Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
miki1979 spune:
neata fetelor si multumim de cafeluta
viatza mea nu e f roz acum dar mergem inainte
am avut un weekend cam urat, petrecut bineinteles la nelipsitul nostru prieten spitalul..si in rest am reusit sa ma cert si cu soata..nu stiu ce ne-a apucat, cred ca nervii nostrii sunt intinsi la maxim, mai avem doar sa ne scoatem okii
analizele andrei au iesit f f prost..am luat degeaba tratament ( zinat) ca a iesit la urocultura rezistent la aproape toate antibioticele nu stiu ce ma fac cu ea..acum ne-a trecut pe nitrofurantoina pt ca n-au avut de ales, era cam singura permisa cat de cat.. inca 10 zile..dupa care o luam de la capat cu analizele..
am inceput si merisor si ceaiuri si saptamana asta ajung si la homeopat..a ramas singura mea speranta
sunt multumimta totusi ca vlad e bine cu gradi asta noua, avem cred 4 saptamani de cand merge consecutiv..asa realizare nici nu visam
imi pare rau ca nu pot sa vad si eu pozele ca sunt la servici..probleme pana peste cap, cred ca ar trebui sa ma mut aici vreo saptamana doua ca sa pot rezolva tot
curtea n-am reusit s-o facem, banii s-au dus pe medici/spitale ba cu andra ba cu socrul..de concedii nici nu mai visez
alexina, ma bucur ca v-ati hotarat sa mergeti..o sa va placa la nebunie..plaja e ok, amenajata, piscine, locuri de joaca..sa-ti spun sincer ca am venit ghiftuiti iar masa de seara intradevar nu e inclusa in ofertele lor insa n-am avut nevoie..pur si simplu nu mai puteam manca nimic seara, ne relaxam doar la terasa cu ceva usor..
cel mai mare regret al meu e ca n-am facut rezervare cum vroiam pe early booking ca ne costa vreo 400 eur..acum e peste dublu..
asta e, poate la anul..
pupici la toata lumea
strumphitza spune:
Morning
Desi sunt treaza de la 7 ma tot lupt cu o durere crunta de cap si prin somn am simtit-o toata noaptea nu stiu de la ce naiba am baut o cafea si luat un ibuprofen, vad ca ma mai lasa ...
Ma simt si putin aiurea pentru ca azi e ziua de nastere a parintilor mei, amadoi sunt nascuti in aceeasi zi si an si eu sunt asa departe... mi-e asa de dor de ei... am sunat pe fix acasa si nu raspunde tati meu, nu stiu pe unde e... la petrecut cred nu nu... nu are cum ca e soferul lu` mami si dupa amiaza trebuie sa mearga in oras sa o aduca acasa, face naveta la munca 25 km dus si altii 25 intors si el e soferul si or petrece dupa ce ajung acasa diseara... fara mine, fara nici una din noi surorile, ca toate suntem care pe unde...
Hai ca iar ma apuca si mai tare... ma duc sa termin supita piscoatei si apoi sa ii dau fructele si sa o scot afara si pranzul il servim in parc azi cred ca au anuntat 26 grade dar acum e inca gri si mohorat si bate vantul si e frigut, nu stiu de unde au prevazut astia 26 grade si asta o spune BBC ul, post serios, da mai stii? poate mai incolo pe la pranz chiar o fi de maneca scurta ?
O zi frumoasa va doresc
catank spune:
miki- regret situatia in care esti... Daca te putem ajuta cumva...habar nu am cum... dar sa stii ca-ti suntem alaturi!Nu stiu ce sa-ti spun...multa putere iti doresc, ...sanatate micutei si ....in legatura cu soata ...stiu ca e greu, dar tot TU fii cea inteleapta!
Pupici din suflet!
strumphyNu plange micuto, fii fericita. Vezi?ei sunt impreuna!!!Asta e important!!! Tu ai grija de tine, nu le du lor grija... Ii prinzi tu la telefon.... Le urez si eu LA MULTI ANI!!! sa fie sanatosi, si mandrii de asa fete cucuiete ce-au crescut!
Va pup!
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota catank, sa-ti fie de folos antibioticul!... mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Sper si eu sa-mi fie de folos!Multumesc!!!
