sa "imbrace" frumos gradina. Acum 2 ani am amenajat curtea

catank spune:
Salutare mamici!
Iertare ca am inceput cu ce ma doare...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR CE POARTA NUMELE DE C-TIN SI ELENA!!!
SA RAMANETI FRUMOSI LA CHIP SI SUFLET MULTI...MULTI ANI!!!
Am vazut foto: irinuca, strumphyta, madutza, alehiam si urmeaza bb_yasmi Frumosi foc, unu si unu....
Am citit printre picaturi...revin...culc pruncuta si imi fac timp
Pupici de la mic la mare!
Aaaaa strumphy, nu am grinzi in bucatarie... Tati a facut 2 gauri mari in tavan...sa poata intra 2 holsuruburi cat sa ne tina si pe noi, nu numa pe I
. Dupa...le scoatem, chit...lavabil si gata urma

catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra yamsi, am 1.67... plantele au fost frumoase de la inceput dar intradevar de anul asta au inceput sa "imbrace" frumos gradina. Acum 2 ani am amenajat curtea ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
superb foisor, superba curte!Bravooooooooooo!

bb_yasmi spune:
catank unde sunt pozicile cu I in leagan???
ce le mai dati azi de papa la pitici?? eu nu stiu ce sa ii dau la masa de la 15-16.... la pranz a papat doar o farfurie plina ochi de ciorbica de salata verde, fara felul2 ca am fost afara si nu am avut cand sa fac...
mada, nu esti micuta de inaltime!

bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui catank na, ca vazui si foto cu pruncii lui bb_yasmi. Scumpi foc.Catelul mortal! ![]() ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |

catank spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi catank unde sunt pozicile cu I in leagan??? ce le mai dati azi de papa la pitici?? eu nu stiu ce sa ii dau la masa de la 15-16.... ![]() ![]() ![]() ![]() mada, nu esti micuta de inaltime! ![]() mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
nu vi le pot arata, ...nu le pot descarca.Am o problema la laptop.Saptamana viitoare voi si fara el, il dau la buc sa il repare o cunostinta... nici nu voi vb cu voi

catank spune:
citat din mesajul lui strumphitza Morning ![]() Catank, cum mai esti cu durerile ![]() ![]() ![]() ![]() |

Multam ptr foto, mi-am clatit ochii bine....la asa animalute pe acolo....ahhhhh si bobocii aia..superbi. Voi si mai si..piscotel, cireasa de pe tort.