Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
ailed_dota spune:
yasmy, eu am avut ganglionul inflamat pe inghinal cand am facut zona zoster vara trecuta, si acum 2 ani cand am racit rau, asa ca zic sa te duci sa vezi la dr, de obicei se face daca ai o infectie...Pana una alta poti sa iei un antiinflamator, mie asa mi-au dat. Si nu te gandii la toate prostiile
catank, sa-ti fie de folos antibioticul!...
Simo, pup mami frumoasa!
Noi am facut vaccinul, Andra a plans ca am tinut-o, dupa care radea cu dr,
catank spune:
Cafeluta? ceai?laptic?..cine doreste?cine pofteste?
Neata!!!!!!!!!!!!
Eu deja robotsc de la ora 6...si mi-am spus...hai sa fiu fata faina si sa dau cafeluta in acesta dimineata!
O zi frumoasa sa aveti!
Soata a plecat la stropit, e soare deja, sa vedem cat tine.
Eu fac papica, tochitura cu ficatel de purcel, si snitele de purcel cu garnitura de cartof si morcov sote. Nah....porcu e leguma cea mai buna azi. A taiat nasica un purcel si ne-a dat din tpate alea....Asa ca ...pe el
Va astept la cafeluta!Pe curand!
catank spune:
am transformat snitelele de purcel intr-un gratarus savuros, in ciuda faptului ca e fff macra....dar e mai safe asa. Cu o salata de varza cu marar...merge
Ce scriu eu meniu, parca ar fi forum culinar
I s-a trezit, voi inca nu???
AlexinaA spune:
Neata fetele dragi!
e cam mohorat afara azi
Am intrat sa va pupik si sa va servesc cu putina cafeluta
catank- ia in serios treaba cu E-coli. neaparat tratament cu antibiotic cam 14 zile. e f rezistenta si recidiveaza. tb consultat un medic. verifica-l si pe sot poate are si el. f important.
yasmi, roxy, simo- da mamici e destul de scump dar asa cum a zis simo speram ca si conditiile sa fie pe masura. daca am hotarat ca anul asta sa nu mergem in afara tarii doar nu era sa stam in bucuresti nu?
yasmi- ti-am admirat " gradinita" dar e ditamai gradinoiul cu legume. felicitari
noi pana acum nu am mai facut nimic cu curtea. sapt asta sau sapt viitoare ne punem pavele si facem curtea frumoasa...apoi pamant +gazon.
tb sa sun azi doctorita sa ii faca a doua runda de vaccin ( cel de 1 an) ce ma enerveaza
va pup dragelor
sa aveti o zi minunata
mie una sincer imi place in Mamaia....eu sunt si patrioata asa
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
madutza_bra spune:
Neata!
azi sunt molesita..obosita...aseara am fost la soacra si a facut gogosi si mi-a dat si acaa
catank, multumim de cafelutza Sanatate maxima!
delia, pupam o fata curajoasa la vaccin
yasmi, cum te mai simti? Sper ca ok Am uitat sa-ti spun ieri ca imi plac tare mult pozele cu copilasii si catelul si mini-gradina ta Si eu i-am lasat ieri pe ai mei la nisip...atat a aruncat Cata cu nisip in toate partile pana s-a enervat Cristi si i-a turnat direct in cap ..am bagat-o direct la baie si abia-abia a iesit nisipul din perisor ...in rest s-au jucat frumos
cata nu-mi mai accepta lapticul praf...de vre-o 4-5 zile ..mai ales dimineata nu mai vrea deloc..ia o gura si gata. In dimineata asta i-am pus lapte de vaca...si vad ca a papat tot..tb sa-i pun mai mult Sper ca pana plecam la mare sa-l reaccepte pe cel praf...
pupici
viss spune:
-buna fetelor
-eu aceeasi stare de ieri-nu am chef azi...de nimic! cred ca asa o sa o tin pana la operatienu am chef de iesit in parc,nici de facut treaba.sunt pe stand-bynu am mai facut nimic nou- astept ghetutele comandate-mov inchis cu crem,internarea in spital, externareada, uite ca mi-am dat seama, de fapt astept externarea!!!!!
- am facut catev poze ieri seara cu piticii in curte.mi-ati facut pofta, am studiat si eu frumusetile lui lavi cu gradinita de verdeturi, a lui mary,pe catalina cu foisorul nou,absolut sic dar si primitor a lui mami,la care a atasat deja si glastre de flori suspendate
-le-am cumparat la copii masuta de plastic cu scaunele atasate,iar ieri sonia cand m-a vazut cu castronul, s-a dus repede la scaunelsunt asa de dragalasi cum prind imediat din zbor-de ex. ii spun soniei sa-i duca lui sergiu caciula-sergiu aflabdu-se in camera cealalta cu tati-si ea se duce, si incearca sa i-o indese pe cap lui sergiu.e atat de frumos si usor sa ne intelegem , ca si cum as avea copilasi mai mari de 1 an. inainte nu as fi crezut ca e posibil se evolueze asa mult la 1 an de zile
madutza_bra spune:
Alexina, apropos de marea noastra, si eu sunt destul de patrioata , dar n-am mai fost in Mamaia de muult timp. Mi-ar placea sa tragem o fuga de 2-3 zile si la noi la mare, dar nu ma vad facand tot concediul aici... In fiecare an am fost sa vedem si "marea noastra", imi place mult de tot la mare si nu pot concepe o vara fara sa o vad Sper sa va simti bine! Mergeti singuri sau cu prieteni?
Simo, nu-ti spun ce "pofta" de Grecia mi-ai facut de cand ai zis ca plecati . Deja ma gandesc la un concediu anul viitor in Thassos
madutza_bra spune:
viss, normal ca astepti externarea Hai iesi cu copii in parc, doar nu o sa stai in casa 2 saptamani. Sa foloseasca cu placere masuta si scaunelele. Poze noi nu am vazut atasate...
madutza_bra spune:
Cata a mea, cand m-am dus sa o schimb mi-a spus "caca", da facuse kk, iar ieri ne jucam la ea in camera, a vazut olita si a spus "pipi", s-a asezat pe ea si a stat putin..nu stiu daca a facut ceva ca era cu pampers Cand vede mingia zice "mine", cand vede flori se face ca le miroase...indiferent ce flori sunt ..desenate sau naturale..si indiferent de distanta pana la ele
s-a trezit si bazaie...am fugit ...
AlexinaA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Alexina, apropos de marea noastra, si eu sunt destul de patrioata , dar n-am mai fost in Mamaia de muult timp. Mi-ar placea sa tragem o fuga de 2-3 zile si la noi la mare, dar nu ma vad facand tot concediul aici... In fiecare an am fost sa vedem si "marea noastra", imi place mult de tot la mare si nu pot concepe o vara fara sa o vad Sper sa va simti bine! Mergeti singuri sau cu prieteni? Simo, nu-ti spun ce "pofta" de Grecia mi-ai facut de cand ai zis ca plecati . Deja ma gandesc la un concediu anul viitor in Thassos Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Mergem cu mai multi prieteni si copii lor. va fi super frumos!
La fel si noi in wkd-uri mereu mergem la marea noastra. ne place.
am admirat foisorul. e frumos rau.sa-l folositi la maxim vara asta.
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)