Pup o micuta curajoasa, ...I mea a plans la vaccin, de a auzit-o tot spitalu
Pup fetele frumoase!
catank spune:
citat din mesajul lui AlexinaA Neata fetele dragi! catank- ia in serios treaba cu E-coli. neaparat tratament cu antibiotic cam 14 zile. e f rezistenta si recidiveaza. tb consultat un medic. verifica-l si pe sot poate are si el. f important. Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
Trebuie si soata musai, am si vb deja. Multam mult!
Pup fetele!
catank spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Neata! catank, multumim de cafelutza Sanatate maxima! Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Multumesc MAda!
Bine ca accepta lapticul de vaca, ..unii copilasi refuza total...asa ca...fii fericita!
catank spune:
Viss Curaj mami!Hai ca scapati fuguta, cu bine MUSAI!
Asa sunt copilasii...cresc si ne uimesc pe zi ce trece...Eu am o bentiza de panza pe cap, ..ma protejez ...ma faresc de I ca ma trage de par cum il prinde...si acum 2 zile a gasit-o prin camera, si o gasesc cu ea pe capul ei...adica...asa cat sa stea sa nu pice...Nu mai puteam de dragul ei..Imi tot arata ...''vezi ce am eu pe cap''?...I-am luat-o si i-am asezat-o cum trebuie....normal, mare fiind... dar asa mandra era...misca capul usor nu cumva sa-i pice
Sa=i maninci nu alta!
Pupici!
lalely07 spune:
Buna fetelor...
Nu cred ca ma mai stitit,atat timp cat de 2 saptamani nu am mai reusit sa intru...Acum sunt in localitate la munca si gata,am dat buzna asa cum am promis:cat stau aici voi intra zilnic,cand sunt in capitala nu am cum...
Intre timp am fost si noi la control cu David,noi suntem in asentimentul lui Viss...din fericire la noi a iesit un pic mai bine decat la 2 luni.S-a constatat o ameliorare mica si medicul a decis sa asteptam sa vedem daca va evolua in continuare favorabil.Eram si sunt extrem de fericita chiar daca nu este mare lucru si poate in viitor tot ne vom opera!!!Poate totusi Dumnezeu ne intinde o mana de ajutor si vom tine asa sub control...
Catank,infectia urinara este tare pacatoasa,asa ca urmeaza sfatul fetelor si trateaza.Ce pot sa iti spun este ca eu in sarcina am avut (nu cu E coli) si pe lg antibiotic am folosit si niste ovule care m-au ajutat mult (Macmiror).Numai in combinatia antibiotic+ Macmiror am reusit sa scap!!!Deja o tratasem de 3 ori doar cu antibiotic fara rezultat!!Bafta..!!!
Viss,mamica scumpa si incercata!!!
Te inteleg perfect dar vreau sa vad fata curajoasa cu care am vorbit,cea care avea incredere ca va fi totul ok!!!
Stiu ca o sa fie cumplit de greu pt sufletul tau de mama,dar gandeste-te ca esti pe cele mai bune maini si ca pt Sriu asta va insemna o ameliorare!!Plus ca el este mic si nici nu va mai stii cand va fi mare!!Ce ma ingrijoreaza sunt conditiile din spital si faptul ca o sa fie foarte greu acolo...De operatie nu imi fac griji!!!Cred ca va fi o reusita..TREBUIE!!!!!
Sunt alaturi de voi cu toata inima!!
bb_yasmi spune:
eu tot asa aiurea ma simt...
de ieri am inceput asa usor si timid sa facem pishu' la olita
mada, felicitari catalinei pt prgrese.
delia poop dodolina !!
ooff miki, multa, multa putere va doresc si andrei multa sanatate!
ally ca spuneai de varza cu ciolan.....eu zic ca nu e capat de lume acum daca a mancat o data si nu a avut pb (gaze de ex). ee cel mult i-am mai dat lui L cateva boabe de fasole , max 5-6 (de la mine din mancare), sau a mamcat un biscuite cu crema de cacao furat de la sora sa ce mai face edu??? in rest stafidele, pufarinii si pufuletii fac prin rotatie in castronel doar asa il temperez sa stea cuminte pe covor sau pe canapea cu castronelul
catank ce de bunataturi ai preparat tu azi!!!
la noi plouaaaa.........tuna......ihhhhhhhh juniorul s a trezit, a papat, acum este la joaca. iar pe mine ma bate gandul sa imi incerc norocul si sa fac o paine pt prima data....oare sa ma bag??? sa vad ce retete gasesc....