Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo mami draguta!! lasa nu mai cauta "defecte" ca in poza arati de fiecare data tareeeeee bine!!!! daaa!! m-am integrat (atat eu cat si restul familiei!) ffff dar ffff bine la casa!! nici nu imi imaginam ca o sa ma simt atat de bine. parca stau aici de o viata!

intrebare: am descoperit acum ceva timp, un nodul in zona inghinala (pe picor sus,pe marginea slipului ). astazi am observat ca s a dublat ca si marime.....poate de la efort?? sau poate este un ganglion imflamat? .la ce dr trebuie mers?? endocrinolog..

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

Yasmi cel mai probabil e un ganglion inflamat, mai ales daca nu te doare sau poate fi si un furuncul (inflamatia/infectia foliculului de par dupa epilat etc.), dar ala doare rauuu. Poti merge la un medic internist pentru inceput.

Catank nu faci candidoza asa repede, in general dupa tratamente lungi/repetate/cu asociere de multe antibiotice apare si atunci trebuie tratament antifungic! Nu ai ce sa iei preventiv, decat eventual daca apare candidoza bucala sa faci gargara cu glicerina boraxata sau glicerina cu stamicin/nistatin! In ce doza iei si cat timp?

Cu mii de scuze ca am citit printre randuri
LA MULTI ANI ALLY SI ROXY!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

yvy il am de ceva timp..dar acum m am speriat ca s a facut cam mare si este mobil. eu am mai avut pb cu nodulii la san.. si de asta m am speriat. in sarcina tin minte ca mi-a iesit unul si la axile iar dr imi recomandase sa nu mai dau cu lama pana nu trece....

Mergi la inceput

offf si imi este atat de rau in seara asta....am ameteli, atac de panica, naiba stie .....ma ia asa un val de caldura si vad gri
hai ca m am plans destul.....
ma scuzati...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

yasmy cu ce ai facut cus-cus-ul?ti-am lasat comentarii la poze

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

cu piept de pui si parmezan.

la multi ani elenelor!! (ally si roxy)!!

multumim frumos pt cuvintele frumoase la adresa "gradinitei" mele vb strumfitei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

yvy il am de ceva timp..dar acum m am speriat ca s a facut cam mare si este mobil. eu am mai avut pb cu nodulii la san.. si de asta m am speriat. in sarcina tin minte ca mi-a iesit unul si la axile iar dr imi recomandase sa nu mai dau cu lama pana nu trece....

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

Pai s-a gandit ca poate s-a inflamat foliculul pilos de la epilat si daca se si infecteaza te doare foarte rau!
Eu, de exemplu, am de cand ma stiu ganglionii inghinali (exact la linia slipului cum zici tu se simt, de asta zic ca poate e ganglion) palpabili si pe dreapta si pe stanga si cand am vreo anexita se dubleaza, dar sunt pe ambele parti! E mai ciudat sa fie doar pe o parte palpabili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

YVYANA- pai cum mi-ai spus tu. 1 la 12 ore. Am luat de 650 parca...sau 625. Timp de 1o zile, nu?
bb_yasmi- hai nu te prosti.Tu esti curajoasa!Sat calma, ...si sa te consulte un medic...Sa mergi daca mai persista. Nu fi suparici, toate au rezolvare!

Mi-a venit soata, dar a plecat la m-soacra...vor sa stropeasca maine si nu-i lasa vreamea.ahhhhhhhh ploile astea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

YVYANA- pai cum mi-ai spus tu. 1 la 12 ore. Am luat de 650 parca...sau 625. Timp de 1o zile, nu?
bb_yasmi- hai nu te prosti.Tu esti curajoasa!Sat calma, ...si sa te consulte un medic...Sa mergi daca mai persista. Nu fi suparici, toate au rezolvare!

Mi-a venit soata, dar a plecat la m-soacra...vor sa stropeasca maine si nu-i lasa vreamea.ahhhhhhhh ploile astea.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

Catank eu zic ca 7 zile sunt suficiente daca nu mai faci febra, mai ales ca alaptezi! Eu asa as lua!

Mergi la inceput

yvyanafebra nu am mai facut. ok, 7 voi lua.Dupa cele 7 zile cand va trebui sa repet urocultura?Imediat, sau las sa treaca cateva zile? Multam mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

yvyanafebra nu am mai facut. ok, 7 voi lua.Dupa cele 7 zile cand va trebui sa repet urocultura?Imediat, sau las sa treaca cateva zile? Multam mult!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

Imediat! Daca iei ultima pastiluta seara dai la urocultura a doua zi dimineata!

Merg la nani ca vad ca pitica nu s-a mai trezit!

NB!

Mergi la inceput

NB tuturor!

Mergi la inceput